tictac7 ....a toto si odkiaľ zobrala? Môj priebeh zamestnaní - 15 mesiacov š.p., 5 rokov verejná správa, 7 rokov súkromný sektor, 5 rokov samospráva, teraz 5. rok súkromný sektor - výsledok v živote som nemala služobné auto, ani notebook, mobil mám posledného pol roka, 13. a podotýkam, že aj 14. plat som mal LEN v š.p., verejnej správe a v samospráve no a sociálny fond -detto.
Prosím, ľudia, skôr než niečo napíšete, overte si.... Napr. vo verejnej správe a samospráve je úplne bežné, že tam fungujú nejaké odbory, kolektívne zmluvy, kolektívne zmluvy vyššieho stupňa atď., takže tak...toto v malej a strednej firme nemáte...
Netvrdím, že každý zamestnanec má takéto výhody a verím že to mnohý takto aj zobrali a použili rozlišovaciu schopnosť.
Ale dobre. Zoberme to z globálneho hľadiska a z pohľadu štatistiky:
Tento príspevok písal bežný pedagogický zamestnanec a preto som aj takto reagoval ako som reagoval. Spýtajte sa p. renduša, ktorý tento príspevok písal, aké má vo svojom zamestnaní benefity, ktoré sú bežné v serióznych firmách. Podľa mňa vám odpovie že žiadne. Služobné auto v školstve, nehrozí. Služobný mobil, nehrozí. 13-ty či 14-ty plat, to je niečo ako sci-fi. Notebook, možno ak napíše nejaký projekt a presedí na ňom kopec času tak dajme tomu.
Ja sám som pracoval tiež v súkromnom sektore a bola to firma čo mala do 10 zamestnancov, čiže nič veľké p.tictac7. Mal som k dispozícii služobné auto, ktoré ak som potreboval som mohol použiť aj na súkromné účely. Mal som v práci telefón, ktorý som mohol použiť aj na súkromné účely ak som potreboval. Mal som v práci kopírku či tlačiareň, ktorú som mohol používať aj na súkromné účely. Počas môjho pôsobenia v danej firme ma poslali aj na školenia, ktoré mi firma samozrejme celé preplatila. Na konci roka som videl aj odmeny a keď som sa snažil viac aj počas roka, videl som to každý mesiac aj na výplatnej páske.
A teraz trochu k tej štatistike. Kde je väčšia pravdepodobnosť že dostanem nejakú výhodu v práci? V školstve, alebo v súkromnom sektore. Zoberme si napr. 10.000 učiteľov, alebo aj iných bežných zamestnancov v štátnej správe a 10.000 iných zamestnancov z rôznych oblastí súkromného sektora (výroba, IT, telekomunikácie, energetika a pod.). Pomer by bol možno tak 10% nejakých výhod u učiteľov, proti 90% nejakých výhod v iných sektoroch.
Samozrejme, v tejto imaginárnej štatistike je zohľadnené aj vzdelanie, čiže som porovnával výhody vysokoškolsky vzdelaných ľudí v školstve a tak isto vysokoškolsky vzdelaných ľudí zamestnaných v súkromnom sektore.
A na margo odborov, im "ďakujem" za veľa. Najviac za to, že tak ťažko bojovali, dlhé 2 roky, aby mi teraz od januára 2012, po dvoch rokoch od posledného akože zvýšenia platov, zvýšili plat o 9,50 EUR v hrubom. Ale teším sa že budú bojovať ďalej a možno o ďalšie 2 roky sa dočkám zvýšenia platu a už teraz dúfam že to nebude menej ako teraz.