Tak som sa na ten recept pozrela...a je trošku čudný (vegeta?!).Napíšem náš recept,jedávam to od malička (obaja rodičia sú gorali).Mimochodom,v recepte sa píše,že sa zemiaky varia v kapustovej vode-neviem o tom,že by sa zemiaky uvarili v kyslom prostredí,takže takto:na masti si opražíme cibuľu do sklovita,pridáme mletú červenú papriku a zemiaky.Zalejeme vodou,osolíme a uvaríme do polomäkka.Medzitým si spravíme cesto z hrubej múky, vody a štipky soli (bez vajca) a dvoma lyžicami naštikáme halušky do polievky.Uvaríme,prípadne dolejeme vriacu vodu,aby polievka nebola veľmi hustá. Surovú poprekrajovanú kapustu pridávame až do hotovej polievky v tanieri,kto má rád veľmi kyslú,pridá si aj vodu z kapusty.Je to výborná zimná polievka,máme ju všetci radi.Vyskúšajte takto.