marjankaj
Nandy vieš kde sa stala chyba?
Lebo buchač. Podľa vzoru lebo Fico.
BINGO !!!
P.S.:
Si ma predbehol...ale už som koncept dokončil.
misoft
Nandrolon
Tweety
Nandrolon
áno, ale každému normálnemu človeku to vlastný mozog v tisícine sekundy skorigoval, že je tam chyba a tých 9 tis. sedí na 0,17% z 5,5 mil. občanov.
Akože keď je jedno jediné nepodstatné slovo vo vete preklep, tak ty už vetu nepochopíš a nevieš o čom je?
Prečo si zas na mňa útočný? Nepochopil si, že som poukázala na niečo iné, ako na chybu. Ale to je o inom.
Tak nám to vysvetli, na čo si poukázala, lebo píšeš, citujem:
"SR má 9 424 tis. občanov - bolo tam 0,17 % občanov a chcú "diktovať" celému Slovensku aká má byť kultúra... Pekná haluz s tým počtom občanov SR, priam hlúposť .... Stačilo len prečítať, čo za hlúposť priložil. "
Podľa mňa si poukázala na to, že tam je uvedené, že SR má 9 424 tis. občanov, teda skoro 9 a pol milióna.
Ja tam vidím iba tú chybu, ale keďže si o nej nepísala, tak čakám na odpoveď. Alebo nebodaj ideš slovíčkariť o slove "občan" a "obyvateľ" ?
Nechcem oponovať, ale práve ty si nepochopil, čo tým Tweety myslela. myslela to, že "niekto" (buchač) vytiahol nejaký slint z netu, ktorý napísal iný debo (neznalý počtov, neznalý demografie, neznalý ani počtu obyvateľov SR) a a pritom ho ((buchača) ani nenapadlo, že je to poriadna volovina a Tweety len konštatovala, že buchač bez rozmyslu sem vycapil kravinu (a pritom sám kritizuje iných za niečo podobné).
Ty si fak kus vola....si si po sebe vôbec prečítal, čo za hovadinu si urval ?
- Nechceš oponovať - no oponuješ
- Myslela, myslíš ? Kto ? Twety, Mila, Ty...??? Akože nesranduj.
Ty si prechlastaný až do het...a s tými dvoma sa nedá baviť ani len o počasí, nie o vážnych veciach.
- z jedného preklepu robiť toľké čoro moro ? Veď je nad slnko jasné, že účel svätí prostriedky.
Už neviete ako z kola von, tak idete formou osobných útokov. Ale opačný postup sa vám nepáči.
- debo z netu je nejaký kecálek, čo len drísta...a všetci sa z neho smejú
Zopakujem otázku z vymazaného príspevku....lebo niekto sa tu činil.
Ako je možné, že tieto dve osoby, ktoré tu radia až do het v oblasti účta a persóny, negujú v tej podstate Zákonník práce.
Alebo ten platí len pre niekoho ?