Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Anika61
Minuly vikend bola u mna 7 rocna vnucka,bola neposlusna a tak sa jej pytam:Po kom si to taka besna Paulinka?...a ona mi na to...no ja neviem starka,ale mama vravi,ze po tebe....
A máš , čo si (ne)chcela.
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Ked bola Paulinka mala ucila som ju ako sa volaju prsty na ruke.....minule vytrcila ukazovak a pyta sa ma:Vies starka,ako sa vola tento prst? Ja-ako? A ona-no špárač....mozes sa nim špárat kde chces....
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Včera bola moja malá 4,5 ročná vnučka podarená. Išli sme zo škôlky a vraví, babka bolí ma bruško, asi budem mať bábätko.
pepan7 pepan7

pepan7 je offline (nepripojený) pepan7

Moja dcera: Ja: Zavri si oci a spi uz
mala: Nemozem potom nic nevidim
ronel ronel

ronel je offline (nepripojený) ronel

Moja otázka na 4,5 ročného syna: Dáš si na pitie čistú vodičku?
Jeho pohotová odpoveď: " Nie, smradľavú" som nestihla ani mrknúť

Keď máva takéto odpovede, vždy si spomeniem, prečo sa volá, tak ako sa volá.
Aké dôležité je mať Filipa
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
*
mš.jpg  
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

v piatok som sa rozvášňovala...že tie naše každomesačné ženské záležitosti aké sú otravné...hormóny lomcujú a celé zlé to je a moje decko:a čo mama..chcela by si už radšej návaly eek:tie by boli lepšie?!....a bola som vybavená
Anika61 Anika61

Som
Pytam sa vnucky:Paulinka a uz si sa ucesala?.Este nie starka,nechcem si namáhať vlasy...
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
Tak toto je predstava Domova - téma adventu v škole, poslala mi moje sestra učiteľka:

Tak jsme si dnes tak něžně povídali o pojmu Domov. Děti samy vyvodily
slova jako: rodina, bezpečí, teplo, hračky, čistota, jídlo, postel, fotky,
zahrada,... Pak malovaly- Matěj byl šťastný o víkendu s rodiči u babičky na
zabíjačce. Detaily jsou úžasné - náhradní kudly, prase bez hlavy a vidle na
půdě. Pod nadpisem Domov, je to myslím, k uschování do rodinných pokladů.
Příjemný začátek Adventu!
Fotografie0120.jpg  
Tinytiny Tinytiny

Tinytiny je offline (nepripojený) Tinytiny

Ja som mala narodeniny a pred 7r dcérou som si tak povzdychla:
- Vidíš, zlatko, mamina je už stará, už má 31....
Dcérka sa ma hneď vydala utešovať:
- Ale mami, ty predsa nie si stará!...
Potešila som sa, že takému decku tiež nepripadám stará a ona dokončila:
- ...ty si len taká trošku švihnutá staršia dáma...

Synovec na rovnaký povzdych od mojej sestry zahlásil:
- Mami, ty predsa nie si stará, ty si stará len ako mladá korytnačka...
witch witch

witch je offline (nepripojený) witch

človek milujúci a chybujúci
Išla som si kúpiť silonky a volám dcére (14,5), či nepotrebuje aj ona. Že hej, tak sa pýtam, či svetlé, alebo tmavé. Vieš mama, také ako nosia prostitútky. Mala na mysli sieťované, je to vraj v móde..
Aanika Aanika

Aanika je offline (nepripojený) Aanika

V sobotu sme mali vnucika -3 roky a skladali sme spolu lego,podla neho elgo,ked ho to prestalo bavit,vravim mu:Ajko ideme poukladat lego a on :poton babi,poton....vravim Ajko nie poton,ale potom mmm a on mmmpoton babi poton
Anika61 Anika61

Som
Aj ja som mala 3rocneho vnucika na sviatky a pytam sa ho:Milacik ides spinkat?on pregulal ocami a vravi nou-nou-nou staruška
Anika61 Anika61

Som
Pozerali sme rozpravku a vnucka hovori:Pozri starky ,aku ma ta jezibaba na nose hnusnu bradavkumuz strasny rehot a ja mu-co sa jej rehoces,ved ma pravdu...no a muz skoro spadol od smiechu z gauca-kym mi zaplo
Tinytiny Tinytiny

Tinytiny je offline (nepripojený) Tinytiny

Ani nie vtipné, ale nežné...
Viki (7 r ) mala dobrovoľnú domácu úlohu. Mala napísať sloh o tom, ako sa spoznala s najlepším priateľom. Večer jej kontrolujem úlohy a čítam:

Spoznali sme sa v nemocnici. Ja som veľmi plakala a ona sa mi prihovorila. ( tu som zauvažovala, veď ona nikdy neležala v nemocnici! A tak čítam ďalej. ) Rozprávala mi všeličo tak dlho, až som prestala plakať. Bola veľmi milá a pekná, páčil sa mi jej hlas aj oči. Ja som toho veľa nenahovorila, lebo som bola čerstvé bábätko. Ale od toho dňa sme s mojou maminkou najlepšie kamarátky.

Baby, až mi slzy vyhŕkli od dojatia, také to bolo krásne... Neskutočný pocit, keď sa o vás vaše dieťa takto vyjadrí...
Natalka45 Natalka45

Natalka45 je offline (nepripojený) Natalka45

Kamoskyna dcera sa pýtala mami, krava dáva mlieko ze mami? ano dáva aj kozička a malá na to tak ty si potom krava keď krmis Maťka?
Anika61 Anika61

Som
Dcera kojila syna do troch rokov , raz cestovali autobusom a maly sa zacal dozadovat mliecka,tak mu sepka:Pockaj Marek kym prideme domov a maly spustil krik na cely autobus-zla mama,poviem otckovi,ze mi nechces dat cicku...ze v zivote nezazila taky rehot
ivka70 ivka70

ivka70 je offline (nepripojený) ivka70

Kamarakin syn je v obdobi protestov zasadne a voci vsetkemu (4,5 roka)
Otec mu vravi: ty si moj drahy syncek
A on kontruje: Nie som drahy. Mami, mami, ze som lacny a nie drahy
repuc72 repuc72

repuc72 je offline (nepripojený) repuc72

Keďže som sa pobavil, nedá mi neprispieť: Raz som si robil na PC nejake tabuľky, keď prišiel za mnou malý /4 ročný/ kamarátkin syn. Chytil sa oboma rukami stolovej dosky a uprene sa na mna zadíval. Tak som sa k nemu otočil a dostal som otázku:
- Udržíš tajomvstvo?
V očakávaní pikošky=tajomvstva som odpovedal:
- Samozrejme!
Ale nasledujúca veta ma odrovnala, pretože mi povedal:
- Ja tiež!
a odišiel z izby....
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Zo stránky Fun rádia - niektoré stoja za to

Prídem k lekárke s 3-ročným synom, hovorím jej, že má hnačku a on povie: „Však doma si hovorila, že mám sračku!“

Dcéra mala 3 roky a vonku bolo kopec snehu. Tak sme postavili snehuliaka, dali mu klobúk, šál, gombíky... proste ako sa patrí. Na druhý deň ale veľmi fúkalo a milému snehuliačikovi odfúklo aj klobúk a ostatné doplnky. Dcéra sa tak smutne pozerala na dvor a hovorí bez toho, aby vedela, ako to vyznie: „Mami, snehuliakovi ostali už len gule..“

Bratranca (dnes uz 18) ked mal asi tri roky v kocari na sedaka chytila taka tetka a vravi mu „teraz mi povedz, kolko mas rokov“. A on s ladovym kludom a peknou vyslovnostou odsekol: „ty ma teraz okamzite pusti a vypadni“

Stalo sa to mojej kamoške (učiteľka na prvom stupni): Druháci písali písomku zo slovenčiny.. Zadanie bolo: napíš opak slova DOBRÝ. Žiak napísal: ÝRBOD

Raz ked som sa vratila z jumpingu, sa ma pyta 5-rocny syn: "Preco chodis skakat?" a ja ze "Aby som mala taky pekny zadok ako ty" a on: "...hm, sa naskaces..." .

"Emka, čím chceš byť na karnevale"? Odpoveď (podotýkam, že ide o dieťa dvoch policajtov): "Zaschnutá škvrna od krvi"

Boli sme na navsteve a syn mal 2,5 roka. Strasne chcel ist von ale nikomu sa nechcelo ist s nim. Potom sa obetoval svagor, maly uz prestupoval v chodbe a vykrikoval na neho. A švagor ze uz ideeem, len zoberiem cigarety. A moj syn zufalo: Načooo šak ja nefajčím..

3-ročný syn po malej potrebe s ocikanými slipami.. "Mami, to som sa len spotil.."

Dcera mojho kolegu: „mama, ty vies ze zomres skor ako otec?“ Mama: „ano? A preco?“ Dcera: „lebo damy maju prednost.“

Ked som si zlomila nohu a z pohotovosti som prisla zo sadrou na nohe moj 5-rocny syn sa zaradoval: "HURA UZ MOZME STAT S AUTOM NA MIESTE PRE INVALIDOV"

Sestrin 5-rocny syn dopil detskú kávu a na spodku hrnceka mu ostal nerozpusteny cukor, zobral hrnček, pribehol k sestre a hovorí celý rozhorčený: "Mama pozri kolko cukru mi tam starká naj*bala!"

Môj 5-rocny syn a jeho komentar na moj dokonalý make up: "Mami vyzeras ako homosexuál"

Môj malý, vtedy 4-roč. prezeral si fotky z dovolenky, kde som v plavkách, s veľkým bruškom. Z predchádzajúcich rozhovorov vedel, že to on je v tom brušku. Pozerá, pozerá.... a tak si popod nos zašomral: Pusu máš malú, tak ako som sa dostal von?

Syn mal asi 2 roky a ocikal si pancuchy. Pozeram nanho a hovorim, ze fuj, to sa nerobi. Syn (nevedel este vela a dobre rozpravat) pozrel medzi nozky na pancuchy a hovori: „Ano, chuj“

Moja neter mala 5 rokov, ked povedala môjmu otcovi: „Zaviaz si dedo tie snurky, lebo sa zabijes a kto ta znova porodi??“

Bolo leto a so stvorrocnym synom sme sa chystali na korcule. Manzel chcel ist s nami a este rychlo pri linke jedol, tak chcel maleho trochu zaujat a vravi mu: „Daj si este sal, rukavice a ciapku“ ... maly chvilu rozmysla a vravi: „tatko... a ty si zhuleny?????“

Ako 6-ročná som s ocinom zdobila stromček. Prišiel jeho brat a hovorí mamine: "Ty máš ale šikovného muža, stromček ozdobí..." Do toho ja: "Ja som mu pomáhala! Leštila som mu gule!"

Cesta v prešovskej MHD: „Mami, mami, ale ja chcem ísť do cirkusu, chcem a chcem a chcem. "Ale Katuška nemôžeme a už ticho lebo dostaneš po zadku!“ Pohotová Katka na to skríkne na celý autobus: „A ja pôjdem do cirkusu, lebo poviem babke, že olizuješ tatikovi pipika!“

Moje krstna : „Mamka dnes nejdem do škôlky beriem si dovolenku“

Ked som si dala dolu natacky a moja vtedy 3-rocna dcera ma pohladkala po lici a hovori, ze "maminka nevadi, ze si skareda, aj tak ta lubim"

Syn videl ženskú v plavkách v telke a zahlasi „mamina toto je ta teta co ju tato vola že šupa“

Moj 3-rocny syn zahlasil: „Ja som chlapec, aj tato je chlapec, lebo ma pipika a mama ma kolaje“

Ked bol bracho malý, starší kamaráti si s neho urobili srandu a povedali mu, že "masturbovať" znamena obedovať.... tak bracho prišiel na obed domov a mamine zahlasil " Mami namasturbujem sa a idem von"

Hlaska mojho 5r. syna na sankovacke, ked som si chcela pozicat jeho boby: "Ja nechcem aby tazkost v tvojom tele mi zlomila boby "

Keď mal syn asi tri roky hovorím mu pred spaním "ti moje kuriatko ľúbim ta" a on, že „aj ja ta lubim moja sliepka.“

Moja teraz u 21-ročná dcéra, keď mala asi 3 rôčky, sa ma pri pozeraní seriálu Priatelia opýtala: "Mami? Dušan Cinkota je brat aliasa cinkiho?"....

Na návšteve starých rodičov zahlásil 7-ročný vnuk pri pohľade na pokazené kreslo : „Už ste tomu vytreli riť, čo?“

Moja malá dcéra sa ma opýtala: „Mami a keď ľadový medveď zomrie, tak sa roztopí?“

http://www.funradio.sk/novinky/28666...detske-hlasky/

...a komu sa chce čítať viac, tu na FB ich majú 486

https://www.facebook.com/juniorAmarc...55230179920061
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať