Zavrieť

Porady

kto ma väcsi problem ja alebo sused

kupil som vyherny tiket od suseda cena x e ja som mu zaplatil xx e pacilo sa mu to peniaze mi pozicala babka lebo pracovala cely zivot tak mala nasetrene ale babka bola chora a umrela mne nechala tiket ja som zan dostal xy e ale susedko vlozil peniaze do zahranicnej banky lebo tam su v bezpeci ale teraz musi deklarovat odkial ich zobral a chce odo mna az poviem ako to bolo ale ja nemam cas uz nato ani tiket a on stale ma otravuje co mu mam povedat
Téma je uzavretá.
Usporiadať podľa času

JankaO je offline (nepripojený) JankaO

JankaO
Ta to whirlpool, ta ne? "Preprali babkine peniaze"

Rozalka je offline (nepripojený) Rozalka

Spoluvlastníčka "Prvého nitrianskeho medveďária" ...viac Rozalka
To je námet filmu?

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Tweety
miro919 Pozri príspevok
kupil som vyherny tiket od suseda cena x e ja som mu zaplatil xx e pacilo sa mu to peniaze mi pozicala babka lebo pracovala cely zivot tak mala nasetrene ale babka bola chora a umrela mne nechala tiket ja som zan dostal xy e ale susedko vlozil peniaze do zahranicnej banky lebo tam su v bezpeci ale teraz musi deklarovat odkial ich zobral a chce odo mna az poviem ako to bolo ale ja nemam cas uz nato ani tiket a on stale ma otravuje co mu mam povedat
Kúpil si ho od suseda, alebo ti ho teda dala babka? Napísal si to zmätočne.

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Tweety
JankaO Pozri príspevok
Ta to whirlpool, ta ne? "Preprali babkine peniaze"
Ta to sa mi nezdá, že by babka mala špinavé peneži.

JankaO je offline (nepripojený) JankaO

JankaO
babka asi nemala žiadne a keďže sa to nedá dokázať, možno to bol dobrý prací prostriedok

misoft je offline (nepripojený) misoft

misoft
Dobrá krimi zápletka! A asi je určená pre tulene na severnom póle, modifikácia pre tučniaky na južnom póle.

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac buchač
miro919 Pozri príspevok
´
...čo máš povedať susedovi otravníkovi ???.......a ani nejak ma nič nenapadá ....

ALE TEBE by som teda VEDEL , lebo.......aj varianty by si dostal :

- slušne
alebo
- po slovensky - írečito

misoft je offline (nepripojený) misoft

misoft
BTW: tiket -pokiaľ vyhá - je to doklad pre stávkovú kanceláriu (miesto) o oprávnenosti výhry. Teda nezostáva po vyplatení výhry v ruke výhercu -najmä ak je nejaká väčšia suma (nad 1000€) - nevypláca sa pri "termináloch", ale na "ústredí" Tiposu!
Toto, čo tu vypisuje - to je vyslovená fantagasmória - robí si z náš našich deväť

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.