Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
s hlbokým smútkom a so súhlasom rodiny našej Jarky L, a s nesmiernou bolesťou v srdci ,Vám oznámujem, že už nie je medzi nami, jej statočné srdiečko dobilo včera večer, tíško zaspala a odišla jej dušička tam, kam takéto silné a láskavé ako bola Jarka patria , verím, že do nebíčka, možno nášho-onkáčskeho, ako ho voláme my, možno iného, ale určite tam.
Kto Ste ju poznali či už osobne, alebo cez net úctite si prosím jej pamiatku a verím, že tak ako v mojom tak i vo Vašom srdci ostane navždy s nami....
Česť jej pamiatke....
Naposledy upravil VieraPopluharova : 03.12.11 at 17:10
Tá čierna stužka na vrchu stránky navodzuje smutnú atmosféru.
Jarka, je mi to veľmi ľúto, že tí dobrí ľudia odchádzajú ako prví.
Úprimnú sústrasť celej rodine a všetkým blízkym.
S veľkým zármutkom som prijala správu o odchode JarkyL do večnosti. Ľahké odpočinutie Jarka, nech Ťa Pán prijme k sebe. Celej rodinke vyslovujem úprimnú sústrasť.
Jen ještě jednou chci překlenout dálku mezi náma.
Uvidět dům ve kterém žiješ,
pohladit kliku tvých dveří,
a pošeptat zámku své jméno.
Jen ještě jednou chci slyšet Tvůj hlas,
stisknout Ti ruku a uvidět pohled.
Né lživý, né zlý ani lhostejný.
Jen s troškou vzpomínky,
která snad po mně zbyla.
Jen ještě jednou, naposled,
a pak odejít...
Moje posledné zbohom Jarke L ...... nikdy na Teba nezabudnem
Mala som česť spoznať Ťa Jarka osobne ako veľkú bojovníčku s detským úsmevom na tváričke.
Teraz ma slzy oblievajú a neviem slovami vyjadriť svoj veľký smútok ...
Modlím sa k Bohu, aby Tvoji najbližší zvládli Tvoj odchod a prosím Tvojich anjelov, aby Ti tam hore dali také miesto, z ktorého budeš vidieť radosť a úspechy svojej rodiny ktoré prídu, keď ich tá najväčšia bolesť prebolí.
Odpočívaj v pokoji Jarka a rodina, príjmi moju úprimnú sústrasť, nech naše slzy uberú Vaše.