Zavrieť

Porady

Usporiadat
Téma je uzavretá.
Ferdosondo Ferdosondo

Ferdosondo je offline (nepripojený) Ferdosondo

Dara toľko hovadín pokope, ako v tejto zásadnej pripomienke čo si tu dala, som už dávno nevidel.
Každý súdny človek musí tú čvargu, čo toto vymyslela poslať... veď vieš kde.
Naposledy upravil Ferdosondo : 04.09.12 at 06:40
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

Ja som z tých hovadín, a ako nežne si to nazval, vybrala toto:

Výsluhový dôchodok je teda určitá forma kompenzácie za to, že príslušník vynakladal všetky svoje sily a schopnosti a riskoval aj svoj život a zdravie pri plnení základných funkcií štátu a na jeho ochranu a ochranu jeho obyvateľov, veľakrát aj v zdraviu škodlivom alebo životu nebezpečnom prostredí. / Ruka Vás, pane, pri tomto písaní nebolela?/
Ak by príslušníci polície vynakladali všetky svoje sily a schopnosti, tak by gauneri nevykradli tento štát, a občan by v tejto spoločnosti nebol ohrozenou komunitou. A čím ochraňujú obyvateľov policajti, ktorí nič nevyšetria, nedošetria, a sú najaktívnejšími pokladníkmi na cestách tak to fakt netuším. A v čom riskujú život na Slovensku vojaci? odpovie mi niekto? Porovnať výsluhový dôchodok so starobným, či invalidným dôchodkom je schopný fakt len zúfalec, ktorý nie je schopný si inak zarobiť po vyzlečení z uniformy. Myslím, že v týchto drístoch jasne vyjadrili svoj názor o ich nadradenosti.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
1Dara Pozri príspevok
ano, citala som ho ... aj stanovisko MF SR http://www.nrsr.sk/web/Dynamic/Downl...x?DocID=369465
takze, nemam obavu, ze tento poslanecky paskvil prejde
Ferdosondo Pozri príspevok
Dara toľko hovadín pokope, ako v tejto zásadnej pripomienke čo si tu dala, som už dávno nevidel.
Každý súdny človek musí tú čvargu, čo toto vymyslela poslať... veď vieš kde.
Feri .........citujem ...a je to stanovisko - pripomienka MF !!!

" Dôvodom je fakt , že uvedeným zákonom sa zavádza precedens ,ktorý by mohol v budúcnosti predstavovať veľké problémy na tvorcov hospodárskej politiky , ak by sa tento nástroj začal používať v daňovej alebo inej oblasti využívať častejšie ."

Takže sa pýtam ...dnes nadávame my , vyslúžilci .....kto bude ( môže - mohol by ) nasledovať ???
...keď sa to Teba bude týkať ( všetko je možné ) a ty budeš z toho nepevný , nakoľko prídeš o nejaké tie love , tak aj seba zaradíš do tej skupiny zovúca sa čvargou ????
...a ďaľšia čvarga bude hovadiny trieskať ...a určite viac a silnejšie ...možno aj kľúčiky budú námestiami cinkať...
Ferdosondo Ferdosondo

Ferdosondo je offline (nepripojený) Ferdosondo

Tak ma teraz napadá, vojaci sú fakt bojovníci. Najaktívnejší sú v boji za svoje sociálne výhody na úkor vlastného obyvateľstva.
Naposledy upravil Ferdosondo : 04.09.12 at 07:17
Pikoška Pikoška

Pikoška je offline (nepripojený) Pikoška

buchač Pozri príspevok
Feri .........citujem ...a je to stanovisko - pripomienka MF !!!

" Dôvodom je fakt , že uvedeným zákonom sa zavádza precedens ,ktorý by mohol v budúcnosti predstavovať veľké problémy na tvorcov hospodárskej politiky , ak by sa tento nástroj začal používať v daňovej alebo inej oblasti využívať častejšie ."

Takže sa pýtam ...dnes nadávame my , vyslúžilci .....kto bude ( môže - mohol by ) nasledovať ???
...keď sa to Teba bude týkať ( všetko je možné ) a ty budeš z toho nepevný , nakoľko prídeš o nejaké tie love , tak aj seba zaradíš do tej skupiny zovúca sa čvargou ????
...a ďaľšia čvarga bude hovadiny trieskať ...a určite viac a silnejšie ...možno aj kľúčiky budú námestiami cinkať...
Vidíš Juri, na každého raz dôjde. Nás všetkých, mladých, starých, dôchodcov, učiteľov, baníkov, detí, mladých mamičiek, osamelých mamičiek, nezamestnaných sa toto všetko už týkalo, za každej vlády nás skasírovali, a kasírujú naďalej, ale terazky čosi prasklo nevídané v tomto štáte. Doteraz sme boli čvargou pre naších vladárov len my, bežní, nepodstatní, dôležití pri volebnej urne. A ajhľa, nepáči sa Vám, ak opíšeme pocity, že máte viac výhod, že ste boli nedotknuteľní, etc.....A pre mňa podstatná otázka. Ako chceš chápať mňa, aby som chápala Vás, ozbrojených, Vaše zásluhy, Vašu ťažšiu pozíciu, Vaše ohrozenie životov pri službe vlasti, ak si Vás neváži po prvýkrát v histórii, čo ja viem, Vaša vláda? Váš parlament? Váš štát, ktorí ochraňujete, alebo ste ochraňovali aj vraj s nasadením života? Lebo náš a v náš prospech už dávno nie je. Prečo a za akých okolností si Vás prestal vážiť tento štát? Toť moja otázka.
buchač buchač

Pikoška Pozri príspevok
Vidíš Juri, na každého raz dôjde. Nás všetkých, mladých, starých, dôchodcov, učiteľov, baníkov, detí, mladých mamičiek, osamelých mamičiek, nezamestnaných sa toto všetko už týkalo, za každej vlády nás skasírovali, a kasírujú naďalej, ale terazky čosi prasklo nevídané v tomto štáte. Doteraz sme boli čvargou pre naších vladárov len my, bežní, nepodstatní, dôležití pri volebnej urne. A ajhľa, nepáči sa Vám, ak opíšeme pocity, že máte viac výhod, že ste boli nedotknuteľní, etc.....A pre mňa podstatná otázka. Ako chceš chápať mňa, aby som chápala Vás, ozbrojených, Vaše zásluhy, Vašu ťažšiu pozíciu, Vaše ohrozenie životov pri službe vlasti, ak si Vás neváži po prvýkrát v histórii, čo ja viem, Vaša vláda? Váš parlament? Váš štát, ktorí ochraňujete, alebo ste ochraňovali aj vraj s nasadením života? Lebo náš a v náš prospech už dávno nie je. Prečo a za akých okolností si Vás prestal vážiť tento štát? Toť moja otázka.
...nie jedna.......ale to je aj tak jedno ........

Tie otázky , čo dávaš Piki ....sú ťažké , kua ťažké........v podstate nezodpovedateľné...
trisestri trisestri

trisestri je offline (nepripojený) trisestri

Pikoška Pozri príspevok
Ja som z tých hovadín, a ako nežne si to nazval, vybrala toto:

Výsluhový dôchodok je teda určitá forma kompenzácie za to, že príslušník vynakladal všetky svoje sily a schopnosti a riskoval aj svoj život a zdravie pri plnení základných funkcií štátu a na jeho ochranu a ochranu jeho obyvateľov, veľakrát aj v zdraviu škodlivom alebo životu nebezpečnom prostredí. / Ruka Vás, pane, pri tomto písaní nebolela?/
Ak by príslušníci polície vynakladali všetky svoje sily a schopnosti, tak by gauneri nevykradli tento štát, a občan by v tejto spoločnosti nebol ohrozenou komunitou. A čím ochraňujú obyvateľov policajti, ktorí nič nevyšetria, nedošetria, a sú najaktívnejšími pokladníkmi na cestách tak to fakt netuším. A v čom riskujú život na Slovensku vojaci? odpovie mi niekto? Porovnať výsluhový dôchodok so starobným, či invalidným dôchodkom je schopný fakt len zúfalec, ktorý nie je schopný si inak zarobiť po vyzlečení z uniformy. Myslím, že v týchto drístoch jasne vyjadrili svoj názor o ich nadradenosti.
policajti az na malicke vynimky si nazasluzia nic-kryju lumpov,cestnych piratov, mafianov, zbohatlikov a kadejakych pochybnych kamosov z krciem a barov-je to cvarga hnus a otras,mal som tu drzost podavat par tresnych oznameni,niektory sa ani netajili tym ze vedia ze pachaju nezakone svinstva a pomahaju zakryvat porusenie zakona,vraj to mam chapat-skor som bol sokovany z toho co su schopny zahodit do autu, podvody, zlodejinu a hlavne takmer zabitie chodca na prechode ktory mal jednoznacne prednost,auto stalo na parkovisku a vyrazilo az ked chodec bol v strede prechodu./este ze stihol odskocit/
paradoxne policajti ktory sa podielaju na svinstvach a drancovani verejnych zdrojov a tym aj na utahovani opaskov obcanov,tak ty maju z tych istych zdrojov nenormalne vyhody,taky darmozraci co buzeruju iba poctivych,cest malym vynimkam.
buchač buchač

...Piki .....a myslíš si , že tá " múdrosť " vychádzajúca z úst rozškľabeného ministra ( Kažimír ) len tak by prešla - bez pripomienkok ???

...šak sleduj

S odvodom má problém aj ministerstvo obrany. Prekáža mu, že by sa mal týkať výsluhových dôchodcov do 62 rokov. Vojaci pritom zo zákona až na výnimky uložené ministrom musia do výsluhového dôchodku odchádzať vo veku 55 rokov.
Upozorňuje tiež, že v súčasnej podobe návrh diskriminuje ženy, ktoré majú v bežnom systéme nárok na dôchodok skôr, ako vo veku 62 rokov.
Veď to nie je iba zmena zákona ... tento návrh dokonca ide proti samotnej ústave .....
Kua , toto sa v USA stať ( myslím ústavu ) , tak Fico odstúpi a Kažimír si radšej hodí mašľu ...ibaže na rozdiel od Slovenska , tam ústavu ešte úcte majú ...
...ozbrojené zložky radšej ani nespomínam v tejto súvislosti s USA ...

.......a u nás ??? ....radšej mlčím ........
... nepřítel naslouchá ..........nie iba zbraňové fóra sú sledované , aj Porada je pod drobnohľadom ...

...AJ Porada .....
trisestri trisestri

jedno je iste,ziadna vlada nesiahne na platy a vyhody sudcom,policajtom,vojakom a siskarom a preto neviem naco bolo dobre bolo to napinanie svalov a tie drizdy,mozno len chceli oklamat cast svojich volicov,ale pre mna zase raz urobili zo seba volov.
buchač buchač

buchač Pozri príspevok
...henten návrh je blbosť prvého stupňa .....teda podľa mňa

Navrhovateľ nehľadeľ pravdepodobne na okolnosti , ktoré sú mu asi aj cudzie ...a neverím , že by nik nepripomienkoval , nakoľko totiž viem o jednej podpisovej akcii ...

P.S.:
...kto súhlasí , nech klikne na užitočné ...
...kto nie ....nech ma bozá ....
trisestri Pozri príspevok
jedno je iste,ziadna vlada nesiahne na platy a vyhody sudcom,policajtom,vojakom a siskarom a preto neviem naco bolo dobre bolo to napinanie svalov a tie drizdy,mozno len chceli oklamat cast svojich volicov,ale pre mna zase raz urobili zo seba volov.
...hm....viac - menej isté to bolo ....

...he....a Kažimír teraz bude mať svalovku ....na tých rozškľabených ústach ....
trisestri trisestri

buchač Pozri príspevok
...hm....viac - menej isté to bolo ....

...he....a Kažimír teraz bude mať svalovku ....na tých rozškľabených ústach ....
mozno preto ze rad sranduje svojskym sposobom-raz nas zabava zlacnenym plynom,inokedy zdanovanim,len aby sa od tej srandy cely nerozsklebil.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Asi takto?
Kvaka Kvaka

Kvaka je offline (nepripojený) Kvaka

Už v piatok bol do NRSR doručený od vlády návrh novely zákona o dani z príjmov. Nájdete ho tu http://www.nrsr.sk/web/Default.aspx?...&MasterID=4203, vypustené je nielen zdaňovanie výsluhových dôchodkov, Mila123 a kopec iných sa poteší. Daňový bonus ostáva na študenta do 25 rokov. Akurát sa bude vyplácať len pri aktívnych príjmoch.
Stiahla som to, pripájam.
buchač buchač

1Dara Pozri príspevok
Podľa ods. 3) teda na r. 2013 vychádza valorizácia VD takto:

Opatrenie Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č. 329/2012, ktorým sa ustanovuje pevná suma zvýšenia dôchodkovej dávky a percento zvýšenia úrazovej renty v roku 2013
§ 1
Dôchodková dávka v roku 2013 sa zvyšuje takto:
a) starobný dôchodok o 11,20 eura,

odslúžené roky ... koeficient ... valorizácia
15 ... 1 ... 0,37 €
16 ... 3 ... 1,12 €
17 ... 5 ... 1,87 €
18 ... 7 ... 2,61 €
19 ... 9 ... 3,36 €
20 ... 11 ... 4,11 €
21 ... 13 ... 4,85 €
22 ... 15 ... 5,60 €
23 ... 17 ... 6,35 €
24 ... 19 ... 7,09 €
25 ... 21 ... 7,84 €
26 ... 23 ... 8,59 €
27 ... 25 ... 9,33 €
28 ... 27 ... 10,08 €
29 ... 29 ... 10,83 €
30 ... 31 ... 11,57 €
31 ... 33 ... 12,32 €
32 ... 35 ... 13,07 €
33 ... 37 ... 13,81 €
34 ... 39 ... 14,56 €
35 ... 41 ... 15,31 €
36 ... 43 ... 16,05 €
37 ... 45 ... 16,80 €
...to zasa bude závisti od civilného sektora...

Budem odkladať a o rok si kúpim nové fáro .....
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač
Ja už toho roku!
Takéto:

(1:24)
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
Re: Čo sa mi dnes stalo, čo ma rozčúlilo a čo ma potešilo II. (24.08.12) 76 odpovedí Otázka bola doplnená Dnes, 00:22 používateľom Richard
Účtovníctvo a dane

...páči sa mi rubrika-"účtovníctvo a dane" a tá téma v nej!..šik!..
pepsikova pepsikova

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál...
misoft
buchač
Ja už toho roku!
Takéto:

(1:24)
.

..a budeš na ňom jazdiť po porade!..
ewita888 ewita888

ewita888 je offline (nepripojený) ewita888

mrknite.. online kamera, bohovské..
http://pontu.eenet.ee/player/karu.html
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

Najlepšie - hity leta