Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
ivuliatko ivuliatko

ivuliatko je offline (nepripojený) ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Pri mojej "kvalite" vlasov potrebujem pol kila penového tužidla a kilo laku Včera ráno, keď som sa pred zrkadlom snažila vytvoriť ilúziu, že môj porast na hlave má aj nejaký objem, a okolo mňa sa vznášala hmla z laku na vlasy, dcéra (22 r.) poznamenala "teda mami, toto by ťa ochránilo aj na motorke"
misoft misoft

misoft je offline (nepripojený) misoft

Veď ty potom už nepotrebuješ ani prilbu na motocykel, alebo bicykel.....
ivuliatko ivuliatko

medúza medzi čučoriedkami (Július Satinský: "ČUČORIEDKY = dievčatá od 15 do 25 rokov, MEDÚZY od 30 do 80 a po osemdesiatke sú STARÉ PRAŽENICE, ktoré majú obrovský zmysel pre humor a o svete si myslia svoje"). ...viac
Šak tak to mladá aj myslela, že je to jak helma A keby pršalo aj fúkalo, vznikne účes à la Socha slobody
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Nie sú to výroky ale..
http://www.cas.sk/clanok/331642/siko...ze-si-sam.html
Mirka.m Mirka.m

Mirka.m je offline (nepripojený) Mirka.m

mami, ja ta lubim ako Damiana .. lebo jeho lubim ako cely vesmir, aj teba tak lubim :-)
(lea, 4 roky)
bettylou bettylou

bettylou je offline (nepripojený) bettylou

:-))
Dnes ráno sa zadarilo mne, berú v škole slnečnú sústavu, tak som ho ešte pri raňajkách preskúšavala. Pýtam sa : - Koľko trvá jeb.m obeh Zeme okolo slnka? No, desať minút sa smiechom váľal po stoličke, takmer kakom stenu opľul.
Tweety Tweety

Tweety je offline (nepripojený) Tweety

Aj tu sa ti zadarilo: takmer kakom stenu opľul.
erika45 erika45

erika45 je offline (nepripojený) erika45

ked budem mat zlu naladu, pridem sem :-D
ivuliatko ivuliatko

Pri upratovaní kabinetu som našla staré pracovné listy bývalých žiakov z čias, keď boli asi druháci, a o tento sa jednoducho musím podeliť
PZ.jpg  
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

moje decko v pátek.....išla som na stredko z predchádzajúceho zaradenia.....-fízli a exfízli...."mamka hlavne potom nebehaj holá po sídlisku a nevykrikuj že si avatar"
lacotinka lacotinka

lacotinka je offline (nepripojený) lacotinka

lujza.j
moje decko v pátek.....išla som na stredko z predchádzajúceho zaradenia.....-fízli a exfízli...."mamka hlavne potom nebehaj holá po sídlisku a nevykrikuj že si avatar"
mala pravdu

nepatrí sa "nábožné" kozy vetrať v parku
Peggynka Peggynka

Peggynka je offline (nepripojený) Peggynka

mám svoj svet
ivuliatko
Pri upratovaní kabinetu som našla staré pracovné listy bývalých žiakov z čias, keď boli asi druháci, a o tento sa jednoducho musím podeliť
A že mu zákusok prospieva
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

milan...aby som nebola na topkách ako minule ten vojak
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
Dnes prišla dcéra so 4ročným vnúčikom a Marek sa obzerá po izbe ,obzerá...tak sa pýtam:Čo hľadáš miláčik?...no starká či sa tu dá pripojiť na wifi
Anika61 Anika61

Anika61 je offline (nepripojený) Anika61

Som
IMG_20150101_103551-1.jpg  
misoft misoft

No babka - ak nemáš WiFi - nie si dobrá babka.....
ivuliatko ivuliatko

Čerstvý zážitok zo 7. B... preberáme slová cudzieho pôvodu a v cvičení bolo slovo antilopa.
- Ozaj, pančelka, ako sa povie mláďa antilopy?
Kým som sa stihla nadýchnuť, zastúpil ma Erik:
- Antilopíča!
misoft misoft

Pančelka - veď z teba porodím ježka proti srsti....
korela korela

korela je offline (nepripojený) korela

Dnes učiť - lahoda.
Asi podľa "vzoru" opica. :-)
opíča -aťa mn. -atá/-ence -at/-eniec s. mláďa opice
Aanika Aanika

Aanika je offline (nepripojený) Aanika

bettylou
Dnes ráno sa zadarilo mne, berú v škole slnečnú sústavu, tak som ho ešte pri raňajkách preskúšavala. Pýtam sa : - Koľko trvá jeb.m obeh Zeme okolo slnka? No, desať minút sa smiechom váľal po stoličke, takmer kakom stenu opľul.
Pobavilo... ja nie kakom, ale cajom som takmer monitor oprskala....
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať