Zavrieť

Porady

OBERON od 1.1.2012

človek čo opustil Poradu.
Ahojte všetci, ktorí pracujete v tomto programe. Nakoľko sa mi zdá, že existujúca téma "OBERON" je už veľmi rozsiahla a neprehľadná, dovolila som si otvoriť novú tému, kde si budeme navzájom radiť a odovzdávať skúsenosti, ktoré nám uľahčia našu prácu.
Verím, že si tu nájdeme vždy kvalitnú odpoveď na to, čo potrebujeme vyriešiť.
Naposledy upravil Melnick : 31.01.12 at 21:34
Usporiadat
Sarlotka Sarlotka

Sarlotka je offline (nepripojený) Sarlotka

osh Pozri príspevok
chcela som napísať, dá sa exportovať, alebo ide vám exportovať, nakoniec mi vyšla takáto skomolenina.
nie nejde este...
megyzah megyzah

megyzah je offline (nepripojený) megyzah

Prosím, kde v Oberone v jednoduchom účtovníctve si viem nastaviť že ide o neziskovú organizáciu ( občianske združenie)?
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

V JÚ sa nedá nastaviť.
Iba v PÚ - tam máš účtovnú osnovu pre OZ a iné neziskovky

V JÚ si však môžeš vytvoriť nové predkontácie a dať ich ako daňové /nedaňové - takže možnosti sú.
simana simana

simana je offline (nepripojený) simana

všimli ste si, že dnes vyšla nová verzia Obernu ?
simana simana

simana je offline (nepripojený) simana

všimli ste si, že dnes vyšla nová verzia Oberonu ?
Melnick Melnick

Musíš byť veľmi rada, keď nám to oznamuješ 2x.
Zobraziť viac Zobraziť viac

Zobraziť viac je offline (nepripojený) Zobraziť viac

Skôr to vyzerá tak, že keď niekde urobí preklep, radšej pridá nový príspevok, lebo nevie opraviť už publikovaný.
Lucinka23 Lucinka23

Lucinka23 je offline (nepripojený) Lucinka23

Prosím vás nemáte niekto náhodou problém s Ročným hlásením? Keď ho chcem vytvoriť, tak mi hlási, že pre ročný výkaz pre vybrané obdobie 2012 nie je podporovaný.
Melnick Melnick

Lucinka23 Pozri príspevok
Prosím vás nemáte niekto náhodou problém s Ročným hlásením? Keď ho chcem vytvoriť, tak mi hlási, že pre ročný výkaz pre vybrané obdobie 2012 nie je podporovaný.
Lucinka, máš stiahnutú novú verziu ?
Lucinka23 Lucinka23

Melnick Pozri príspevok
Lucinka, máš stiahnutú novú verziu ?
Áno mám tú zo včera. Asi to skúsim ešte raz preinštalovať a ak to nepôjde tak skúsim zajtra zavolať čo môže s tým byť.
Jana1303 Jana1303

Jana1303 je offline (nepripojený) Jana1303

Lucinka23 Pozri príspevok
Áno mám tú zo včera. Asi to skúsim ešte raz preinštalovať a ak to nepôjde tak skúsim zajtra zavolať čo môže s tým byť.
...ani mne to nejde....
Lucinka23 Lucinka23

Jana1303 Pozri príspevok
...ani mne to nejde....
Tak som to skúsila aj preinštalovať a opäť nič. Ja budem môcť kontaktovať až poobede, ak by sa vám podarilo skôr, dajte vedieť ako ste dopadli.
JuKaS JuKaS

JuKaS je offline (nepripojený) JuKaS

Hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2012 sa podáva najneskôr do 30.04.2013, tak asi ho ešte nemajú v programe.
Lucinka23 Lucinka23

JuKaS Pozri príspevok
Hlásenie o vyúčtovaní dane za rok 2012 sa podáva najneskôr do 30.04.2013, tak asi ho ešte nemajú v programe.
Ďakujem. Akosi som zle prečítala info o novej verzii. V exporte som ho našla. :-)
zk24 zk24

zk24 je offline (nepripojený) zk24

Ahojte,

učtujem FO v podvojnom účtovnictve a ked otvorim knihu pohladavok alebo knihu zavazkov a chcem pridať prvu fakturu za rok 2012 tak mi pise "Nedosatočné práva užívateľa". Stretli ste sa s tým niekto?
Mam tam takych FO asi 20, ale robi mi to iba pri tejto jednej. Všetky nastavenia mam všade rovnake. Do uctovneho dennika účtovať viem, len neviem pridávať faktury do knihy pohladavok a zavazkov.

Viete poradiť, čo som mohla kde nastaviť?

Dakujem
Melnick Melnick

Zuzka , máš už novú licenciu ?
zk24 zk24

Ano. Mam. I ked účtujem do roku 2012 ešte. A mam aj licenciu na rok 2013. Odvtedy som spravila pre inych klientov nahodila dalsich 30 faktur a ide to. Nepise mi ze "nedostatočné licencne prava" ako ked zabudnem pichnuť usb kluc do pocitaca. Ale pise "nedostatočne práva užívateľa".

a mam licenciu Multi, takže jedna licencia na všetkych klientov....

prikladam aj obrazok.
faktura.jpg  
avalik avalik

avalik je offline (nepripojený) avalik

zk24 Pozri príspevok
Ano. Mam. I ked účtujem do roku 2012 ešte. A mam aj licenciu na rok 2013. Odvtedy som spravila pre inych klientov nahodila dalsich 30 faktur a ide to. Nepise mi ze "nedostatočné licencne prava" ako ked zabudnem pichnuť usb kluc do pocitaca. Ale pise "nedostatočne práva užívateľa".

a mam licenciu Multi, takže jedna licencia na všetkych klientov....

prikladam aj obrazok.
Zuzi, porovnaj s firmou co ti funguje ako mas nastavene v zalozke servis prava uzivatelov
zk24 zk24

avalik Pozri príspevok
Zuzi, porovnaj s firmou co ti funguje ako mas nastavene v zalozke servis prava uzivatelov
Ved práve že mam nastavene uplne všetko rovnako.. Moc tam neni čo nastaviť. Všade mam plny pristup dany. Prešla som aj Nastavenie - užívateľ, aj Práva užívateľa.... som tam administrator...
Melnick Melnick

Podľa mňa bude chyba inde, nie v nastavení. Niečo s databázou ?

Zuzka, skús novú verziu čo bola včera na internet zavesená . Možno.... ?
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať