Zavrieť

Porady

Slovensko žije Gorilou, a Porada strká hlavu do piesku!!!

Gorila nám dýcha všetkým na krk, ale na Porade už je problém vyriešený! Slovensko je na nohách, a traja statoční poraďáci nám povedali, že nič sa nedeje? Ale deje. Tak nezatvárajte ústa tým, čo majú záujem o veci verejné, prosím!
Usporiadat
Téma je uzavretá.
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
...a majkloš bol dnes aký zlatý u pučkárovej...mal iba jedno šťastie, že tá zlatka má také dobré nervy ...čisté ručičky, čisté svedomíčko, no prečo by on mal odísť z politiky?..však on chce len a len dobre...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Že by Porada takto strkala hlavu pred Gorilou?

A čo všetko sa ešte dozvie?
lapejko lapejko

lapejko je offline (nepripojený) lapejko

živnostník remeselník
Doteraz som o tom len počúval...ale keď sú toto fakty-fakt strašné čítanie, tie sumy v províziách, vyrobené strany a zlikvidované podniky-je to smiešnozúfalé...?
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

A keby len to Neviem, či bol misoft na Vazovovej, ale práve to čítam ešte raz a skoro mi vypadli oči. Ešte mali aj čas na takéto:....a potom bolo ticho.....a po sexovačke ...sprcha. Absolventky vysokej školy rozkročnej vždy mali odborne NAVRCH!
Zauzana Zauzana

Zauzana je offline (nepripojený) Zauzana

Ja by som navrhovala celú túto protestnú akciu podporiť zasielaním protestného e-mailu na úrad vlády...takže všetci tí, ktorí sa nemôžu zúčastniť by sa mohli jednoducho pridať a dňa 27.1.2012 podporiť protest zaslaním jediného e-mailu. /návrh som napísala aj organizátorom, ak bude schválený, určite sa na ich webovej stránke objaví/.
srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

a bubeníkovie žieňa lofí na zadku doma a za každý pracovný deň jej nabieha viac ako kilečko
gilda gilda

gilda je offline (nepripojený) gilda

O Gorile - stručne, jasne, výstižne: http://www.topky.sk/cl/1000091/12967...opky+mojsejova
Sabadka Sabadka

Sabadka je offline (nepripojený) Sabadka

Kto ma pozná vie.
pepsikova Pozri príspevok
...a majkloš bol dnes aký zlatý u pučkárovej...mal iba jedno šťastie, že tá zlatka má také dobré nervy ...čisté ručičky, čisté svedomíčko, no prečo by on mal odísť z politiky?..však on chce len a len dobre...
..... a len a len sebe ....
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Treba vešať.
smutok smutok

smutok je offline (nepripojený) smutok

Som bývalá zdravotná sestra,na invalidnom dochodku.V roku 2007 som stratila syna/22r./,mám dcéru 21 r.na VŠ.Mám dobrého manžela.Svoju rodinu milujem a som schopná pre nich aj...! ...viac
Chcem len jednu vec.Nech si mňa , aj s mojou rodinou adoptuje Bubeníková,alebo Mikloš,Kucej,Palacka,prípadne Miki.Nie je nás veľa.Ja ,manžel a moja dcéra.Uvarím,upečiem aj poupratujem.Peňazí určite majú dosť a konečne sa my/moja rodina/odpichneme od dna....Hore menovaní,prosím Vás ,vypočujte ma.
pepsikova pepsikova

...originál...
..no ako nápad to nie je zlé...ja len neviem, čo by na to povedalo moje bruško, keby som musela na majkloša kukať denne...či by som dobrovolne nechudla!..
pepsikova pepsikova

...originál...
...KDH zistilo, aký vietor bude fičať po voľbách, podľa debaty , ktorá práve beží v repríze na teatrojke...vopchali by sa aj do myšacej diery, len aby neskapali...
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

http://web.protestgorila.sk/
sofia7808 sofia7808

sofia7808 je offline (nepripojený) sofia7808

milujem moje 3 deti a macicky mam 2 nie nie..uz 3.. ...viac
neda sa mi nepridat...nasla som na internete clanok o Miklosovych diamantovych baniach v JAR,ved jeho rocny prijem je vacsi nez rocny rozpocet Slovenska...???je to zlodejska banda....rozkradli cele slovensko...
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

smutok
Chcem len jednu vec.Nech si mňa , aj s mojou rodinou adoptuje Bubeníková,alebo Mikloš,Kucej,Palacka,prípadne Miki.Nie je nás veľa.Ja ,manžel a moja dcéra.Uvarím,upečiem aj poupratujem.Peňazí určite majú dosť a konečne sa my/moja rodina/odpichneme od dna....Hore menovaní,prosím Vás ,vypočujte ma.
A čo si, pi-pi? Veď tí majú

v ušiach zarazené, poistené

týmto a ešte ako vitamíny sáču do seba

(bodaj by sa zadrhli!)
domenico.office domenico.office

domenico.office je offline (nepripojený) domenico.office

Konateľ spoločnosti
POZOR:
Na záver svojho stanoviska SIS upozornila, že v kauze Gorila ide o viacero informácií, ktoré sú zákonom chránené ako utajované skutočnosti.
"Ich šírenie, vyhľadávanie a protiprávne prezentovanie v minulosti založilo a žiaľ v súčasnosti stále zakladá dôvody pre vyvodenie trestnej zodpovednosti tých, ktorí sa takéhoto konania dopustili, alebo sa ho dopúšťajú,"
napísala SIS.

... bez komentára.
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

domenico.office Pozri príspevok
POZOR:
Na záver svojho stanoviska SIS upozornila, že v kauze Gorila ide o viacero informácií, ktoré sú zákonom chránené ako utajované skutočnosti.

"Ich šírenie, vyhľadávanie a protiprávne prezentovanie v minulosti založilo a žiaľ v súčasnosti stále zakladá dôvody pre vyvodenie trestnej zodpovednosti tých, ktorí sa takéhoto konania dopustili, alebo sa ho dopúšťajú,"
napísala SIS.

... bez komentára.
To je správne, nie? Ak boli utajované, tak nech naháňajú toho, kto ich odtajnil. Lebo už teraz sú verejné. Dúfam, že SISka odo mňa nechce,aby som ja skúmala, čo je na internete tajné, čo verejné a čo možem, alebo nemožem čítať. A nedajbože sa aj k tomu vyjadriť. Pre všetkých by asi bolo najlepšie, ak by tie informácie nikdy neuzreli svetlo sveta. Ani sa im nečudujem. Ak by SISka skutočne pracovala v záujme ochrany štátu, tak by sa skutky v tých, podľa nich tajných informácií nikdy nestali. A ak už sa stali, nech sú radi, že sú vonku. Že tú traumu, z utajovania svinstiev pred týmto národom majú za sebou.
Sabadka Sabadka

Sabadka je offline (nepripojený) Sabadka

Kto ma pozná vie.
domenico.office Pozri príspevok
POZOR:

napísala SIS.

... bez komentára.

.... celkom dobre tomu nechápem, všetci tvrdia, že celá kauza je blud, výmysel, podvrh. Tak ak je to možné že bludy obsahujú informácie, ktoré sú zákonom chránené ako utajované skutočnosti. Veď jedno bije druhé, či?
pepsikova pepsikova

...originál...
Sabadka Pozri príspevok
.... celkom dobre tomu nechápem, všetci tvrdia, že celá kauza je blud, výmysel, podvrh. Tak ak je to možné že bludy obsahujú informácie, ktoré sú zákonom chránené ako utajované skutočnosti. Veď jedno bije druhé, či?
..

..šmarjá, sab, však u nás je aj hlúposť zákonom chránená...tu neny čo nechápať...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať