misoft
Nandrolon
Misoft, ty si sa stal akýmsi obhajcom opozičníkov. Si si istý, že aspoň do generácie vnúčat nikto nevstúpil u vás do PS, SaS, Oľano a podobných deviácií?
Poznal som ťa iného...
I ja som ťa poznal iného. A opozičníkov neobhajujem. Ja ukazujem na klamárov, zlodejov, populistov..... Alebo snáď ty súhlasíš, aby sa šli pozerať na hokej za tvoje prachy? Ty si musíš zaplatiť, oni nemusia? A ešte tomu vravia reprezentácia - trt makový - veď taký GNS - to je hanba Slovenska - a ešte sa provokatívne v telke vysmieva občanom. A potom nečudo, že sa opäť nájde nejaký iný mešuge a GNS to dostane. A ten ich "lex atentát" - prečítal si si, čo chcú? Zakázať zhromažďovanie v okruhoch 100m od prezidentského paláca, 50m od štátnych úradov, obydlí politikov (a aj poslanec je politik svojim spôsobom), dokonca zakázať zhromažďovanie v obytných zónach - a ľudia bývajú všade. Teda prakticky (okrem fabrík, polí, lúk, lesov) nikde by sa ľudia nemohli zhromažďovať na protestoch - a to už hraničí s porušením ústavy (čl.28).
Ach, ty náš Kecálek...takže ty si čítal ?
...a aj si pochopil, o čom je lex atentát ??? Lebo čítať a pochopiť je fasa rozdiel.
...a určite si nečítal celý a kompletný návrh, no robíš (ako vždy) predčasné uzávery.
Podľa teba bolo v poriadku jedno obdobie, keď sa pred domami politikov stavali šibenice a kládli rakvy...
Zopakujem...dávaj ty radšej svoje stupídne obrážťoky, to ti ide. Ale ohľadom vážnejšej problematiky radšej mlč.