Edo (EGO) perlí........
TAKÚ MIERU NADUTÉHO PAPALÁŠIZMU SOM EŠTE NEVIDEL
Vládna koalícia dostala ďalší nápad na doživotnú rentu. Tentoraz by ju mal dostať už po odslúžení štyroch rokov vo výške viac ako 5 000 eur mesačne generálny prokurátor. Je to dokonca viac ako dostávajú bývalí prezidenti, ktorým štát vypláca vyše 4 000 eur. Návrh na predčasné výsluhové dôchodky zdôvodňujú poslanci tým, že prokurátori sú unavení...
V tom prípade mám aj ja jeden návrh. Dajte výsluhové dôchodky aj učiteľom, lekárom, sestrám, kuchárkam, vodičom, murárom, hutníkom, šičkám, predavačkám, poľnohospodárskym robotníkom... A prečo nie? Veď aj oni sú unavení. Sú priam vyčerpaní. A zaslúžia si to...
Táto republika je v obrovských problémoch. Doslova mrhá svojím potenciálom. A politici sa zaoberajú len sami sebou alebo vytvárajú problémy, ktoré by bez nich neboli vznikli. A navyše sa pri tom tvária dôležito ako slepačí záprdok, ktorý si myslí, že je pštrosie vajce. Takú mieru nadutého papalášizmu som ešte u žiadnej garnitúry nevidel. To už ste naozaj vyriešili všetky problémy ľudí, keď sa zaoberáte tým, aby mohli poslanci parlamentu sobášiť, aby neviseli vlajky LGBTI na štátnych budovách a ako si ešte viac zdokonaliť svoje privilégiá? Spamätajte sa, za toto vás ľudia nevolili.
https://www.facebook.com/ChmelarEduard