buchač
misoft
Nič v zlom - tuším ti krpatie mozog. Mnohí tu vedia, že som abstinent, len ty - vo svojej ješitnosti - neprestávaš rýpať všade, vždy a do každého.
Šak v pohode...to aspoň znamená, že nejaký mozog aj mám...na rozdiel od teba.
Rýpem ? Ešte som ani len nezačal...ja sa len a len pýtam, dávam otázky.
Takže znova zopakujem..." Už si konečne pochopil príspevok ??? "
misoft
buchač
.........
Takže ty ideš tvrdiť, že ukrajinci mobilizovali úplne triezvi ?
Spomeň na doby rukovania brancov, že ako to vyzeralo vo vlakoch a na staniciach.
................
Zdá sa, že už začínaš moralizovať!
Vtedy sa NESLO bojovať na frontu, nešlo sa zabíjať - tak sem NEPLEŤ tie doby, pretože sa začínaš strápňovať uvádzaním toho, čo bolo za ZVS. Vtedy sa šlo "slúžiť" (a tiež premárniť 2 roky).
Samozrejme, že sa nešlo bojovať.
Chlapci išli na vojenčinu a zodrali sa pod obraz Boží.
Rusi idú bojovať, a vy sa tu čudujete, že sa opijú ???
Sleduješ ten rozdiel, no výsledok (opitie sa) je rovnaký ? Akurát s tým rozdielom, že vtedajší branec sa opil ešte nie raz...no pre nie jedného rusa to bude posledná fľaša.
Tak kto sa tu strápňuje, komu krpatie mozog ? Ja to veru nie som.
Fakt ti ostáva len dávať stupídne obrážťoky...na riadnu diskusiu proste nejak nemáš.
Zato TY máš stupídne "argumenty" - prekrúcaš všetko, čo sa dá. Teraz ich "mobilizujú" v "mene" toho, aby sa "naplnil" sen jedného šibnutého - lenže TY to nevidíš. A to je rozdiel. Predtým (u nás) sa branci ožrali, potom sa ožierali na vychádzkach, ale potom sa VRÁTILI domo celí, zdraví. A teraz čo? Tí to sa ožerú, pošlú ich "bojovať a vrátia sa v čiernom vreci, alebo skaličení. A (neoverené) vraj aby bojovali, tak ich chlastom a drogami napchávajú - otupujú ich. Ale TY to znova nevidíš.
Maj si svoju pravdu - ale skutočnosť nezmeníš! A čo som predtým napísal - platí na teba v plnom rozsahu.