Zavrieť

Porady

Slovensko žije Gorilou, a Porada strká hlavu do piesku!!!

Gorila nám dýcha všetkým na krk, ale na Porade už je problém vyriešený! Slovensko je na nohách, a traja statoční poraďáci nám povedali, že nič sa nedeje? Ale deje. Tak nezatvárajte ústa tým, čo majú záujem o veci verejné, prosím!
Usporiadat
Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

alabut alabut

alabut je offline (nepripojený) alabut

Uz tiahnete presporskymi ulicami? ... alabut a krdel vlckov bude bdiet nad vami. :-)
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Ďakujem
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Išiel pretekať - kto najdlhšie vydrží nepotrestaný.
A to si ešte dovolil pred pár rokmi svojimi hlúposťami kaziť prenos z F1.
Mal si zobrať celé stádo opíc so sebou!
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Dám potom nejakú fotku
maxipc maxipc

maxipc je offline (nepripojený) maxipc

Predvolebný míting SDKU

maxipc maxipc

maxipc je offline (nepripojený) maxipc

http://sksasanka.tumblr.com/
220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
Ja som sa neúčstnilAle som na tých čo sú tam pyšný a dakujem im .....Do nich ludkovia dajte tej zgerbe do rypáku aj za mňa!!!!
http://hnonline.sk/slovensko/c1-5454...ia-tazkoodenci
marleau marleau

marleau je offline (nepripojený) marleau

Len de... (koncoviek je viac) može voliť stranu,ktorej sa týka táto kauza.Že vraj Kotleba nemá program?Títo chrapúni ho mali a na čo nám bol?Čo bolo v tom programe?Okradnúť a zničiť národ!!!Kto si myslí iné?
misoft misoft

Nikto? Všetci?
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

220870 Pozri príspevok
Ja som sa neúčstnilAle som na tých čo sú tam pyšný a dakujem im .....Do nich ludkovia dajte tej zgerbe do rypáku aj za mňa!!!!
http://hnonline.sk/slovensko/c1-5454...ia-tazkoodenci
Zgerba sa zašila do svojich haciend víkendovať. My sme tam boli aj za Teba.
P.S. Goriláci veštkých krajín, traste sa!!!
misoft misoft

220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
Veľmi výstižné.
http://www.mojevideo.sk/video/12380/...o_pf_2112.html
hubatá hubatá

hubatá je offline (nepripojený) hubatá

Z vašich otázok a odpovedí mi je jasné že chcete to čo sme mali uzákonené za komančov: rozkrádanie je trestným činom a zlodej patrí do basy. Dnes si len s úsmevom spomínam na to ako sa vykríkalo na námestiach že Husák si nakradol na vilu .............
alabut alabut

.... a dostal prezidentsky dochodok 3 800,- Kcs. :-)
ela77 ela77

ela77 je offline (nepripojený) ela77

Keďže sú tu dve témy Gorila tak skopírujem ešte môj text z tej druhej:
Musím reagovať na tie pochybnosti o počte a inom. Vadilo mi, že táto akcia bola v piatok a dosť neskoro poobede. Mladí ľudia by boli prišli aj keby to bolo bývalo skôr. Potom mi vadilo, že to z nám. SNP pokračovalo pred prezidentský palác a nie pred úrad vlády, ktorý je blízko neho.
Čo sa týka počtu??? Na to , že to bolo avízované viac na soc. sieťach a média akosi mlčali o tejto akcii, tak tam bolo napriek tomu veľa ľudí. Tie záznamy čo dávali v TV boli zostrihané, alebo to boli zábery ktoré zachytávali skupinky ľudí, ktorí sa pridávali k ostatným, alebo sa nechceli tlačiť pred akože tribúnou. Bola som tam, viem o čom píšem, len mi je ľúto, že som od prezidentského paláca nemohla pokračovať k parlamentu, lebo som musela odísť preč. Nebolo to agresívne ako to tu niekto písal. Bola to pokojná demonštrácia a situácia pre ktorú sa to dialo si možno vyžadovala aj silnejšie reakcie. Stála pri mne pani, ktorá si potom nasadila masku Anonymous- a keď som sa jej pýtala na vek, tak povedala, že to vlastne ich generácia v r.1989 posrala. Škoda, že to nebolo viac spropagované a v dobe kedy boli politici a všetci tí s ktorými sa nesúhlasí na svojich miestach, ale takto už bolo všade prázdno. Na prezidentskom paláci sa nepohla ani záclonka a nesvietilo sa ani v jednej miestnosti.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
hubatá Pozri príspevok
Z vašich otázok a odpovedí mi je jasné že chcete to čo sme mali uzákonené za komančov: rozkrádanie je trestným činom a zlodej patrí do basy. Dnes si len s úsmevom spomínam na to ako sa vykríkalo na námestiach že Husák si nakradol na vilu .............
...krádež je v každom normálnom štáte , zriadenie nie je podstatné , trestný čin...
Len ten trest je niekedy inakší ...
Niekde ide jednotlivec do basy , niekde mu " len " skrátia ručičku ........

No keďže Slovensko nie je normálny štát ( hlavne v poslednej dobe sa nejak snaží až príliš banány vyvážať ....) , tak u nás sa to nepovažuje za rozkrádačku , ale táto činnosť sa pretransformovala na to " podnikanie " ........a to až také trestné zasa nie je ...

...akurát je zaujímavé , že sa podniká na najvyšších miestach ( parlament ,vláda , ...a smerom nižšie ...) a podnikatelia podnikajú so štátnym za štátne s náležitým a následným prevodom kapitálu do daňových rajov .........banánových repuplík , no gorily určite kŕmiť nemienia....
alabut alabut

...dnes sa tomu moderne nadava, ze lobing. :-)
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať