vyhernetipy su ofajc na ludi.. nemaju ziaden servis, zbieraju free/platene tipy na internete a posuvaju ich dalej.. ziadna raketova veda.. ich majitel (matej saktor) to robi uz asi rok a stale sa najdu ludia co su ochotni to platit

klobuk dole...
za ten rok vystriedali asi 5 zdrojov. Vzdy zacnu davat nejaky a potom na to dotycny pride a zrusi im to, tak hladaju novy a takto to pokracuje stale dookola.. oni zapasy netipuju, ziju iba z "clenskeho".. idealny biznis...
takze ziadna historia neexistuje (to ze napr.jul bol v + neznamena ze august bude v + tiez, pretoze v auguste su tipy od ineho cloveka, atd.)
moje odporucanie - nekupovat, riskujete svoje peniaze na zapasy, ktore nemate nijako podlozene - neviete preco ich mate podat....
tak ako to uz bolo napisane, ak niekto vie ako zarobit, nepotrebuje to sirit medzi ludi..
mam zaplateny poradensky tipersky servis zo zahranicia, je v pluse, ale nepotrebujem ho sirit medzi ludi z jednoducheho dovodu, radsej si to zaplatim sam a zisk mam sam, sa tesit ze sa mi niekto posklada na mesacny prispevok a kazde rano sa bat ze na to dotycny pride a zrusi mi too a nakoniec nebudem mat nic...