buchač Feri .........citujem ...a je to stanovisko - pripomienka MF !!!
" Dôvodom je fakt , že uvedeným zákonom sa zavádza precedens ,ktorý by mohol v budúcnosti predstavovať veľké problémy na tvorcov hospodárskej politiky , ak by sa tento nástroj začal používať v daňovej alebo inej oblasti využívať častejšie ."
Takže sa pýtam ...dnes nadávame my , vyslúžilci .....kto bude ( môže - mohol by ) nasledovať ???
...keď sa to Teba bude týkať ( všetko je možné ) a ty budeš z toho nepevný , nakoľko prídeš o nejaké tie love , tak aj seba zaradíš do tej skupiny zovúca sa čvargou ????
...a ďaľšia čvarga bude hovadiny trieskať ...a určite viac a silnejšie ...možno aj kľúčiky budú námestiami cinkať...
Vidíš Juri, na každého raz dôjde. Nás všetkých, mladých, starých, dôchodcov, učiteľov, baníkov, detí, mladých mamičiek, osamelých mamičiek, nezamestnaných sa toto všetko už týkalo, za každej vlády nás skasírovali, a kasírujú naďalej, ale terazky čosi prasklo nevídané v tomto štáte. Doteraz sme boli čvargou pre naších vladárov len my, bežní, nepodstatní, dôležití pri volebnej urne. A ajhľa, nepáči sa Vám, ak opíšeme pocity, že máte viac výhod, že ste boli nedotknuteľní, etc.....A pre mňa podstatná otázka. Ako chceš chápať mňa, aby som chápala Vás, ozbrojených, Vaše zásluhy, Vašu ťažšiu pozíciu, Vaše ohrozenie životov pri službe vlasti, ak si Vás neváži po prvýkrát v histórii, čo ja viem, Vaša vláda? Váš parlament? Váš štát, ktorí ochraňujete, alebo ste ochraňovali aj vraj s nasadením života? Lebo náš a v náš prospech už dávno nie je. Prečo a za akých okolností si Vás prestal vážiť tento štát? Toť moja otázka.