Zavrieť

Porady

Usporiadat
kaupke kaupke

kaupke je offline (nepripojený) kaupke

Žijem...pracujem...a ľubenkám ...viac
Perfektné !
Ideme sa napapať ....... do prasknutia
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
kaupke kaupke

Nóóó , volala som zopár známym + rodine z BN a okolia , a vraj o Feste nevedia , kde má fest reklamy , aby prilákal ľudí ?????. Ja už som namlsala tutok naše okolie a "odsťahovaných" rodákov , aby sme šli kukunuť do BN , pospomínať na staré dobré časy a podporiť slovenských výrobcov ....... a nikto o ničom nevie .
Aj tak potichučky , aby reč nestála , každého lanárim do BN , asik to zaváňa , že im robím reklamu - súkromne , ale nech nadáva kto chce .....
Halli Halli

Halli je offline (nepripojený) Halli

No ak nebude liať alebo snežiť , tak idééém
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Zdenka 0705 je offline (nepripojený) Zdenka 0705

...ja som pridala v obedovej téme tiež včera, čo budem variť v sobotu ... nedáme teda nejaké ministretko u nás v BN? ... nejaké poznávacie znamenie pre tých, čo sa nepoznajú ... ???
kaupke kaupke

Zdenka 0705 Pozri príspevok
...ja som pridala v obedovej téme tiež včera, čo budem variť v sobotu ... nedáme teda nejaké ministretko u nás v BN? ... nejaké poznávacie znamenie pre tých, čo sa nepoznajú ... ???
Zdeni nevar , šak načo nosiť drevo do lesa , Bánovce budú zahmlené vôňou pečených prasiatok , sladkých koláčikov , plné ovocia a zeleninky , len treba načrieť ...
Zdenka 0705 Zdenka 0705

...teším,teším
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
alebo uvar a urob si stánok
Zdenka 0705 Zdenka 0705

radšej budem ochutnávať než variť
erzet erzet

Dôchodca
Tak zajtra (15.10.2011) na pravé poludnie pred kostolom.
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Výzva k občanom a návštevníkom MňaamFestu

Okresné riaditeľstvo PZ v Bánovciach nad Bebravou sa obracia na občanom mesta a návštevníkov farmárskeho festivalu „Mňam Fest“, konaného dňa 15.10. 2011 v čase od 10.00 hod do 17.00 hod. v Bánovciach n/B, aby z dôvodu predpokladaného veľkého počtu návštevníkov, ako aj hladkého priebehu festivalu dodržiavali dopravné značenia, predpisy v cestnej premávke, ako aj pokyny príslušníkov PZ, mestskej polície a usporiadateľov akcie.
V čase od 10.00 hod. do 11.00 hod. bude z dôvodu krojového sprievodu na kočoch obmedzená premávka na miestnej komunikácii ul. Sládkovičova od križovatky Za Valy t.j. mestského parku, až po križovatku ul. Hviezdoslavova – Sládkovičova - Holého (pozn. hlavná križovatka pred poliklinikou pri „F-ke“).
Ďalej žiadame návštevníkov, aby si dali pozor počas festivalu na osobné veci, ako aj vodičov a majiteľov mot. vozidiel, aby si v odparkovaných vozidlách nenechávali doklady, kred. karty, mobily, PC, navigačné prístroje atď..., ktoré by boli predmetom záujmu zlodejov.
V prípade zistenia akýchkoľvek informácii k podozrivým osobám resp. iným skutočnostiam týkajúcich sa krádeži, nahláste na:

• tiesňové volanie 158
  • tel. 0961 21 33 00, 0961 21 3755
  • osobne na OR PZ Bánovce nad Bebravou, ul. Školská 769/27.

pplk. Mgr. Miloš Šagát
riaditeľ
okresného riaditeľstva PZ
Zdenka 0705 Zdenka 0705

.. pre istotu si prečítajte
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

dobry napad,takyto fest by mal byt v kazdom okresnom meste-mame tri jarmoky,tak by mohol byt namiesto jedneho z nich a este by mali pribudnut syry,ovocie a zelenina a vsetko co sa u nas dopestuje a vychova.
erzet erzet

Dôchodca
No počkajte, cezpoľný čakajú pred kostolom a domáci sa na nás vykašľali (viď príspevok 10 a pritom Zdenka 0705 to navrhovala sama tam nebola).
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Takže sme o rok starší a máme pred sebou už druhý ročník tohto podujatia, vlani bolo výborne, kto bol, treba zopakovať, kto nebol, treba prísť!
MňamFest 22.9.2012

Opäť po roku DOMA NEVARTE!Lebo bude v Bánovciach MňamFest!
Poľnohospodári a potravinári z Bánoviec a okolia, mesto Bánovce nad Bebravou a Mestské kultúrne stredisko Vás srdečne pozývajú na MňamFest - farmársky festival dobrôt nášho kraja.
Variť vám budú farmári z regiónu – jedlá za 1,50 € !
Celodenný kultúrny program!
Bohatá tombola!
KDE? v centre mesta Bánovce n. Bebravou
KEDY? v sobotu 22.9.2012 od 10:00
Príďte podporiť výrobcov potravín z nášho kraja. Podporíte tým našu zamestnanosť, zdravie a prosperitu.

Zdenka 0705 Zdenka 0705

tip na zajtra
Zdenka 0705 Zdenka 0705

posúvam a odporúčam na dnes pre tých, ktorí to nemáte moc ďaleko
Naposledy upravil Zdenka 0705 : 22.09.12 at 08:51
Indeed Indeed

Indeed je offline (nepripojený) Indeed

Nedalo by sa o takých akciách informovať aspoň 3 dni vopred ???

Do B nad B mám takých 350 km cca a ked by som TERAZ vyrazil,tak to už nestihnem...
Zdenka 0705 Zdenka 0705

Indeed Pozri príspevok
Nedalo by sa o takých akciách informovať aspoň 3 dni vopred ???

Do B nad B mám takých 350 km cca a ked by som TERAZ vyrazil,tak to už nestihnem...
Indy, minulú nedeľu, tj. 16.9. som podala prvú informáciu, včera pripomínala a dávala tip .... nečítaš
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

mozno by bolo vhodne aby sa v tejto teme davali aviza na vsetky podujatia kde sa prezentuju slovenske jedla,napoje,gastronomia,farmarske produkty,domace potraviny.
Indeed Indeed

Indeed je offline (nepripojený) Indeed

trisestri Pozri príspevok
mozno by bolo vhodne aby sa v tejto teme davali aviza na vsetky podujatia kde sa prezentuju slovenske jedla,napoje,gastronomia,farmarske produkty,domace potraviny.
alebo tieto akcie avízovať v téme : "Čo ma dnes potešilo... "
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať