Zavrieť

Porady

Slovensko žije Gorilou, a Porada strká hlavu do piesku!!!

Gorila nám dýcha všetkým na krk, ale na Porade už je problém vyriešený! Slovensko je na nohách, a traja statoční poraďáci nám povedali, že nič sa nedeje? Ale deje. Tak nezatvárajte ústa tým, čo majú záujem o veci verejné, prosím!
Usporiadat
Téma je uzavretá.
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

To ella77, ten termín protestu bol upresnený na skorší, chcel tak ľud na facebooku. Jedni chceli skôr, iní neskôr. Asi to bola zlatá stredná cesta. Podľa mňa bol práve pochod od paláca pána prezidenta po parlament najúžasnejší. Jedna rodina. Z rozhádaných súsedov, kamarátov, či poraďákov to bolo jedno telo a jedna krv. Máš pravdu, okrem toho, že dali postaviť zátarasy pred parlament, nepohli brvou. Vieš prečo. Lebú sú pos...í. A nabudúce určite príde tých ožobračovaných viac. Bol to slušný protest, dôrazný, ten budúci bude ešte dôraznejší. Čo dodať. Gorily FUJ ! Médiá FUJ !
Naposledy upravil Pikoška : 29.01.12 at 10:54
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca

Fantastická atmoška, dobrá nálada, túžobné očakávania. Ideme ďalej?

░▒▓█ ZDIEĽAJTE, ABY TO VŠETCI VIDELI █▓▒░
Malá ukážka, ako s vami média (resp. ľudia, ktorí za nimi stoja) manipulujú. Aké oficiálne čísla o počte účastníkov na "Gorile" ste sa v správach, alebo na rôznych "objektívnych" portáloch dozvedeli?
- 800 účastníkov?
- 1000 účastníkov?
- 2000 účastníkov?
Tento záber vznikol iba hodinu po začatí stretnutia a je na ňom vyznačených 2375 ľudí...a to bol len začiatok. V neskoršom čase sa počet účastníkov takmer strojnásobil. Viem to, bol som tam od začiatku až do konca. Ak si ešte stále myslíte, že ide len o nejaký bezvýznamný protest, tak ste na veľkom omyle. Nepripomína to vám postraším rok 1989? Podľa médií sa tiež nič nedialo, všetko bolo v najlepšom poriadku. Práve sociálne siete sú tým médiom, kde máte možnosť sa dozvedieť neskreslené, ničím necenzúrované informácie. Možno vám lezie na nervy, že tu na Haluziach je trošku viac príspevkov na túto tému. Ale tak isto, ako mnohí z vás, aj ja cítim, že ľudia by sa mali dozvedieť neskreslené informácie o tom, čo sa tu chystá. Možno to má kopa z vás v paži, ale ja aspoň budem môcť svojim deťom o pár rokov hrdo povedať: "Bol som pri tom!". A čo vy?
(Zdroj fotografie:
http://gaso.blog.sme.sk/c/287565/Kla...-umyselne.html )
[M] — s: tu sedia traja v aute!, Majko Maylo Hrcak, Farebný Zdenči, tu zabudli troch , Morena C. Dunque, tu jeden, happy kebap , A tady další a na dva zapomeli :P.

http://www.porada.sk/album.php?albumid=1441
Naposledy upravil erzet : 29.01.12 at 13:15
417114_319478654760358_105801729461386_887904_1368410863_n.jpg  
szčo? szčo?

szčo? je offline (nepripojený) szčo?

Ahoj revolucionári!!!!!!!!

Aký je rozdiel medzi povinným plačom v Korei a povinnosťou riešiť fšade gorilu? Pikoška! odpovedzte, há? Patrí to k dobrým mravom, že joó?! Vraj zvolávajú poškrobkov Atlanťanov a Lumírčanov, nechcete ísť s nimi? ....veci verejné sa vyriešia "jarou"? ...to gde písalo?? Há??
Pikoška Pikoška

Jeden mladík mi pred parlamentom povedal: " Vaša generácia to tu dovolila rozkradnúť a dnes babky demokratky sedia na ritiach pri televízoroch a štrikujú a ich chlapi v krčme prelievajú poldecáky. " Bol z východu. A mal pravdu.
Pikoška Pikoška

szčo? Pozri príspevok
Ahoj revolucionári!!!!!!!!

Aký je rozdiel medzi povinným plačom v Korei a povinnosťou riešiť fšade gorilu? Pikoška! odpovedzte, há? Patrí to k dobrým mravom, že joó?! Vraj zvolávajú poškrobkov Atlanťanov a Lumírčanov, nechcete ísť s nimi? ....veci verejné sa vyriešia "jarou"? ...to gde písalo?? Há??
Ty na čom fičíš? Daj bacha, za liečenie zo závislosti sa už platí.
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

Pikoška Pozri príspevok
Ty na čom fičíš? Daj bacha, za liečenie zo závislosti sa už platí.
neplatí sa za liečenie závislosti.......stále je platené zo zdravotného poistenia.....
Pikoška Pikoška

Mila123 Pozri príspevok
neplatí sa za liečenie závislosti.......stále je platené zo zdravotného poistenia.....
Od Gorily k závislosti? Keď napíšem, že sa platí, tak sa platí. Veď závislosti sú tiež dnes parádny biznis pre liečiteľov. Aspoň v niečom mi môžeš veriť.
Ingrid Ondruskova Ingrid Ondruskova

Ingrid Ondruskova je offline (nepripojený) Ingrid Ondruskova

snáď milá osôbka
...niekde sa stala v 89-tom chyba...aj ja som ako študentka VŠ školy stála po námestiach a štrngotala kľúčmi a verila
v svetlú budúcnosť...ale toto, čo sa udialo v našej úžasnej neobmedzenej krajine, že všetko, čo sa dalo, sa rozkradlo,
tak to by ma ani vo sne nenapadlo....treba rozhodne ísť do ulíc ako napísal ERZET už len kvôli našim deťom...veď o pár
rokov /pokiaľ nezastavíme zlodejov/ tu už nezostane kameň na kameni ...za všetko sa bude tvrdo platiť a vo veľkých čiastkach...školné od 1.triedy,
v zdravotníctve aj základné ošetrenie, od sociálky nedostaneme v čase núdze ani EURo!!!o dôchodkoch ani nehovorím..!!!!!
toto je naša svetlá budúcnosť?????..no fasa...už sa fakt teším!!!!
IVETA N IVETA N

IVETA N je offline (nepripojený) IVETA N

aj od nás tam boli , keď sa vrátili tak,hovorili o fantastickej atmosfére a prirovnávali ju k ,,89,,.A tiež rozprávali, že tam bolo niečo do 10 000 ľudí . .....
Sledovala som od piatku či niekto ako hovoria v disk.reláciach s tých ,, silných strán,,niečo okomentuje , ale márne .....
A teraz veľký titulok na TA3 výpoveď REJDU ku gorile .Pozerala som nič podstatné iba čo sa vie .Dokonca nepotvrdil ani autentickosť toho čo koluje na inter.stránkach ,keď sa ho na to opýtal redaktor.....

IVETA N
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

IVETA N Pozri príspevok
aj od nás tam boli , keď sa vrátili tak,hovorili o fantastickej atmosfére a prirovnávali ju k ,,89,,.A tiež rozprávali, že tam bolo niečo do 10 000 ľudí . .....
Sledovala som od piatku či niekto ako hovoria v disk.reláciach s tých ,, silných strán,,niečo okomentuje , ale márne .....
A teraz veľký titulok na TA3 výpoveď REJDU ku gorile .Pozerala som nič podstatné iba čo sa vie .Dokonca nepotvrdil ani autentickosť toho čo koluje na inter.stránkach ,keď sa ho na to opýtal redaktor.....

IVETA N
a co myslis ze si ho nestihli kupit-ved je to iba policajt,skor najdes ihlu v kope sena,ako cestneho policajta,viem o nich dost,same kamarfunsafty,same uplatky a pravo, spravodlivost,pravda u nich je na poslednom mieste
IVETA N IVETA N

IVETA N je offline (nepripojený) IVETA N

Je to smutné kam sa to všetko ,,zvrhlo,,.Tu sa mi natíska otázka a čím ďalej tým viac ,,AKO ĎALEJ MILÉ SLOVENSKO KAM SPEJEŠ ?,,
Naposledy upravil IVETA N : 29.01.12 at 18:59
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
IVETA N Pozri príspevok
Je to smutné kam sa to všetko ,,zvrhlo,,.Tu sa mi natíska otázka a čím ďalej tým viac ,,AKO ĎALEJ MILÉ SLOVENSKO KAM SPEJEŠ ?,,
Merkelka to až príliš jasne ukazuje.....

pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Ingrid Ondruskova Pozri príspevok
...niekde sa stala v 89-tom chyba...aj ja som ako študentka VŠ školy stála po námestiach a štrngotala kľúčmi a verila
v svetlú budúcnosť...ale toto, čo sa udialo v našej úžasnej neobmedzenej krajine, že všetko, čo sa dalo, sa rozkradlo,
tak to by ma ani vo sne nenapadlo....treba rozhodne ísť do ulíc ako napísal ERZET už len kvôli našim deťom...veď o pár
rokov /pokiaľ nezastavíme zlodejov/ tu už nezostane kameň na kameni ...za všetko sa bude tvrdo platiť a vo veľkých čiastkach...školné od 1.triedy,
v zdravotníctve aj základné ošetrenie, od sociálky nedostaneme v čase núdze ani EURo!!!o dôchodkoch ani nehovorím..!!!!!
toto je naša svetlá budúcnosť?????..no fasa...už sa fakt teším!!!!
keby sa dal vrátiť čas, šla by si ešte raz štrngať keby si vedela že ako sa zvrhne behom 20 rokov a že tomu nijak nezabrániš?
erzet erzet

Dôchodca
Pár hesiel z Blavy: My sme tu doma, Kto neskáče je Gorila, hop, hop, hop, Ideme si pre Vás, Pustite nás dnu a Nechránte zlodejov (pred dverami NR SR/, Máme Vás dosť, Hu, hu, hu, hu, Pošlite si SMS.
ela77 ela77

ela77 je offline (nepripojený) ela77

Škoda, že sme sa poraďáci nejak nedohovorili tu na fórach a mohli sme sa spoznať a stretnúť práve na tejto akcii. Nabudúúúúúce pôjdeme s palicami
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nabudúúúúúce pôjdeme s palicami
Najlepšie s bambusovými - sú ľahké, pevné, pružné a ku*evsky to po nich bolí. A gorily neutečú, keď nás zazrú - budú si myslieť, že to k nim ide džungľa. O to ľahšie ich otlčieme .
erzet erzet

Dôchodca
Ja som Vás volal. Viď 335

ela77 Pozri príspevok
Škoda, že sme sa poraďáci nejak nedohovorili tu na fórach a mohli sme sa spoznať a stretnúť práve na tejto akcii. Nabudúúúúúce pôjdeme s palicami
erzet erzet

Dôchodca
Teraz bude 30. a v piatok.
http://www.facebook.com/events/213162395441935/
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Pikoška Pozri príspevok
Jeden mladík mi pred parlamentom povedal: " Vaša generácia to tu dovolila rozkradnúť a dnes babky demokratky sedia na ritiach pri televízoroch a štrikujú a ich chlapi v krčme prelievajú poldecáky. " Bol z východu. A mal pravdu.
No zdá sa, že pravdu mal.
Ale ktovie, či sa ho o takých 20-30 rokov pri podobnej príležitosti nejaký mladý neopýta to isté.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať