Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Ešte k tej plnenej paprike a guľkám
Zmes iba osolím a okorením, vajíčko, zaprášim zľahka múkou...ale nikto nespomína smotanu do omáčky. Ja dávam, šľahačkovú.
Pripomenula si mi, svokra do normálnej šošovice iba šľahačku. Na 4 porcie jedno balenie 250 ml.
Jedna vetva rodiny namiesto smotany do omáčok iba jogurt, rozdiel v dĺžke životov cca 10 rokov. Či tým, neviem. Ale realita.
Ja guľky neobaľujem do ničoho,ani múku, ani vajce do nich nepridávam,len ochutené mäso s ryžou, ale mokrými rukami dobre vytvarujem, po vložení do omáčky nechám variť cca 5 minút až potom opatrne raz za čas premiešam, ešte nikky sa mi nerozpadli,
Včera synovi do služby kuracie soté a ryžu. Nám ešte zostala plnená paprika. Dnes šišky plnené makovou plnkou- bez kysnutia. Robila ich dcéra,ešte nikdy nič také nerobila. Potrebovala si vyskúšať, zajtra ich bude robiť priateľovi.
Polievka klasika- slepačia, kuracie prsia plnené špenátom a mozarelou, grilované pstruhy, zemiaková kaša, ladový šalát s uhorkou a paradajkou. Synovi na nočnú kuracie na paprike s kašou.