Dobrý deň,
chcela by som Vás poprosiť o nejaké dobré rady a typy, s pečením len začínam, a mam dilemu, našla som pár receptom ale neviem sa rozhonúť, ktorý si mám vybrať.
Chcela by som robiť šuhajdy, našla som veľa receptov, v jednom je orechová plnka a v druhom je orechový plnka ale aj horozienka? V jednom sa všetko mieša dokopy pridáva sa naraz aj čokoláda aj hroznienka aj orechy, a v druhom sa to zase oddeľuje najprv vrstva čokolady, potom plnka a zase čokoláda..Viete mi poradiť, čo je najlepšie a hlave niečo odskúšané
ďalej by som chcela spraviť burizónové guľky zo salka, nemám však predstavu ako dlho vydržia a kedy je čas ich pripraviť na sviatky.
Kúpila som si linecké košíčky od jednej pani doma upečené a chcem ich naplniť tiež orechovou plnkou ale do tejto plnky uz idú aj podrvené piškóty, niekde som čítala, že je dobré ich najprv potrieť čučoriedkovým lekvárom a až potom dať túto orechovú plnku. Skúšali ste to niekto s tým lekvárom?
Ďakujem za každú radu a typ
a prajem príjemné sviatky