Zuzka 335 Ďakujem, ale nie som ešte na tom tak zle, aby som žiadala o radu, kým si nepozriem iné možnosti, čo nám skýta google. ale tam to nie je, to bol celkom iný recept.
Aj tak ďakujem.
Z.
....hm ....mne sa nechce hľadať , ani poriadne neviem ,o čo ide ....indície sú nejasné a pre kuchára aj trochu ....hm , nazvem laické ????
Ale z mojej zbierky ( rýchlejšie bolo nájsť ) ponúkam hádam niečo podobné ....
PEKÁČIK SO SLANINKOU
A KYSLOU KAPUSTOU
Spotreba na 6 porcií:
Doba prípravy: do 45 minút
600 g mletého mäsa
1 konzerva paradajkového pretlaku
500 g kyslej kapusty
250 g syra s modrou plesňou
2 cibule
120 g oravskej slaniny
1 téglik kyslej smotany
1 strúčik cesnaku
soľ
mleté čierne korenie
Postup:
Cibuľu nakrájame najemno, cesnak na plátky a osmažíme na
kvapke oleja. Pridáme mleté mäso a nakrájaný syr a podusíme. Osolíme,
okoreníme a pridáme pretlak.
Slaninu nakrájame na kocky. Mäsovú zmes preložíme do zapekacej
misy, posypeme slaninou, kyslou kapustou a zalejeme kyslou
smotanou.
Zapekaciu misu vložíme asi na 1 hodinu do vyhriatej rúry a jej
obsah upečieme. Podávame so zemiakmi.