Zavrieť

Porady

Politika s humorom

V nadväznosti na momentálnu dusnú atmosféru v sférach podnikateľských a politických otváram takúto zásuvku...
Téma je uzavretá.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

Tweety
lujza.j
Na námestí...možno aj vo svetových denníkoch....
Vo svetových denníkoch píšu o tom:
https://www.mediaklik.sk/media/clano...hp_9clanok_box
Uz aj jej spolukomentator z Markizy Pavel Bruchala sa za nu hanbi
Len vladni tupci za nou stoja a podporuju hanbu Slovenska vo svete
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
rozalka11
marjankaj
Kamilko sa nám vrátil

Nevrátil, lebo NEODIŠIEL ! !
Veď ja viem, ty si tu častejšie ako Richard.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Z netu :

" Kultúra má byť otvorená a žiadna iná - s tým sa dá súhlasiť. Iná vec je čo si pod tým kto predstavuje.
Všetci odvolaní funkcionári boli zamestnancami štátu - ministerstva kultúry. Zamestnávateľ má právo menovať a odvolávať zamestnancov do funkcií bez diskusií so zamestnancami. Žiadny zamestnanec nemá "právo" diktovať zamestnávateľovi kto má robiť akú funkciu. Ak sa zamestnancovi nepáči konanie zamestnávateľa (ktorý ho platí) môže zamestnanec dať výpoveď a ísť pracovať inde. To platí aj pre zariadenia a organizácie riadené ministerstvom kultúry.
Ak sa "pánom umelcom" niečo nepáči, nech si založia súkromné divadlá. Tzv. umelci chcú robiť len to čo sa im páči, ale peniaze chcú od štátu.
V TV bolo včera, že protestu sa zúčastnilo asi 9 tisíc občanov - SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra...
O našich súčasných umelcoch sa "pekne" vyjadril O.Hlaváček - sú na úrovni ochotníckeho divadla a naviac "ukričaný, vulgárny"..."
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

.Aj toto bolo v západnom médiu
454412152_383176781548448_8409316090528948379_n.jpg  
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

buchač
Z netu :

" Kultúra má byť otvorená a žiadna iná - s tým sa dá súhlasiť. Iná vec je čo si pod tým kto predstavuje.
Všetci odvolaní funkcionári boli zamestnancami štátu - ministerstva kultúry. Zamestnávateľ má právo menovať a odvolávať zamestnancov do funkcií bez diskusií so zamestnancami. Žiadny zamestnanec nemá "právo" diktovať zamestnávateľovi kto má robiť akú funkciu. Ak sa zamestnancovi nepáči konanie zamestnávateľa (ktorý ho platí) môže zamestnanec dať výpoveď a ísť pracovať inde. To platí aj pre zariadenia a organizácie riadené ministerstvom kultúry.
Ak sa "pánom umelcom" niečo nepáči, nech si založia súkromné divadlá. Tzv. umelci chcú robiť len to čo sa im páči, ale peniaze chcú od štátu.
V TV bolo včera, že protestu sa zúčastnilo asi 9 tisíc občanov - SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra...
O našich súčasných umelcoch sa "pekne" vyjadril O.Hlaváček - sú na úrovni ochotníckeho divadla a naviac "ukričaný, vulgárny"..."
štát sme my všetci, takže peniaze chcú od nás
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Len jeden postreh k tomu priloženému od buchača
V TV bolo včera, že protestu sa zúčastnilo asi 9 tisíc občanov - SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra... Pekná haluz s tým počtom občanov SR, priam hlúposť .... Stačilo len prečítať, čo za hlúposť priložil.
Naposledy upravil Tweety : 14.08.24 at 11:47
Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

áno, ale každému normálnemu človeku to vlastný mozog v tisícine sekundy skorigoval, že je tam chyba a tých 9 tis. sedí na 0,17% z 5,5 mil. občanov.
Akože keď je jedno jediné nepodstatné slovo vo vete preklep, tak ty už vetu nepochopíš a nevieš o čom je?
Tweety Tweety

