mna osobne ešte nenavštívili, ale bola som pri tom ako boli u mojej kamarátky, a vôbec si nemyslim, že by ju mali nejako dobehnuť. Obchodník jej úplne jasne vysvetlil, že Energetické centrum ako dodávateľ ponuka zľavu na elektrinu a plyn, ktorá je približne vo výške jednej mesačnej splátky, jediné čo sa odberateľovi-zákazníkovi zmení je teda dodavateľ, nie distribútor!!! Čiže ako distribútor elektriny ostavajú Slovenske elektrárne a plynu ostáva SPP, ako aj ostávajú všetky technické záležitosti (káble, hodiny...).
Mňa teraz zaujíma tak všeobecne, že ako všetci pekne prikyvujú, že budeme podporovať slovenské výrobky, slovenských podnikateľov, ale keď príde k činom, tak radšej ostaneme pri Nemeckom dodavateľovi (týka sa ZSE, ktorá je súčasťou nemeckej energetickej skupiny E.ON. ) akoby sme mali radšej podporiť slovenského. Pekne!!!
Ale samozrejme je to osobná vec každého, ktorého dodavateľa si zvolí, je ich dosť na výber.
Ak ste mali pocit, že Vás dobehli, bude to zrejme vina konkrétneho obchodníka, ktorý Vám to na rovinu nevysvetlil...