dudino Priznam sa, ze ani ja by som to najradsej nepovolil, ale jedna sa o byt mojej svagriny. Ak to povoli spolocenstvo vlastnikov a nabodaj aj my, moze nam z toho v buducnosti plynut nejaky problem? Da sa na tieto ucely spisat zmluva - pre pripad, ze by byt predali a my by sme nechceli mat napojeneho ineho suseda, alebo nieco podobne???
Dakujem... Svagrina to riesi ako hotovu vec, a my nevieme ako ju stopnut...
Dakujem!!!
Spoločenstvo vlastníkov si môže akurát tak ......šak vieš čo ???........aj keby všetci schválili , mal by som osobne v trubke ...
Ako vravím a znova sa pýtam ...čo irituje švagrinú ( okrem tej modernizácie a zmeny dispozičného riešenia bytu ) ešte ...???
Možno by som pritvrdil a preto sa pýtam ?
...platíš švagrinke za byt ???...asi hej ...
...len tie poplatky ( SIPO ) alebo aj niečo naviac ...do kešene ???
...pochopené ????....
dudino Reagujem sice neskor, ale DAKUJEM za reakciu a suhlasim s kazdym jednym bodom. Horsie vsak je ako som spominal, ze ide o svagrinu a v tomto pripade o citlivu rodinnu zalezitost. Rata sa s tym ako s hotovou vecou, cela rodina sa tesi, ze sa to bude takto riesit a ja neviem, co s tym ako povedat nie resp. ako sa poistit v pripade nejakej necakanej havarie, keby som to povolil a tak isto ako sa poistit, keby svagrova byt predala a novi vlastnici by odpad v "obyvacke" nechceli a v pripade odpojenia by sme si my museli zdemolovat zadnu stenu vo WC a pod. Da sa to podchytit v zmluve alebo nejako inak, ze v pripade predaja su povinny to dat do povodneho stavu alebo ja neviem uz co... Stale nad tym premyslam... Jedna sa iba o odpad cca. 1 meter potrubia (vodu bude mat z vlastnych stupacie, cize meracov a podobne sa to netyka), ale nada mi to spat....
...celá rodina sa teší ???....prebožíčka a z čoho ???
Len teraz zasa nechápem ....Ty máš povoliť niečo v cudzom byte ...šak švagrinká je majiteľkou bytu , nech sa stará ......všetky náklady nech ona znáša ( po prípade aj vajcia - sliepka je to teda dokonalá ...)
Ty si robíš starosti so zmluvami , predaj budúci riešiš ????...prestavby , správcu , majiteľov -susedovcov ...???.....
...že jak by som mal na háku všetko...aj keď síce neviem , v akej bytovej situácii si ...ťažká odpoveď
...tiež záleží , či máte zmluvu so švagrinkou a ako je nastavená ...
...holt , rodinné vzťahy sú vždy o tých vážkach ...niekedy aj vlastní potopia toho svojho ...šak je to v rodine , kua ...