Mraziarne, sušiareň, konzerváreň:
a/ sezónny výkup ovocia, zeleniny, bravčového, kuracieho a zajačieho mäsa z blízkeho okolia
b/ mrazenie, zaváranie, sušenie vykúpeného ovocia, zeleniny a mäsa
c/ otvoriť si vlastnú predajňu napr. v okresnom meste.
Pre blízke okolie by si vytvoril pracovné miesta cca pre 50 ľudí (počítam že by doma pre teba chovali a pestovali každý niečo iné (chren, kukuricu, cviklu, zajace, jaternice, klobásy, slaninu, údené, atď. .......). Nejakých 10-15 ľudí by si zamestnal priamo v budove.
Ja ako spotrebiteľ bez záhrady mám už dosť zaváranej kukurice, chcem aj čerstvú ale nie mľandravú lahôdkovú, už nechcem holé uhorky, ale krásne s bradavicami, čo k nim pasuje mastný chleba, nechcem cesnak čo nesmrdí, ale taký čo aj na druhý deň v robote vedia že som jedla večer topinky, nechcem americkú fazuľu v paradajkovej šťave, ale riadnu trojprdovú farebnú fazuľu s údeným, sušený hrach čo si v zime môžem dať naklíčiť lebo nie je namorený, mrazenú držkovú polievku kde sú kusy držiek a nie iba zmrazená voda ........ mám pokračovať?
Táák a teraz máš na výber: buď si ma vezmeš za ženu a zbohatnem aj ja, alebo založíme s.r.o. lebo som ti prezradila moje know-how