Zavrieť

Porady

sidlo spolocnosti

dobry den,

zakladam s.r.o., na ktorej cinnost nepotrebujem kancelariu ani prevadzkove priestory a akykolvek prenajom by bol pre mna tym padom zbytocnym vydavkom. sama nie som vlastnikom ziadnej nehnutelnosti. viete mi poradit moznosti, na aku adresu sa da v takomto pripade zaregistrovat sidlo firmy? moze to byt adresa mojho trvaleho pobytu? (posobim v bratislave, trvaly pobyt mam v malom meste na strednom slovensku, zaregistrovat firmu na adresu v mojom rodisku je pre mna znacne neprakticke.)
existuje ina legalna moznost, ktorou sa da dostat k adrese pre sidlo firmy?

za kazdu radu vopred dakujem.

ivana
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    Monika Kováčová
    Bez nájomnej zmluvy alebo listu vlastníctva sa mi nepodarilo založiť s.r.o. (cca pred 4 rokmi). Riešila som to nájomnou zmluvou za nájomné 500,- Sk ročne. Riadne som ho výdavkovým pokladničným dokladom akože zaplatila... cha, cha.

Zita5 je offline (nepripojený) Zita5

Nech robíme čokoľvek, má nám záležať na tom, čo robíme, nie na tom, či nás niekto vidí. Cicero ...viac Zita5
    ermon
    Bez nájomnej zmluvy alebo listu vlastníctva sa mi nepodarilo založiť s.r.o. (cca pred 4 rokmi). Riešila som to nájomnou zmluvou za nájomné 500,- Sk ročne. Riadne som ho výdavkovým pokladničným dokladom akože zaplatila... cha, cha.
    treba spraviť s niekym nájomnú zmluvu , akože si tam v prenájme a túto zmluvu treba predložiť .Ja som takúto zmluvu robila známemu , má u mňa firemnú tabuľku a tam mu chodí aj pošta . Ale to je fakt dobrý známy .
    ermon, zita5
    vdaka za rychlu odozvu.
    zda sa, ze nieco velmi podobne budem nutena urobit aj ja. ziadna tragedia, este raz dik za zdielanie skusenosti.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.