Zavrieť

Porady

Slovensko žije Gorilou, a Porada strká hlavu do piesku!!!

Gorila nám dýcha všetkým na krk, ale na Porade už je problém vyriešený! Slovensko je na nohách, a traja statoční poraďáci nám povedali, že nič sa nedeje? Ale deje. Tak nezatvárajte ústa tým, čo majú záujem o veci verejné, prosím!
Usporiadat
Téma je uzavretá.
maxipc maxipc

maxipc je offline (nepripojený) maxipc

aj ja pôjdem a agitujem, lepím plagáty, prešovčania v piatok nebojte, čím nás bude viac, tým menej budú mocnejší, idem, aby moje deti nemuseli pracovať v anglicku (ich nemusia), aby sme s manželom po celomesačnej drine nemuseli škrabať jurošky a ledva zaplatili všetky účty, aby aj "vyvolení" mali nárok len na minimálnu mzdu, tak ako väčšina ľudí v tomto štáte, aby sa nám konečne prestali smiať do "ksichtu" aké majú čisté ruky, pretože tento systém, čo tu zaviedli "vyvolení" nam garantuje akurát tak kopu dlhov a exekútorov, zvyšovanie daní....
oxana z prešova
IVETA N IVETA N

IVETA N je offline (nepripojený) IVETA N

v piatok idem aj já , v NR sa koná o 16 hodine na Svät.námestí. Treba tam ísť a podporiť nech vidia, že sa nebúria len mladí, ale aj tým 30-dsať a vyššie záleží na tom a nie vykrikovať nech voliči rozhodnú- kdo zase ,,babky demokratky,,.
OTRAS ako media zastrašujú nič iné nie je počut len to ako NR SR podáva trestné oznámenie.........

Teraz je šanca dokazať niečo a nie doma v teplúčku sedieť a nádávať.

IVETA N
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

Bez žalobcu nieto sudcu a medzitým vyšetrovateľa. Tieto tančeky mi pripadajú ako hádka v rodine keď manžel prepije výplatu alebo prichytí manželku s iným. Treba podať trestné oznámenia na všetkých to je oproti žalobe na súde zadarmo.
220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
Idem to tomu chrapúňovi kádeháckemu vysvetliť do BA.Mne žiadny špinavec z talibanu nebude zakazovať demonštrovať svoj hnev pred parlamentom.
Ako som si všimol tak v BA boli v piatok hlavne stredné vrstvy, žiadny študenti ,ale zrelý 40-50 a 60-tnici.
Skúšam si predstavovať tú krpatú špinu,ako sa teraz kdesi v kúte klepe strachom ohrýza nochty do kosti, v strachu pred davom a svojimi nadriadenými z Penty.Myslím, že mu ide o ten potkaní životik.Vie toho príliš veľa na to ,aby sa ho jeho kamaráti z Penty nepokúsili zlikvidovať.
Oliwa Oliwa

Oliwa je offline (nepripojený) Oliwa

pavol54 Pozri príspevok
Bez žalobcu nieto sudcu a medzitým vyšetrovateľa. Tieto tančeky mi pripadajú ako hádka v rodine keď manžel prepije výplatu alebo prichytí manželku s iným. Treba podať trestné oznámenia na všetkých to je oproti žalobe na súde zadarmo.
Človek by si myslel, že ho už v tomto štáte banánovom nič neprekvapí... Ale ako vidieť, ešte vždy sú rezervy... Mňa včera prekvapilo to podanie trestného oznámenia na organizátorov zhromaždenia v BA - vraj za škody na majetku. Zasa sa raz potvrdilo, zlodej kričí - chyťte zlodeja! Ako to tu už kdesi bolo spomínané - to čo boli za vajcia, keď napáchali škodu za 3 - 5000 eur? Však mali dať poslaneckým upratovačkám pár vedier horúcej vody a sklá na Národnej rade by boli umyté - tak aké škody? Alebo máme parlament z neprestrielného skla a je to vyčíslená cena za tie dve dierky na dverách, možno naschvál rozbité demonštrantom-provokatérom?

Ako spievala Marta Kubišová v 89-tom vo svojej Modlitbě: ... tvá vláda lide, se k tobě navrátí, lide - navrátí... Vráti sa niekedy aj naša vláda k nám?

Dnes mi prišlo mailom toto tu - sorry, ak to sem niekto už pricapil v predchádzajúcich príspevkoch a opakujem. Ja som na to zatiaľ nenatrafila. No comment...
figel.JPG  
mafia.JPG  
miki a miklos.JPG  
miki_1.jpg  
miklos.JPG  

1/1
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Oliwa:
Alebo máme parlament z neprestrielného skla a je to vyčíslená cena za tie dve dierky na dverách, možno naschvál rozbité demonštrantom-provokatérom?
Teraz ma trklo - ak by mali nepriestrelné sklá - tak to nerozbije tak ľahko kamienkom. Alebo to vykazujú ako nepriestrelné sklá (vyššia cena), no pritom je to len tabla obyčajného okenného skla - kua - zase sa niekto ku*ewsky nahrabal!
erzet erzet

erzet je offline (nepripojený) erzet

Dôchodca
Nefunguje mi NR SR, vraj tam mali potyčku aktivisti. Bubeníková je v zahraničí, Machárek je na dovolenke.
IVETA N IVETA N

maxipc Pozri príspevok
aj ja pôjdem a agitujem, lepím plagáty, prešovčania v piatok nebojte, čím nás bude viac, tým menej budú mocnejší, idem, aby moje deti nemuseli pracovať v anglicku (ich nemusia), aby sme s manželom po celomesačnej drine nemuseli škrabať jurošky a ledva zaplatili všetky účty, aby aj "vyvolení" mali nárok len na minimálnu mzdu, tak ako väčšina ľudí v tomto štáte, aby sa nám konečne prestali smiať do "ksichtu" aké majú čisté ruky, pretože tento systém, čo tu zaviedli "vyvolení" nam garantuje akurát tak kopu dlhov a exekútorov, zvyšovanie daní....
oxana z prešova
To nemusia garantovať to sa už deje veď polovica obyvateľstva SLOVENSKA je zadĺžená až po uši a to nehovorím koľko percent má na krku exekútorov

IVETA N
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Oliwa Pozri príspevok
Zasa sa raz potvrdilo, zlodej kričí - chyťte zlodeja!
...
...
No comment...
...hádam doplním ..........a iba pevne dúfam , že si schválne nepozabudla na aj tieto ....že ksichty ???

adi11 adi11

adi11 je offline (nepripojený) adi11

erzet Pozri príspevok
Nefunguje mi NR SR, vraj tam mali potyčku aktivisti. Bubeníková je v zahraničí, Machárek je na dovolenke.
mne ide
http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?...MasterID=51594
IVETA N IVETA N

220870 Pozri príspevok
Idem to tomu chrapúňovi kádeháckemu vysvetliť do BA.Mne žiadny špinavec z talibanu nebude zakazovať demonštrovať svoj hnev pred parlamentom.
Ako som si všimol tak v BA boli v piatok hlavne stredné vrstvy, žiadny študenti ,ale zrelý 40-50 a 60-tnici.
Skúšam si predstavovať tú krpatú špinu,ako sa teraz kdesi v kúte klepe strachom ohrýza nochty do kosti, v strachu pred davom a svojimi nadriadenými z Penty.Myslím, že mu ide o ten potkaní životik.Vie toho príliš veľa na to ,aby sa ho jeho kamaráti z Penty nepokúsili zlikvidovať.
a to sa čudujem a nechcem dávať ani návod a ani strašiť, že sa nepokúsili niečo urobiť ,, NICHOLSONOVI,,

IVETA N
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

IVETA N Pozri príspevok
a to sa čudujem a nechcem dávať ani návod a ani strašiť, že sa nepokúsili niečo urobiť ,, NICHOLSONOVI,,

IVETA N
Ale nikto nikomu určite nič neurobí. Lebo by poskytli prvý dokaz, že sú v tom po uši. Mňa viac zaujíma Nicholsonová. Tandem ako vyšitý. Mihál-Nicholsonová. Čím tá si zaslúžila sedieť na stoličke štátnej tajomníčky mi vŕtalo dlhodobo hlavou, lebo zopár tých jej plátkov som prečítala a žiadna sláva. Ja mať spis Gorila, tak som dnes možno europoslankyňa.
misoft misoft

erzet
Nefunguje mi NR SR ide!, vraj tam mali potyčku aktivisti tak nech majú -aspoň bude veselo. Bubeníková je v zahraničí, Machárek je na dovolenke. Žeby už natrvalo? Zdrhli, potvory?
.
maja maja

maja je offline (nepripojený) maja

Tak trochu na odľahčenie tejto smutnej témy
sas.jpg  
220870 220870

Remeselník,stavbár.
IVETA N Pozri príspevok

IVETA N
Nicholson nám môže ísť v tomto smere za vzor.Nebyť jeho nieje gorila.
220870 220870

Remeselník,stavbár.
Pikoška Pozri príspevok
Ale nikto nikomu určite nič neurobí. Lebo by poskytli prvý dokaz, že sú v tom po uši. Mňa viac zaujíma Nicholsonová. Tandem ako vyšitý. Mihál-Nicholsonová. Čím tá si zaslúžila sedieť na stoličke štátnej tajomníčky mi vŕtalo dlhodobo hlavou, lebo zopár tých jej plátkov som prečítala a žiadna sláva. Ja mať spis Gorila, tak som dnes možno europoslankyňa.
Som práve dopozeral vyhlásenie tých čo zosnovali ten protest v BA.Tá dievčina Gallová čo to čítala sa triasla pod obrovským stresom.Ale statočne s tým bojovala.Konečne sa v tomto banánistáne niečo deje.Plne podporujem ich požiadavky ,dúfam že sa z toho podarí aspoň čo to dosiahnuť.0:12 sec tak si to predstavujem v ružových snoch!!!
http://www.mojevideo.sk/video/12380/zakazane_politicke_video_pf_2112.html
misoft misoft

........
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

misoft Pozri príspevok
........
Žeby ich bolo len päť? Možno je toľko spravodlivých, či?
pivko pivko

pivko je offline (nepripojený) pivko

Farang
Dotiahne sa prd keď šefom bezpečnostného výboru je Fedor - SDKU a šéfom MV Lipsitz KDH.Možno obetuju Malchárka ,ale to bude všetko.
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

220870 Pozri príspevok
Som práve dopozeral vyhlásenie tých čo zosnovali ten protest v BA.Tá dievčina Gallová čo to čítala sa triasla pod obrovským stresom.Ale statočne s tým bojovala.Konečne sa v tomto banánistáne niečo deje.Plne podporujem ich požiadavky ,dúfam že sa z toho podarí aspoň čo to dosiahnuť.0:12 sec tak si to predstavujem v ružových snoch!!!
http://www.mojevideo.sk/video/12380/zakazane_politicke_video_pf_2112.html
Ja počúvam pána prezidenta. Neverím vlastným ušiam.
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať