misomiso Ah, to si ty ten andrzey? Tak v tom pripade by som sa do toho urcite pustil. Prijemny interier robi vela, pokojne mozu byt aj fotelky z bazaru, ale zaklad je kvalitna kava, kvalitny caj (nie Popradsky) a dobre kolace, ci zakusky (nie naslahany krem na boty).
http://www.porada.sk/t183889-p3-moja...ml#post1940916 andrzey
MemberČlenom od10.01.12Príspevky49Súhlasov:
14
Re: Moja malá Anketa tvorenie cukrarne ,kaviarne ci cajovne?
1.fakt dobrý napad?
2.obec ma tak 3200 obyvatelov
3.je tu zakladna cca 500 deti na zakladnej a starsie co dochadzaju zo strednych dalsich 200
4. obec ma hranice s polskom,cez leto je tu teda dost turistov
6. určite bez fajčenia
8.Prenajom by bol v centre dediny,hned oproti je kulturny dom,zdravotne stredisko,poblizku skola,zastavka autobusova,obchody a za nimi kostolik,okolo tochto vsetkeho je vybudovaný nový vecer osvetlovany park a parkoviská.Len je hned oproti krcma a vecerny podnik s bowlingom.
10.ved to ze na zaciatok nemam penazi,kedze som este na materskej,,jedine ak by mi schvalili prispekok,pozeram aj na bazaroch gauce,stoly......
11.priestor je dost velky,preto som to chcela spojit s malou cajovnou ,ktora by bola oddelena zavesmi,utulne zariadena sedenim na vankusoch,dekach,pri lampach,hlavne pre zalubenych a sukromne partie.
12.ano,je to centrum,,susedia su dalej ako urad a obchody,no sam starosta by to uvital.
12.su tu tri firmy,ktore zamestnavaju vela ludi z dediny,takze celkom dobra.
13.Orava
takze asi tak nejako,,ale tesila by som sa veeelmi....dakujem za kladnu odpoved
Neviem kde sa tam podel môj nick.
V tejto téme ide o mladú ženu na materskej -andrzey, ktorá má sestru cukrárku. Vhodné sa samozamestnať pri takejto dvojici.
Interiér môžu poňať ako vintage štýl, v čajovni by stačili aj pošité vankúše na podlahe. Načo vrážať peniaze, ak by im to náhodou nevyšlo. Keby sa dnes ľudia nebáli púšťať peniaze, tak verím, že by sa im to rozbehlo. Sú znalé domácich pomerov.
Neskôr môžu zainvestovať do svojho.
Keď v centre Bratislavy takto fungujú najmä čajovne a sú veľmi obľúbené, tak prečo nie tu. Pristupovať citlivo a s vkusom.
V rámci témy som tu pred rokom už písala, že cukráreň s tromi stolmi v BA je vyťažená napriek sortimentu zákuskov spred 30-tich rokov. Nepochopiteľné.
Aby tieto dve ženy nevyčarili nový tovar, sa mi nechce veriť, veď to je základ úspechu. Dosť sa to v téme už prebralo. Keď vidím u Žideka, s akými krajovými, aj cukrárskymi receptami predstavujú Slovenky z regiónov svoje umenie, tak žasnem.
Na Slovensku potenciál je.