Krokodil28, moje myšlienky, ked som v mojich, neviem koľkých rokoch zistila, že nie všetci máme rovnakú štartovaciu dráhu do dôchodku, úplne ma to zobralo., prečo? nemáme všetci rovnaké žalúdky? dnes si už viem na to odpovedať, rozdiely vznikli preto, lebo bola zneužitá nevedomosť ľudí, samozrejme, že uznávam mimoriadne zásluhy ľudí pre štát - služba mimo republiku, všetci však vieme, že sa na nevedomosti ľudí zviezli aj ďalší., prečo zdravotníctvo - lekári už dávno nenavrhli zdravotné knižky pre pacientov? všetko je anonymné, my platíme a iní užívajú naše platby...
samozrejme uznávam zodpovednosť, náročnosť práce ľudí v ťažkom, strojárskom priemysle, sú mi jasné rozdiely v práci ľudí, ale dodnes som nezažila vládu, ktorá by to národu vysvetlila, transparentne, zdôvodnila a zároveň sa zaujímala aj o ostatných ľudí... vždy to bolo, je a bude len o korytách pre svinky, ktoré sa k tým korytám dostanú., videli ste film Kajinek? na každú sviňu sa nôž nájde... nie som násilná povaha, ale toto sa mi veľmi páči... plne s tým súhlasím,
Naposledy upravil delonka : 29.11.11 at 09:34 Dôvod: gramatika