Zavrieť

Porady

Politika s humorom

V nadväznosti na momentálnu dusnú atmosféru v sférach podnikateľských a politických otváram takúto zásuvku...
Usporiadat
Téma je uzavretá.
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

“Veď my chceme len vaše dobro!” vyhlásil Premiér na stretnutí s občanmi.
“Ale my si ho nedáme!” Kričali občania.
pmajap pmajap

pmajap je offline (nepripojený) pmajap

”Predstavte si, že v detstve som túžil stať sa zbojníkom.” rozpráva poslanec v spoločnosti.
”Vy máte ale šťastie!” poznamenal ktosi. ”Málokomu sa detské sny splnia...”

Lupič prepadne ministerského predsedu a zreve:
”Daj mi všetky svoje peniaze!!!”
”No dovoľte! Viete, kto som ja!? Ja som predseda vlády Slovenskej republiky!”
”Daj mi všetky moje peniaze!!!” zreve na to lupič.

Čo sa stane, keď sa utopí sociálny demokrat?
Najskôr vyplávajú špinavé peniaze a potom čistý komunista.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Po zhliadnutí volebných výsledkov:
Chobot Chobot

Chobot je offline (nepripojený) Chobot

lujza.j
Ne ne...ja viem o jednom co akokeby s tym netvorom z toho filmu bol dvojca....zeman to je slaby odvar
Koho máš na mysli?
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

[QUOTE="Chobot"]
lujza.j
Ne ne...ja viem o jednom co akokeby s tym netvorom z toho filmu bol dvojca....zeman to je slaby odvar
Koho máš na mysli?[/QUOTE

....no....keby bol všeobecne známy tak to asi napíšem....ne
misoft misoft

Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

misoft misoft

misoft misoft

ISAF
Tweety Tweety

Tweety Tweety

ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
jeden predvolebný...
kotleba.jpg  
Mila123 Mila123

Mila123 je offline (nepripojený) Mila123

srska srska

srska je offline (nepripojený) srska

Mila123
jeden povolebný na prebudenie zo súmračnej:

súdruhovia, musíme čo najskôr prerozdeliť sk na tri kraje + ba
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Za víťazstvo Mariana Kotlebu môžu SDKÚ a SaS. Povedal to premiér Robert Fico pri hodnotení výsledkov volieb do VÚC s tým, že práve tieto strany odmietli podporiť v Banskobystrickom kraji Vladimíra Maňku. Vinu nesú podľa Fica aj médiá. „Takú kampaň akú ste urobili vy pánovi Kotlebovi by som si prial aj ja v každých voľbách,“ uviedol.

Kandidát Smeru a zároveň podpredseda strany podľa neho nenesie za Kotlebov úspech žiadnu zodpovednosť. „Všetko je lepšie ako Smer, viem si predstaviť voličov SDKÚ ako volia Kotlebu, len aby nevolili pána Maňku,“ myslí si premiér. Voči Maňkovi nevidí dôvod vyvodzovať žiadnu zodpovednosť. „Toto je zodpovednosť SDKÚ, SaS a médii, ja som skončil s touto otázkou,“ zdôraznil.

To, čo sa udialo v Banskej Bystrici je podľa neho zároveň signál, že fenomén rómskej otázky tu je a bude potrebné ho riešiť. „Budeme sa musieť týmto zaoberať.“

Samotné výsledky volieb považuje Fico za víťazstvo Smeru. „Pred štyrmi rokmi sme mali piatich županov, dnes máme šiestich, preto sa Smer vidí ako jasný víťaz volieb,“ skonštatoval.

Prehru v Bratislave špeciálne nekomentoval. Podľa neho tam šlo o princíp všetkých proti Smeru. „Už prvé kolo naznačovalo, ako to dopadne.“ Monika Beňová jeho podporu nestráca. „Bude kandidovať do Európskeho parlamentu, túto otázku ani nestavajte,“ priblížil budúcnosť europoslankyne.

http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/...u-a-sas-595550
Tweety Tweety

erik555 erik555

erik555 je offline (nepripojený) erik555

Skor ti vo vladach pocas 20 rokov boli velki Ko...ti. Slovensko nie je iba Bratislava a bratislavsky kraj!!!
misoft misoft

buchač
Za víťazstvo Mariana Kotlebu môžu SDKÚ a SaS. Povedal to premiér Robert Fico pri hodnotení výsledkov volieb do VÚC s tým, že práve tieto strany odmietli podporiť v Banskobystrickom kraji Vladimíra Maňku. Vinu nesú podľa Fica aj médiá. „Takú kampaň akú ste urobili vy pánovi Kotlebovi by som si prial aj ja v každých voľbách,“ uviedol.

Kandidát Smeru a zároveň podpredseda strany podľa neho nenesie za Kotlebov úspech žiadnu zodpovednosť. „Všetko je lepšie ako Smer, viem si predstaviť voličov SDKÚ ako volia Kotlebu, len aby nevolili pána Maňku,“ myslí si premiér. Voči Maňkovi nevidí dôvod vyvodzovať žiadnu zodpovednosť. „Toto je zodpovednosť SDKÚ, SaS a médii, ja som skončil s touto otázkou,“ zdôraznil.

To, čo sa udialo v Banskej Bystrici je podľa neho zároveň signál, že fenomén rómskej otázky tu je a bude potrebné ho riešiť. „Budeme sa musieť týmto zaoberať.“

Samotné výsledky volieb považuje Fico za víťazstvo Smeru. „Pred štyrmi rokmi sme mali piatich županov, dnes máme šiestich, preto sa Smer vidí ako jasný víťaz volieb,“ skonštatoval.

Prehru v Bratislave špeciálne nekomentoval. Podľa neho tam šlo o princíp všetkých proti Smeru. „Už prvé kolo naznačovalo, ako to dopadne.“ Monika Beňová jeho podporu nestráca. „Bude kandidovať do Európskeho parlamentu, túto otázku ani nestavajte,“ priblížil budúcnosť europoslankyne.

http://hn.hnonline.sk/slovensko-119/...u-a-sas-595550
Hranol vo svojom egocentrickom myslení už pozabudol, že ľudia postupne prekuknú tú jeho namyslenosť a aroganciu voči ľuďom. Dalo sa to čakať - niektorí už majú Smeru a Hranola dosť, majú dosť tých jeho kecov a chcú iný spôsob riešenia problémov.
Excise Duty Excise Duty

Excise Duty je offline (nepripojený) Excise Duty

ten, čo už nemusí do roboty
Odpočúvanie
!cid_image001_jpg@01CEE9BC.jpg  
misoft misoft

Po voľbách:

Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať