Zo stránky Fun rádia - niektoré stoja za to
Prídem k lekárke s 3-ročným synom, hovorím jej, že má hnačku a on povie: „Však doma si hovorila, že mám sračku!“
Dcéra mala 3 roky a vonku bolo kopec snehu. Tak sme postavili snehuliaka, dali mu klobúk, šál, gombíky... proste ako sa patrí. Na druhý deň ale veľmi fúkalo a milému snehuliačikovi odfúklo aj klobúk a ostatné doplnky. Dcéra sa tak smutne pozerala na dvor a hovorí bez toho, aby vedela, ako to vyznie: „Mami, snehuliakovi ostali už len gule..“
Bratranca (dnes uz 18) ked mal asi tri roky v kocari na sedaka chytila taka tetka a vravi mu „teraz mi povedz, kolko mas rokov“. A on s ladovym kludom a peknou vyslovnostou odsekol: „ty ma teraz okamzite pusti a vypadni“
Stalo sa to mojej kamoške (učiteľka na prvom stupni): Druháci písali písomku zo slovenčiny.. Zadanie bolo: napíš opak slova DOBRÝ. Žiak napísal: ÝRBOD
Raz ked som sa vratila z jumpingu, sa ma pyta 5-rocny syn: "Preco chodis skakat?" a ja ze "Aby som mala taky pekny zadok ako ty" a on: "...hm, sa naskaces..." .
"Emka, čím chceš byť na karnevale"? Odpoveď (podotýkam, že ide o dieťa dvoch policajtov): "Zaschnutá škvrna od krvi"
Boli sme na navsteve a syn mal 2,5 roka. Strasne chcel ist von ale nikomu sa nechcelo ist s nim. Potom sa obetoval svagor, maly uz prestupoval v chodbe a vykrikoval na neho. A švagor ze uz ideeem, len zoberiem cigarety. A moj syn zufalo: Načooo šak ja nefajčím..
3-ročný syn po malej potrebe s ocikanými slipami.. "Mami, to som sa len spotil.."
Dcera mojho kolegu: „mama, ty vies ze zomres skor ako otec?“ Mama: „ano? A preco?“ Dcera: „lebo damy maju prednost.“
Ked som si zlomila nohu a z pohotovosti som prisla zo sadrou na nohe moj 5-rocny syn sa zaradoval: "HURA UZ MOZME STAT S AUTOM NA MIESTE PRE INVALIDOV"
Sestrin 5-rocny syn dopil detskú kávu a na spodku hrnceka mu ostal nerozpusteny cukor, zobral hrnček, pribehol k sestre a hovorí celý rozhorčený: "Mama pozri kolko cukru mi tam starká naj*bala!"
Môj 5-rocny syn a jeho komentar na moj dokonalý make up: "Mami vyzeras ako homosexuál"
Môj malý, vtedy 4-roč. prezeral si fotky z dovolenky, kde som v plavkách, s veľkým bruškom. Z predchádzajúcich rozhovorov vedel, že to on je v tom brušku. Pozerá, pozerá.... a tak si popod nos zašomral: Pusu máš malú, tak ako som sa dostal von?
Syn mal asi 2 roky a ocikal si pancuchy. Pozeram nanho a hovorim, ze fuj, to sa nerobi. Syn (nevedel este vela a dobre rozpravat) pozrel medzi nozky na pancuchy a hovori: „Ano, chuj“
Moja neter mala 5 rokov, ked povedala môjmu otcovi: „Zaviaz si dedo tie snurky, lebo sa zabijes a kto ta znova porodi??“
Bolo leto a so stvorrocnym synom sme sa chystali na korcule. Manzel chcel ist s nami a este rychlo pri linke jedol, tak chcel maleho trochu zaujat a vravi mu: „Daj si este sal, rukavice a ciapku“ ... maly chvilu rozmysla a vravi: „tatko... a ty si zhuleny?????“
Ako 6-ročná som s ocinom zdobila stromček. Prišiel jeho brat a hovorí mamine: "Ty máš ale šikovného muža, stromček ozdobí..." Do toho ja: "Ja som mu pomáhala! Leštila som mu gule!"
Cesta v prešovskej MHD: „Mami, mami, ale ja chcem ísť do cirkusu, chcem a chcem a chcem. "Ale Katuška nemôžeme a už ticho lebo dostaneš po zadku!“ Pohotová Katka na to skríkne na celý autobus: „A ja pôjdem do cirkusu, lebo poviem babke, že olizuješ tatikovi pipika!“
Moje krstna : „Mamka dnes nejdem do škôlky beriem si dovolenku“
Ked som si dala dolu natacky a moja vtedy 3-rocna dcera ma pohladkala po lici a hovori, ze "maminka nevadi, ze si skareda, aj tak ta lubim"
Syn videl ženskú v plavkách v telke a zahlasi „mamina toto je ta teta co ju tato vola že šupa“
Moj 3-rocny syn zahlasil: „Ja som chlapec, aj tato je chlapec, lebo ma pipika a mama ma kolaje“
Ked bol bracho malý, starší kamaráti si s neho urobili srandu a povedali mu, že "masturbovať" znamena obedovať.... tak bracho prišiel na obed domov a mamine zahlasil " Mami namasturbujem sa a idem von"
Hlaska mojho 5r. syna na sankovacke, ked som si chcela pozicat jeho boby: "Ja nechcem aby tazkost v tvojom tele mi zlomila boby "
Keď mal syn asi tri roky hovorím mu pred spaním "ti moje kuriatko ľúbim ta" a on, že „aj ja ta lubim moja sliepka.“
Moja teraz u 21-ročná dcéra, keď mala asi 3 rôčky, sa ma pri pozeraní seriálu Priatelia opýtala: "Mami? Dušan Cinkota je brat aliasa cinkiho?"....
Na návšteve starých rodičov zahlásil 7-ročný vnuk pri pohľade na pokazené kreslo : „Už ste tomu vytreli riť, čo?“
Moja malá dcéra sa ma opýtala: „Mami a keď ľadový medveď zomrie, tak sa roztopí?“
http://www.funradio.sk/novinky/28666...detske-hlasky/
...a komu sa chce čítať viac, tu na FB ich majú 486
https://www.facebook.com/juniorAmarc...55230179920061