Zavrieť

Porady

Hyperzlava

Pozor vsetkym Hyperzlava skoncila.
Vytunelovali peniaze este od vianoc az do dnes.
Zakaznici nedostanu svoj zaplateny tovar ani sluzby a toboz vylet
A podnukatelia svoje peniaze za ponuknute sluzby , tovar
Usporiadat
peter_hornik peter_hornik

peter_hornik je offline (nepripojený) peter_hornik

Žabka 24 Pozri príspevok
Ja som si objednala tovar z tej stránky ešte minulý rok asi v novembri a doteraz nemám ani peniaze ani tovar, na maily mi neodpovedajú....
a ani ti neodpovedia, firma v krachu nemoze uprednostnovat niektorych veritelov pred ostatnymi.

takze, poucenie je kupovat kupony len u velkych hracov, ktori maju stabilitu na pripadne zatiahnutie krachu aj niektorych predajcov danych zliav a sami nekrachnu.
d0k d0k

d0k je offline (nepripojený) d0k

hmm... v TV spravach to povedali az dnes...
akoze... prvy a posledny krat som nakupil cez nich pred vyse rokom.. tovar som size dostal, ale celkovo kvalita a dodacia doba a ich komunikacia - nula bodov... napisal som aj na ich FB - nikoho to nezaujimalo...

Co je pre mna zahada: ako niekto moze cez zlavovy portal predavat? Ved ta logika je postavena uplne na hlavu - kupil som si mazas za 5 EUR (co je prijatelna a asi aj maximalna cena co som ochotny za mazas dat a vobec ma nezaujima ze ci je to zlava alebo nie). Maser nedostane ani tych 5EUR kedze ide zlavovemu portalu provizia. Aj ked som bol s masazou skopojny tak odvtedy ma tam nevideli pretoze som sa pytal ze aka by bola cena "bez kuponu" - 9EUR. A to plati o jedle, ubytovani a o vsetkom. Sakra, co je toto za podnikatelov, ktori si nevedia spravit reklamu samy na seba ?!? ..a potrebuju k tomu zlavovy portal....
Dubak2000 Dubak2000

Dubak2000 je offline (nepripojený) Dubak2000

je to proste dalsi predajny kanal, ktory je aktualne popularny. Maserov je mnoho a tak si kazdy hlada sposob ako svoje sluzby predat. A toto je jeden zo sposobov. A bohuzial dnes je uz skupina klientov co cakaju len na zlavy. Na masaz za normalnu cenu nepojdu, pockaju na zlavu. podobne pri restauracii, ubytovani atd

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať