...na Slovensku nič nemožné. Dnes o 9,14 telefonát, že či je ešte to miesto, čo som inzerovala na veľmi známom webe na hľadanie práce je ešte aktuálne. Pani presviedčam, že som nič neinzerovala... O 4 minúty, ďalší telefonát v tom istom znení. Sadnem k PC a čo nevidím, na tom webe sa skutočne na mňa vyškiera inzerát, že hľadám ľudí (och a za aký plat), firma sedí, sídlo sedí, telefón sedí....len to meno a e-mail sú mne úplne neznáme. Nejaká pani Viera Klonková jednoducho zaregistrovala moju firmu...a inzeruje zadarmo (ešte do popisu firmy dala slogan z mojej stránky - úžasné).
Kontaktovala som prevádzkovateľa tohto portálu a inzerát je stopnutý, a taktiež zmenili prihlasovacie údaje, ktoré mi teraz zaslali na mnou uvedený e-mail. Že vraj sa to stáva, nie často, ale stáva sa, že niekto úplne cudzí zaregistruje firmu, ktorá ešte neinzerovala a inzeruje si on svoje veci.... Veď všetky údaje sú na nete (sídlo, IČO, IČ DPH, telefón - aké šťastie, že ten dala skutočný a niektorí ľudia, prv než pošlú e-mail, tak zavolajú - inak by som sa nedozvedela a na faktúru by som pozerala ako puk).
Takže moje odporúčanie: Ak ste ešte neinzerovali na tomto portáli (naozaj neviem, či môžem zadať jeho meno), rýchlo sa zaregistrujte, aby Vašu firmu nik nemohol v budúcnosti zneužiť.