Pekáreň je budova a pečie sa tu chlebík a všetko ostatné.Pracovala som tu 5 rokov,ked majiteľ povedal,že končí a ked chcem môžem si pekáreň od neho kúpiť.Samozrejme som od banky peniaze nedostala,bolo to 4,5 mil.korún.Sám mi potom navrhol,že pekáreň môžem splácať po 40 000sk mesačne.Spísala sa kúpno predajná zmluva s tým,že na budovu a pozemok bolo záložné právo do splatenia celej čiastky.Budova bola zapísaná v katastry na meno moje a môjho bývalého manžela,s tým,že to záložné právo je tam zahrnuté.V zmluve sa však nespomína fakt,ked sa budova splácať nebude,aké dôsledky to bude mať.Jednoducho právnik na to asi nemyslel a všetci sme to podpísali.Pekáreň fungovala,po čase sa kúpili nové stroje,urobila sa malá rekonštrukcia.Po 2,5 rokoch fungovania pekárne ma manžel opustil,rozviedli sme sa.V decembry 2010 sa mi vlámal do pekárne a všetko hnuteľné zobral.Samozrejme som volala policajtov,on sa aj priznal,že to bol on,ale nakoľko BSM nebolo riešené presvedčil ich,že si zobral len to,čo mu patrí,preukázal sa listom vlastníctva a oni mi povedali,že žiaľ,je to tak,oni s tým neurobia nič,lebo majetok nemáme vysporiadaný.V októbry 2011 podal návrh na vysporiadanie majetku,konkrétne pekárne a zariadenia.To ako sa sudkiňa vyjadrila som už napísala,napriek tomu sa dožaduje aby som ho vyplatila,vyhráža sa mi a ja fakt neviem či je v práve,lebo nakoniec na súde stiahol svoj návrh a teraz ho chce znovu podať.Odpoviem na všetky otázky,neviem čo je podstatné napísať aby mi niekto z Vás pomohol.Nie som blázon,som len zúfalá