Zavrieť

Porady

otvorenie restauracneho zariadenia

Prosim mohol mi niekto poradit kde na internete by som nasla vsetky podmienky na prevadzkovanie kuchyne?(druhy zariadenia,hygienicke poziadavky...)
dakujem
Naposledy upravil arim : 01.02.06 at 23:05
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času
    Zdravim,

    tiez by ma to zaujimalo co vsetko treba k otvoreniu restiky prip. nejakeho baru (pocet stolov, wc, fajciar/nefajciar,...)

    zatial som sa dopatral k vyhlaske ministerstva zdravotnictva c. 214/2003

    ak by ste mali dalsie info vdaka

    lenkak je offline (nepripojený) lenkak

    Lenka lenkak
    Potranovinový kódex, I-III hlava.
    Tu na Porade je tiež toho dosť popísané, treba si dať do vyhľadávania názov HACCP.

    otvorenie restauracneho zariadenia

    Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

    Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.