Zavrieť

Porady

oznam alebo povolenie?

Chceli by sme sa opýtať, keď pripravujeme súkromnú akciu po 22h, či to stačí oznámiť len oznamom na dverách alebo musíme mať aj povolenie?Naša reštaurácia je otvorená len do 22.hod.Ďakujeme
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

mmmm1 je offline (nepripojený) mmmm1

mmmm1
    Pozri si všeobecne záväzné nariadenie vášho mesta. tieto obsahujú takéto veci. alebo zavolaj na príslušný mestský, resp. miestny úrad.
    Na úrade nám povedali, že potrebujeme žiadosť a majú 7 dní na vyjadrenie, takže to musíme minimálne 14 dní vopred hlásiť. Chceli by sme vedieť, či pani na úrade len nemala náladu, alebo naozaj musíme takéto žiadosti posielať a či je rozdiel keď chceme mať otvorené pre verejnosť, alebo má majiteľ uzavretú spoločnosť.

Stanislav 1975 je offline (nepripojený) Stanislav 1975

Stanislav 1975
    Ja neviem, ja by som ani o nejaké povolenie nežiadal- ja by som to nazval rodinnou oslavou a nikto mi nič nemože...

drobecek1 je offline (nepripojený) drobecek1

drobecek1
    Povolenie potrebujete , lebo normálne otváracie hodiny máte len do 22:00. Ak by ste mali normálne otváracie hodiny schválené mestom napr. v piatok a sobotu predležné do 02:00 alebo nejak podobne, tak potom by ste už nemuseli pýtať povolenie. Iba by ste oznámili na referát kultúry konanie napr. diskotéky a ešte aj obvodnému oddeleniu polície.

oznam alebo povolenie?

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.