Ahojte, stalo sa niekomu niečo podobné?
Reagovala som na inzerát na internete na predaj mobilu. Zaplatila som zálohu 50 percent a dotyčná mala balík poslať 1. triedou, ja som mala mobil vyskúšať a previezť jej zvyšok peňazí. Inzerát bol z Banskej Bystrice. Ked balík ani na 3. den neprisiel, písala som jej, že čo sa deje...tak mi napísala že ma informovala otom, že balík ide z Karlovych Varov, kde pracuje....je to ale Slovenka. Zálohu som jej posielala na slovenský účet v slovenskej banke. Na nič také ma ale neupozornila!! Tak som čakala ďalej, aj ked aj zo zahraničia 1. trieda podľa pošty, kam som volala, trvá max. 2 pracovné dni....tak som ju kontaktovala opäť a chcela som odnej zoskenovany podaci listok...poslala mi 2x prázdnu prílohu....vraj sa to nedá poslať :-)... ked som ju požiadala nech mi opíše podacie číslo z lístka, napísala mi že sa to nedá, je to dosť nečitateľné.. a pritom je jasné že podacie číslo sa na podací lístok a balík lepí a nie škrabe rukou!! Nechapala som čo tým sleduje. Po týždni a pol som žiadala späť zálohu, inak pojdem na políciu a udám ju za podvod. Odpísala mi, vraj mi peniaze previedla cez víkend na môj účet, dnes máme štvrtok, a peniaze nenabehli. Odmieta mi poslať aj potvrdenie o prevode. Ešte bliaka namňa že také arogantné správanie ešte v živote nezažila !!! No neviem kto má byť nasratý, či ja alebo ona. A vraj už dala reklamaciu na pošte nech balík hľadajú, ale ani ten reklamačný lístok mi neposlala ako dôkaz, že ma celú dobu nevodí zanos!! Najlepšie je, že mi už vôbec neodpisuje na maily, aj ked som sa jej vyhrážala že mám vytlačenú celú našu mailovu komunikaciu a aj vypisy z mojho účtu, že som jej zálohu poslala, no ona mne späť nie. Že si ju polícia nájde podľa čísla účtu.....A inzerát jej stále beží....ale tentokrát ako mesto uvádza Trenčín a nie Bystricu ako v mojom prípade.
Všetky maily mám už vytlačené, pripravene ze ich odnesiem na políciu. Chcem len vediet, aký máte nato názor.
Prevod mojich peňazí prebehol 30.11.2011, ona vraj na druhý den poslala balík 1. triedou do Košíc.....a dodnes nemám ani balík, ani peniaze, ani žiadny dôkaz otom že ma neosiera.....mám ísť na políciu ?