Cajicek21 Chcem sa spýtať znalých?
Ide o dcéru mojej matky. Moja sestra a dcéra mojej matky sa vôbec nezaujíma, ako o matku! V terajšej dobe je moja matka v nemocnici a a ni ju nejde pozrieť!
PS. inak mám ešte jednu sestru, ktorá je úplný opak. Má záujem a aj jej deti sú inakšie...
Chcem sa preto spýtať, ohľadne vydedenia. Samozrejme, že matka s tým súhlasí. Len neviem, že aké kroky treba podniknúť?
Rodičia dokážu súhlasiť s kadečím, ak sú zmanipulovaní a ich deti dokážu zanevrieť na manipulátorov, aj rodičov, ak cítia, že sa potichu kujú pikle...
Nečakaj, že tu niekto vynesie súd a povie Tvoja sestra je zlá, alebo Ty si nenažratý.
Fuj, ale som sprostá dnes, dajte mi po ústach.
Dnes som sa dozvedela, že odišla do večnosti moja priateľka, určite sa už nevráti.
Jedno viem určite. Ako matka si vždy želala, aby aj po jej odchode, jej deti ostali jednou krvou a vedeli si odpúšťať a neustále k sebe hľadať cestu. Nič nie je čierne a ani biele.
Žiadna matka totálne nezanevrie na svoje dieťa a naopak. Zato poniektorí súrodenci sa pre majetky dokážu v káve topiť už aj za života svojich rodičov.
Neber to osobne Cajicek21, je to len taká moja úvaha pri zapálenej sviečke. Rozmýšľam nad životom, aký je márny. On márny naozaj je a keď tu čítam takéto príspevky, pripádá mi ešte márnejší.