Nandrolon
áno, ale každému normálnemu človeku to vlastný mozog v tisícine sekundy skorigoval, že je tam chyba a tých 9 tis. sedí na 0,17% z 5,5 mil. občanov.
Akože keď je jedno jediné nepodstatné slovo vo vete preklep, tak ty už vetu nepochopíš a nevieš o čom je?
Prečo si zas na mňa útočný? Nepochopil si, že som poukázala na niečo iné, ako na chybu. Ale to je o inom.
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

stiahnuté z netu....
455241232_8510870958944448_9159449930791013886_n.jpg  
OneUp OneUp

OneUp je teraz online OneUp

Tweety
Nandrolon
Prečo si zas na mňa útočný? Nepochopil si, že som poukázala na niečo iné, ako na chybu. Ale to je o inom.
On nepochopi
Nemal detsku izbu a biele ponozky
Nandrolon Nandrolon

Tweety
Nandrolon
Tak nám to vysvetli, na čo si poukázala, lebo píšeš, citujem:
"SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra... Pekná haluz s tým počtom občanov SR, priam hlúposť .... Stačilo len prečítať, čo za hlúposť priložil. "

Podľa mňa si poukázala na to, že tam je uvedené, že SR má 9 424 tis. občanov, teda skoro 9 a pol milióna.
Ja tam vidím iba tú chybu, ale keďže si o nej nepísala, tak čakám na odpoveď. Alebo nebodaj ideš slovíčkariť o slove "občan" a "obyvateľ" ?
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Tweety
Nandrolon
Majka prepáč moju nechapavost. Na čo si teda poukázala?
Tweety Tweety

Nandrolon
Tweety
Nandrolon
"SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra... Pekná haluz s tým počtom občanov SR, priam hlúposť .... Stačilo len prečítať, čo za hlúposť priložil. "

Podľa mňa si poukázala na to, že tam je uvedené, že SR má 9 424 tis. občanov, teda skoro 9 a pol milióna.
Ja tam vidím iba tú chybu, ale keďže si o nej nepísala, tak čakám na odpoveď. Alebo nebodaj ideš slovíčkariť o slove "občan" a "obyvateľ" ?
Nie, nie, nepochopil si , tak ti to dám polopate..Proste nepostrehol chybu, nečítal s pochopením, možno ani vôbec nečítal, čo za haluz dáva.
Nandrolon Nandrolon

Akú chybu? Tú, na ktorú tu stále poukazuješ ako malé dieťa, pritom každému je jasné že je to chyba, ale aj tak príspevok chápu, že je to 0,17% z 5,5 mil. obyvateľov?
Ja som tú chybu videl okamžite, ale nepozastavil som sa nad ňou, proste chyba, ktorá nesúvisí s obsahom príspevku.

To je ako keby som napísal, že koláč v cukrarni A, je stokrát lepší ako v B.

A niekto by začal mudrovať, že prečo 100x, ako som to meral, ako som to počítal a podobne. Pričom z tej vety je úplne jasné, ako to dotyčný počítal, ale preklepol sa v zdroji. Možno, keby bol napísal 5 424 tis. obyvateľov, už by ti to bolo jasné, nakoľko tisíc tisícov je jeden milión.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Negoce
stiahnuté z netu....
Ty podporuješ takúto kultúru??? Nič úbohejšie si tu nemohla dať.
Nandrolon Nandrolon

100% súhlas.
https://www.facebook.com/watch?v=516259914151869
Negoce Negoce

Negoce je offline (nepripojený) Negoce

Óda na pani ministerku (pieseň o ministerke)

https://www.facebook.com/martina.peter.111
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Nandrolon
Tweety
Nandrolon

Nechcem oponovať, ale práve ty si nepochopil, čo tým Tweety myslela. myslela to, že "niekto" (buchač) vytiahol nejaký slint z netu, ktorý napísal iný debo (neznalý počtov, neznalý demografie, neznalý ani počtu obyvateľov SR) a a pritom ho ((buchača) ani nenapadlo, že je to poriadna volovina a Tweety len konštatovala, že buchač bez rozmyslu sem vycapil kravinu (a pritom sám kritizuje iných za niečo podobné).
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať