Zavrieť

Porady

Mam inteligentne dieta, bohuzial v skolke neposlucha, co robit

Dobry den, poprosim o radu a dost surne. Mam syna, bude mat 3,5 roka v aprili. Od malicka som sa mu prehnane venovala, priznavam si to, teraz, ked uz je asi trochu neskoro. Dlho som nanho cakala, pokial som otehotnela - 5rokov. Pripadalo mi, ze sa musim synovi venovat, lebo som dostala ten dar, ze mam dieta. Nepochopi, kto tym nepresiel. Syn je velmi inteligentny, je to aj moja zasluha, ale to dieta to musi mat aj v sebe, aby taky bol.
Teraz k jadru veci. Vcera sa mi v skolke stazovala, ze to co robil, bolo az moc. Neposluchal, nejedol, nespal, skakal po posteli (doma to nerobi), obhadzoval druhe spiace deti vankusmi, zasekol sa niekde pri parapete, musle potom zliest dole hlavou, no katastrofa. Je to asi vsetko moja chyba, my ho nerozmaznavame, ale asi to, ze som mu venovala prilisnu pozornost, urobilo svoje v tom negativnom slova zmysle, bohuzial. Od septembra, ako som nastupila do prace nanho tolko casu nemam a neprehanam to, doma nas poslucha, dokonca vcera na slovo, nemusela som ani zvysovat hlas. Jedna znama tvrdi, ze on je nadmieru inteligentny a vyzaduje pozornost a nestaci mu hrat sa s rovesnikmi.
Druhe dieta by asi dost veci zachranilo, bohuzial sme radi za jedno.
Co by ste mi poradili, dakujem.
Usporiadat
deane7 deane7

deane7 je offline (nepripojený) deane7

alabut Pozri príspevok
Vacsinou prva otazka riaditelky znie: Cim je tvoj otec? :-)
Príborom.
​Keď naše decká neposlúchali tak na to sme mali takú hadicu. A nijak im to neuškodilo. Dcera žije v USA a chodí na univerzitu a patrí k najlepším študentom.
alabut alabut

alabut je offline (nepripojený) alabut

No, otazka je vidim velmi problematicka, ale riaditelku zaujima ina odpoved. :-)
deane7 deane7

deane7 je offline (nepripojený) deane7

V škole hovorí pani učiteľka: “Čím je tvoj otec, Jurko?”“On je pekár.”
“Hmm, to je pekné”, odpovedala úani učiteľka, “pečie chlieb a pečivo. A tvoja mama je čím, Mirka?”
“Ona je zdravotná sestra.”
“To je krásne zamestnanie. Stará sa o chorých. Janko, tvoj čo robí tvoj otec?”
“Môj otecko tancuje v gayklube.”
“Hmmm, aj také zamestnania existujú.” Pani učiteľke to nedá a cez prestávku sa pýta Janka: “Naozaj tvoj otec tancuje v gayklube?”
“Nie, on pracuje v Microsofte, ale mi sa za to všetci hanbíme!”
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Aby sme sa trošku vrátili k meritu veci:
"Sharon sa narodila ako druhé zo štyroch detí v pennsylvánskom mestečku Meadville. O svojom detstve hovorí:„Nikdy som nebola dieťaťom, v desiatich mesiacoch som už chodila a hovorila. Školu som začala ako päťročná v druhom ročníku. Bola som zvláštne, akademicky orientované dieťa, ktoré nemalo záujem o akúkoľvek socializáciu.“Vysokointeligentná mladá žena (jej IQ je údajne až 154 bodov) sa rozhodla využiť svoje zručnosti a čoskoro sa rozhodla pre štúdium dejín umenia a literatúry na Edinboro University of Pennsylvania."
http://dia.hnonline.sk/index.php?opt...tid=3&Itemid=4

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať