Zavrieť

Porady

Politika s humorom

V nadväznosti na momentálnu dusnú atmosféru v sférach podnikateľských a politických otváram takúto zásuvku...
Téma je uzavretá.
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Prosím vrátiť moje príspevky.
majkii majkii

majkii je offline (nepripojený) majkii

Nandrolon Nandrolon

Nandrolon je offline (nepripojený) Nandrolon

misoft
Nandrolon
Tweety
Nandrolon
áno, ale každému normálnemu človeku to vlastný mozog v tisícine sekundy skorigoval, že je tam chyba a tých 9 tis. sedí na 0,17% z 5,5 mil. občanov.
Akože keď je jedno jediné nepodstatné slovo vo vete preklep, tak ty už vetu nepochopíš a nevieš o čom je?
Prečo si zas na mňa útočný? Nepochopil si, že som poukázala na niečo iné, ako na chybu. Ale to je o inom.
Tak nám to vysvetli, na čo si poukázala, lebo píšeš, citujem:
"SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra... Pekná haluz s tým počtom občanov SR, priam hlúposť .... Stačilo len prečítať, čo za hlúposť priložil. "

Podľa mňa si poukázala na to, že tam je uvedené, že SR má 9 424 tis. občanov, teda skoro 9 a pol milióna.
Ja tam vidím iba tú chybu, ale keďže si o nej nepísala, tak čakám na odpoveď. Alebo nebodaj ideš slovíčkariť o slove "občan" a "obyvateľ" ?
Nechcem oponovať, ale práve ty si nepochopil, čo tým Tweety myslela. myslela to, že "niekto" (buchač) vytiahol nejaký slint z netu, ktorý napísal iný debo (neznalý počtov, neznalý demografie, neznalý ani počtu obyvateľov SR) a a pritom ho ((buchača) ani nenapadlo, že je to poriadna volovina a Tweety len konštatovala, že buchač bez rozmyslu sem vycapil kravinu (a pritom sám kritizuje iných za niečo podobné).
Ak tam bolo okolo 9 tis. návštevníkov, tak tých 0,17% nie je volovina, ale pravda.
A ako sa dá správne príklad vypočítať so vstupnou volovinou? No nijako. Jednoducho číslica 9 a 5 na numerickej klávesnici susedia, takže sa stal iba preklep pri písaní, evidentne pri počítaní to naťukal správne do kalkulačky, nič viac, nič menej.
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

.
FB_IMG_1723574007037.jpg  
marjankaj marjankaj

marjankaj je offline (nepripojený) marjankaj

I am a man
Nandy vieš kde sa stala chyba?
Lebo buchač. Podľa vzoru lebo Fico.
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
kukučka
Nemyslím si, že sa tak udeje...moderátor sa rozhodol a fertig.
Mrzí ma ale iné.

Už nie raz sa tu alebo tam mazalo-prečisťovalo...šak v pohode.
No teraz odišli príspevky, ktoré v ničom a hlavne nikoho neurážali, nepadli žiadne hrubé slovo alebo nič také, čo by mal byť dôvod na výmaz.

...a čo ma mrzí ?
Že ostali príspevky, na ktoré bola reakcia.
Takže takýto postup mám chápať tak, že na niekoho (Tweety, Mila Negoce...) sa nesmie reagovať, no opačne je to v pohode ?

Lenže ja to chápem asi tak, že tu ide o pokrytectvo najvyššieho rangu.
Chápem to aj tak, že už aj na tomto fóre sa pretláča progresívna politika všetkými možnými spôsobmi.
buchač buchač

marjankaj
Nandy vieš kde sa stala chyba?
Lebo buchač. Podľa vzoru lebo Fico.
BINGO !!!

P.S.:
Si ma predbehol...ale už som koncept dokončil.

misoft
Nandrolon
Tweety
Nandrolon
áno, ale každému normálnemu človeku to vlastný mozog v tisícine sekundy skorigoval, že je tam chyba a tých 9 tis. sedí na 0,17% z 5,5 mil. občanov.
Akože keď je jedno jediné nepodstatné slovo vo vete preklep, tak ty už vetu nepochopíš a nevieš o čom je?
Prečo si zas na mňa útočný? Nepochopil si, že som poukázala na niečo iné, ako na chybu. Ale to je o inom.
Tak nám to vysvetli, na čo si poukázala, lebo píšeš, citujem:
"SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra... Pekná haluz s tým počtom občanov SR, priam hlúposť .... Stačilo len prečítať, čo za hlúposť priložil. "

Podľa mňa si poukázala na to, že tam je uvedené, že SR má 9 424 tis. občanov, teda skoro 9 a pol milióna.
Ja tam vidím iba tú chybu, ale keďže si o nej nepísala, tak čakám na odpoveď. Alebo nebodaj ideš slovíčkariť o slove "občan" a "obyvateľ" ?
Nechcem oponovať, ale práve ty si nepochopil, čo tým Tweety myslela. myslela to, že "niekto" (buchač) vytiahol nejaký slint z netu, ktorý napísal iný debo (neznalý počtov, neznalý demografie, neznalý ani počtu obyvateľov SR) a a pritom ho ((buchača) ani nenapadlo, že je to poriadna volovina a Tweety len konštatovala, že buchač bez rozmyslu sem vycapil kravinu (a pritom sám kritizuje iných za niečo podobné).
Ty si fak kus vola....si si po sebe vôbec prečítal, čo za hovadinu si urval ?

- Nechceš oponovať - no oponuješ
- Myslela, myslíš ? Kto ? Twety, Mila, Ty...??? Akože nesranduj.
Ty si prechlastaný až do het...a s tými dvoma sa nedá baviť ani len o počasí, nie o vážnych veciach.
- z jedného preklepu robiť toľké čoro moro ? Veď je nad slnko jasné, že účel svätí prostriedky.
Už neviete ako z kola von, tak idete formou osobných útokov. Ale opačný postup sa vám nepáči.
- debo z netu je nejaký kecálek, čo len drísta...a všetci sa z neho smejú

Zopakujem otázku z vymazaného príspevku....lebo niekto sa tu činil.

Ako je možné, že tieto dve osoby, ktoré tu radia až do het v oblasti účta a persóny, negujú v tej podstate Zákonník práce.
Alebo ten platí len pre niekoho ?
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

herečka petra vajdová porušila zákon jazdila opitá, treba zorganizovať demonštráciu na odvolanie eštoka
OneUp OneUp

OneUp je offline (nepripojený) OneUp

vol54
herečka petra vajdová porušila zákon jazdila opitá, treba zorganizovať demonštráciu na odvolanie eštoka
Estok mal skoncit, ked Policia 15 hodin kryla Andyho Semaforovica
Naposledy upravil OneUp : 14.08.24 at 18:55
pavol54 pavol54

pavol54 je offline (nepripojený) pavol54

OneUp
pavol54
Estok mal skoncit, ked Policia 15 hodin kryla Andyho Semaforovica
mala sa zorganizovať demonštrácia
kukučka kukučka

OneUp
kukučka
Zabudni
https://www.facebook.com/reel/1035722037430132
kukučka kukučka

To je reakcia na teba!
S tebou sa nikto nebaví, ty úbožiak!
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Zaujímavé, ako proti demokracii vystupujú tí, ktorí najviac zneužili jej slabé miesta.

buchač buchač

Dobrý humor...

Zelenskyj útok na Nord Stream schválil, potom ho na nátlak CIA odvolal. Zalužnyj však rozkaz ignoroval
https://spravy.pravda.sk/svet/clanok...hp_9clanok_box

.....americký denník The Wall Street Journal (WSJ) uviedol, že o akcii vedel i ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj. Najprv ju schválil, po nátlaku CIA názor zmenil, ale vrchný veliteľ armády Valerij Zalužnyj VRAJ jeho rozkaz NESPLNIL. "

Veríme...
Tak isto sme verili mainstreamu, že útok na NS vykonali rusi...a také kliny bili "novinári" do hlavy.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač buchač

Exkluzívne zábery z protestu v Bratislave

https://www.facebook.com/reel/1063130022265121
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

buchač buchač

Toto už nie je na humor...toto je na plač.
Neskutočné niečo, ako sú drbnutí progresívni aktivisti.

https://www.facebook.com/reel/1528481204738916
buchač buchač

https://www.facebook.com/reel/498973486144401
kukučka kukučka

Tí, ktorí vyzývali ľudí NEÍSŤ voliť,lebo voľbami sa nič nezmení, dnes vyzývajú PROTI vláde na predčasné voľby!
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať