Zavrieť

Porady

Politika s humorom

V nadväznosti na momentálnu dusnú atmosféru v sférach podnikateľských a politických otváram takúto zásuvku...
Téma je uzavretá.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Kali, si to ty?

misoft misoft

Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

misoft misoft

Tweety Tweety

misoft misoft

Poslanecký plat....

Od susedov....
misoft misoft

Niekoľko "múdrostí" našich oných z uplynulého roku (tzv. duchovné perly):
„Jediné, čo nás chráni, je počasie.“
Premiér Robert Fico takto záhadne vysvetlil pokles migrantov a nechcene tak poprel predvolebné heslo Smeru Chránime Slovensko!

„Prestaňte sa nás pýtať, dokedy vydržíme. Opýtajte sa to vlády.“
Jana Ftáčnik Pastorková z Iniciatívy slovenských učiteľov.

„Čo to je? Dávame trestné za čo?“
Minister zdravotníctva Viliam Čislák, ktorý podal na sestry trestné oznámenie za šírenie poplašnej správy, sa takto pýtal na brífingu svojej hovorkyne.

„Je to vo verejnom záujme.“
Premiér Robert Fico na otázky médií, či ním prezentované zistenia ohľadom daňových machinácií lídra OĽaNO-NOVA Igora Matoviča sú získané legálne.

„Nemôžeme trepať, sme vládna strana.“
Slová šéfa Smeru a premiéra Roberta Fica, ktorý zároveň ohlásil, že podľa doterajších výsledkov chce, aby sa Slováci dostali v životnej úrovni na 85 percent priemeru krajín Európskej únie.

„Mýliť sa je ľudské, povedal ježko, keď zliezol z oceľovej kefy.“
Predseda Mostu-Híd Béla Bugár takto vtipne reagoval v televíznej predvolebnej debate.

„Dôsledne sa riadim princípom, že politické cintoríny sú plné nenahraditeľných politikov.“
Premiér Robert Fico sa takto prorocky vyjadril pár dní pred voľbami.

„Pokiaľ my sme schudli, niektoré strany zomreli.“
Minister vnútra za Smer-SD Robert Kaliňák na margo výsledkov parlamentných volieb.

„Za odbornú prácu ma nikdy nekritizoval, ale chválil. Lenže už za socializmu sa hovorilo, že keď vás veľmi chvália, tak vás idú odvolať.“
Odchádzajúci podpredseda SNS Vladimír Chovan o sľuboch Andreja Danka, že bude ministrom pôdohospodárstva.

„Ak niekto verí, že Kaliňák a Kováčik budú odhaľovať korupčné kauzy, je zrelý na vyšetrenie duševného stavu.“
Toto odkázal Daniel Lipšic lídrovi Siete Radoslavovi Procházkovi.

„Národná diaľničná spoločnosť má podnikové noviny pod názvom Výtlk. Keby sa takými názvami inšpirovali aj iné ministerstvá, bolo by viac humoru v slovenskom verejnom priestore.“
Vtipný komentár poslanca Miroslava Beblavého.

„Nemôžu byť celebritami prostitútky, neznámi herci, vagabundi, toto sa musí na Slovensku skončiť.“
Premiér Robert Fico takto oduševnene hovoril k účastníkom snemu Združenia miest a obcí Slovenska (ZMOS).

„Pre mňa to bol etický obchod. Môžete si vybrať aj lepšieho predávajúceho.“
Minister vnútra Robert Kaliňák sa takto bráni v kauze Bašternák.

„Asi niet osoby, ktorá by uverila, že niekto v kufríkoch priniesol dvanásť miliónov eur v hotovosti.“
Prezident Andrej Kiska reagoval na Kaliňákovu obhajobu podnikateľa Ladislava Bašternáka.

„Bašternák s prezývkou Malý Lacko je tak trošku menej inteligentný. Na podvody tohto rangu nemá. Rád si užíva Bugatti, rád balí baby, rád si užíva honosný život. Som presvedčený, že ide o bieleho koňa ministra vnútra.“
Predseda hnutia OĽaNO Igor Matovič na adresu podnikateľa Ladislava Bašternáka.

„Ja v živote nepoužívam papier, keď čítam.“
Predseda parlamentu Andrej Danko aj takto argumentoval proti používaniu pomôcok a bannerov v rokovacej sále.

„Na Slovensku nevyšetruje ministerstvo vnútra, ale prokuratúra, ktorá je nezávislá.“
Minister vnútra Robert Kaliňák sa takto obhajoval na pôde Európskeho parlamentu, pričom evidentne zabudol na vyšetrovateľov spadajúcich pod jeho rezort.

„Nie, ostanem vždy, aký som. Tak som do politiky išiel, tak aj raz odídem. Nehanbím sa, že v zápale prejavu mi ujde slovné spojenie. Dôležitejší je obsah. V histórii je iks politikov, môj milovaný Cicero koktal a nik neznevažoval jeho myšlienky.“
Predseda parlamentu Andrej Danko na margo kritiky jeho prejavu.

„Keď minister vnútra povedal, že kauza sa vyšetruje štandardným spôsobom, neklamal, pretože štandardom u nás je nič nevyšetriť.“
Poslanec za SaS Jozef Rajtár o kauze Bašternák.

„Ficov strážny pes, generálny prokurátor, aportuje. Lebo by mohol byť utratený.“
Humorista Milan Markovič o stíhaní prokurátora v kauze Bašternák Vasila Špirka, proti ktorému sa postavil aj jeho šéf Jaromír Čižnár.

„Ja idem do prdele, nedá sa s vami robiť. (…) Krízový manažér, kokos, vám musí j...ť, chalani, fakt, vám musí j…ť.“
Slová Radoslava Procházku na sneme Siete adresované Brecelymu a Stoklasovi, keď si myslel, že jeho hlas nezachytávajú mikrofóny.

„Dovolím si mu pripomenúť, koľko škôd za posledné desaťročie napáchali na Slovensku právnici a koľko učiteľky z materskej školy.“
Predseda SaS Richard Sulík na margo výroku šéfa parlamentu Andreja Danka, ktorý poslankyňu Natáliu Blahovú nazval obyčajnou učiteľkou zo škôlky.

„Myslím si, že má dobrý morálny profil.“
Minister vnútra Robert Kaliňák po tom, ako vláda schválila Radoslava Procházku za kandidáta na dodatočného sudcu Všeobecného súdu EÚ v Luxemburgu.

„Aj brexit bol výsledkom ťažkopádnosti komunikácie medzi jednotlivými štátmi, liknavosť komunikácie spôsobila aj neriešenie problému migrácie.“
Odborník na komunikáciu a predseda parlamentu Andrej Danko.

„Je to jeho rozhodnutie, ktoré nepovažujem celkom za svojprávne. Nedá sa byť vo vláde s komunistami a prijímať dalajlámu.“
Politička SaS Lucia Ďuriš Nicholsonová komentovala neprítomnosť Bugára na stretnutí s dalajlámom.

„Som Slovák, ktorý toho od 4. storočia urobil pre Slovensko najviac.“
Expremiér Vladimír Mečiar v rozhovore pre české médiá.

„Keď zbadajú Andreja Danka v obleku za tritisíc eur s vreckovkou vo vrecúšku a so zopätými rukami, hneď ich zohreje pri srdci, aký je to len slušný pán politik.“
Igor Matovič, podľa ktorého nezáleží na oblečení politika, ale na jeho činoch, takto reagoval na etický kódex navrhovaný Andrejom Dankom.

„Zistil som, že sa klame ešte viac, ako som si myslel.“
Šéf slovenskej diplomacie Miroslav Lajčák o skúsenostiach z voľby generálneho tajomníka OSN.

„Je najlepší minister vnútra, akého Slovensko kedy malo.“
Premiér Robert Fico takto opätovne obhajoval svojho chránenca Roberta Kaliňáka.
„Som predseda vlády SR a musím chrániť mojich ľudí.“
Premiér Robert Fico na tlačovej besede ku kauze šafárenia na ministerstve zahraničných vecí.

„Chceli by sme, aby sa to v slovenčine volalo tak, ako sa to má volať: Slovenský rozhlas a televízia. A nie dvojbodka. Slováci nie sú dvojbodka.“
Podpredseda SNS a poslanec Národnej rady SR Anton Hrnko.
Tweety Tweety

misoft misoft

Dennik N sa nám zaľúbil do Robka

afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

Že jednu minusku,??? Chlapče, na mňa teda nemáš Mňa len tak ľahko nikto neprekona
misoft misoft

Holka zlatá... ja nemyslím len tu.... dnes už štyri som schytal....
afrikánka afrikánka

afrikánka je offline (nepripojený) afrikánka

misoft

Holka zlatá... ja nemyslím len tu.... dnes už štyri som schytal....
Ale ten môj rekord ťažko prekonás...21, iba ak by som ti výdatne pomohla
misoft misoft

No rekord nie.... ale sú tu persóny (homo inkognitus negativicus), ktoré zbadajú nicky istých poraďákov a naskočí červená farba pred oči a drbe a drbe a drbe mínusky....
A možno je to nejaká úchylka .... kto ho vie?
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

misoft
No rekord nie.... ale sú tu persóny (homo inkognitus negativicus), ktoré zbadajú nicky istých poraďákov a naskočí červená farba pred oči a drbe a drbe a drbe mínusky....
A možno je to nejaká úchylka .... kto ho vie?
No vidíš keby si nevyslovil vlastný názor tak si mohol mať o mínusku menej
misoft misoft

Keby sa o tom nepísalo, mnohí by to brali ako samozrejmosť. Okrem toho - i admin stránky by sa mal o to zaujímať... vie o tom, že sa tu vyskytujú "záškodníci" a mal by zakročiť - alebo zrušiť anonymitu..... a hneď by bolo menej mínusiek.
Katy a R Katy a R

Katy a R je offline (nepripojený) Katy a R

misoft
Keby sa o tom nepísalo, mnohí by to brali ako samozrejmosť. Okrem toho - i admin stránky by sa mal o to zaujímať... vie o tom, že sa tu vyskytujú "záškodníci" a mal by zakročiť - alebo zrušiť anonymitu..... a hneď by bolo menej mínusiek.
ja som dúfala, že v novom roku sa tu už nebudú večne riešiť tie mínusky a podobné veci.
Aby som pravdu povedala, je mi úplne jedno, koľko kto dostane mínusiek a koľko plusiek. Administrátor si nastavil stránku podľa seba ... a myslím, že to už niekoľkokrát zdôvodnil, že prečo to tak urobil. Ak sa niekomu nepáči systém - a nevie sa s tým vyrovnať - nech neprispieva - nebudú ani plusky, ani mínusky.
existuje etiketa porady - a je na každom, ako ju bude dodržiavať.
Mne osobne toto vyplakávanie (že dostal som mínusku) príšerne vadí, takže sa vôbec nečudujem, že to tak niekto hodnotí - už som aj ja mala nutkanie takto hodnotiť ... aj včera som si radšej vypla Poradu - veď je to ako keď deti v škôlke žalujú ...
ospravedlňujem sa - je to mimo témy
Tweety Tweety

misoft misoft

elis85 elis85

elis85 je offline (nepripojený) elis85

Tak ten je dobry :-D :-D
Tweety Tweety

Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať