Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
akikap akikap

akikap je offline (nepripojený) akikap

...moja dnes 15-ročná slečna dostala asi ako 4-ročná od babky 100 Sk a keďže sa nezmestila do prasiatka tak ju pekne obstrihala....aká bola spokojná a mňa skoro vystrelo...A ešte ma napadlo...známych syn mal v prvej triede nakresliť štvornohé zviera a nakreslil slimáka...netuším ako tie nohy počítal
Lenka989 Lenka989

Lenka989 je offline (nepripojený) Lenka989

žena, partnerka, milovníčka Slovenska ...viac
Jana Motyčková
Včera si moja dcéra (6r.) vyspevovala :"... tak hraj aj keď nevyhráš nad Zemplínskou šíiravooooou...."
(tak leť aj keď nevyhráš nad zemskou príťažou)
Môj synovec zase, tiež v takom veku spieval: "Máš na výber, tak si vyber, výberové, konanieeeee..." (vibrácie) :-)
kendy kendy

kendy je offline (nepripojený) kendy

Mne 11r. syn opovedal na otázku na najvyšší štít na Slovensku, že Štrbské pleso. Hovorím: "Počúvaš sa? PLESO? Pýtam sa ťa na ŠTÍT!" Tak sa opravil: "Štrbský štít..."
Lydži Lydži

Lydži je offline (nepripojený) Lydži

Osemročná dcérka:
- Francúzska išla..... Írska višňa...... (nevedela si spomenúť na maďarskú vyžlu)

Ja: Keď zapnem mikrovlnku na 10 sekúnd, mlieko bude studené, keď nastavím 30 sekúnd, bude letné.
Ona: A keď dáš 20 sekúnd, bude jarné?
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Naša tri a polročná vnučka Zarka : som kočka. A vraví 5 ročnej Laure, umy sa, aj Ty budeš kočka.
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Tweety
Naša tri a polročná vnučka Zarka : som kočka. A vraví 5 ročnej Laure, umy sa, aj Ty budeš kočka.
...a budeš mať kočky dve
akeber akeber

akeber je offline (nepripojený) akeber

žienka domáca , mám rada usmiate tváre aj keď nie vždy mi je do smiechu , nemám rada lož a faloš ,a nadutých snobov ...viac
Babka a dedko vzali vnučky sesternice na kupko, ( 6rok) pred odchodom nakladám Rebeke .......poslúchať, nepapuľovať, nie že ich zbláznite!
Rebeka ....mi sme ich už dávno zbláznili, keď sme boli malé.
evuš evuš

evuš je offline (nepripojený) evuš

...boli sme včera na oslave, a naše 3 deti predvčerom prišli domov z tábora...so svojimi bratrancami a sesternicou /dokopy 6 detí vo veku 9-13 rokov/ už začali spriadať plány, že na budúci rok pôjdu všetci 6 spolu...v tom moja dcéra zahlásila s úškrnom na tvári..no, "ale veď to nás budú musieť dať na "samotku" " .....
akeber akeber

žienka domáca , mám rada usmiate tváre aj keď nie vždy mi je do smiechu , nemám rada lož a faloš ,a nadutých snobov ...viac
Moja dcéra tento rok začala chodiť do prvej triedy Zš.... tak sme tam ešte ani mesiac.....už dostávajú domáce úlohy ktoré si samé značia v zošite značkou nakreslený domček a napísané Dú. Naša dcérka značí namiesto Dú...Úd
akeber akeber

Ešte ma napadlo! Rebeke vypadávajú mliečne zuby v jeden deň 3...sama si ich rozkývala ....sama sebe komentuje....A čo si ja počnem, povypadajú a ako ja budem.
220870 220870

220870 je offline (nepripojený) 220870

Remeselník,stavbár.
Pridám jeden morbídny.4 ročný sa pýtal suseda 70r. asi týždeň po pohrebe jeho manželky,"z vašej babky je už kostra"?
DANAK1 DANAK1

DANAK1 je offline (nepripojený) DANAK1

Paťko (6r) bol vrátiť s babičkou vodný bicykel do požičovne.
Pýta sa tam toho, čo požičiava: "Ujo, aj zajtra mi požiačiaš?"
On: "Samozrejme".
Babička na to: "Paťko, a ty máš peňiažky?"
A Paťko rozhodil rukami, že: "Ale veď ja si ho chcem požičiať, nie kúpiť!!!"
katka 23 katka 23

katka 23 je offline (nepripojený) katka 23

pridám jeden výrok, ktorý som začula
13.októbra je deň starých rodičov, jeden nezbedník si to poopravil po svojom - v nedeľu máme deň babkov
a_je_to a_je_to

a_je_to je offline (nepripojený) a_je_to

Moja dcéra od 5 triedy prešla na inú základnú školu. Triedny učiteľ im hneď prvý deň rozdal nejaké dotazníky na vyplnenie. V kolonke Zamestnanie otca napísala Príživník. To si pomýlila so Živnostníkom, nevedela si spomenúť. O srandu bolo postarané nadlho. Aj doma, aj v škole, lebo triedny bol veľký recesista.
evuš evuš

evuš je offline (nepripojený) evuš

a_je_to
Moja dcéra od 5 triedy prešla na inú základnú školu. Triedny učiteľ im hneď prvý deň rozdal nejaké dotazníky na vyplnenie. V kolonke Zamestnanie otca napísala Príživník. To si pomýlila so Živnostníkom, nevedela si spomenúť. O srandu bolo postarané nadlho. Aj doma, aj v škole, lebo triedny bol veľký recesista.
100% /bohužial to si myslia i tamtí vo vláde/
Dáša_ Dáša_

Dáša_ je offline (nepripojený) Dáša_

a_je_to

a nerobí tá tvoja dcéra nahodou tajne poradcu tým najvyšším???
misoft misoft

evuš
a_je_to
100% /bohužial to si myslia i tamtí vo vláde/
No ja by som skôr povedal, že tí vo vláde by sio do kolonky Zamestnanie mali písať Príživník. A obyvatelia by mali písať Živiteľ príživníka.
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Prvé tohtoročné úlovky z 9.B

Ja: „V slove LIPA nemá byť ypsilon!"
Žiak: „Ale já som taký jakože rapper, já by som tam dal že LYPA."
Ja: „Uveďte mi nejaké príklady na zložené slová."
Trieda: „Zemeguľa, drevorubač, vodovod..."
Adam: „Štvrť na tri."
Žiačka 1: „Pančelka, viete, že jedna tá dyňa vypadala jak Samo?"
Ja: „Ha ha..."
Žiačka 2: „Vela vecí vypadá jak Samo..."
misoft misoft

Takže prvé tohtoročné "úlovky" a "perly"
jb0863 jb0863

jb0863 je offline (nepripojený) jb0863

Šla som raz so synom v aute , cez mesto šla skupina motorkárov a ja hovorím synovi : až mám husomriavky ,chcela som naraz povedať husia koža a zimomriavky...
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať