Zavrieť

Porady

Výroky detí

...tak mi napadlo pridať témičku na odľahčenie: Výroky detí.

Minule na mňa dcérka volala: "Mamiii poď sem a povedz niečo Laure. Stále na mňa vyplazuje oči!"

Alebo "Ako si mám upratať hračky s takými malými rukami???"
Usporiadat
tuta tuta

tuta je offline (nepripojený) tuta

Viete čo je blahobyt? Podľa môjho vtedy 7 ročného syna je to blahoželanie v novom byte.
Ivana Š Ivana Š

Ivana Š je offline (nepripojený) Ivana Š

Sedeli sme včera v čakárni na imunológii so synom (7r.). Andrej je veľmi veľmi netrpezlivý a tak sa každú chvíľu vypytoval, kedy nás konečne zavolajú.
Zrazu prišla pani, ktorá sa hneď hrnula k dverám a zaklopala.
Andrej na celú čakáreň (a na plnú hubu) sa ma spýtal:
"Mami, tam na dverách je napísané Prosím neklopať, pacientov voláme. Tak prečo hentá teta zaklopala?"
willma willma

willma je offline (nepripojený) willma

Ivana Š
Sedeli sme včera v čakárni na imunológii so synom (7r.). Andrej je veľmi veľmi netrpezlivý a tak sa každú chvíľu vypytoval, kedy nás konečne zavolajú.
Zrazu prišla pani, ktorá sa hneď hrnula k dverám a zaklopala.
Andrej na celú čakáreň (a na plnú hubu) sa ma spýtal:
"Mami, tam na dverách je napísané Prosím neklopať, pacientov voláme. Tak prečo hentá teta zaklopala?"
No čo moja, všetci ste si to aj tak mysleli, len on to povedal naplno
Ivana Š Ivana Š

Áno, áno, všetci sme sa tam ukradomky chechtali do dlane, a pani sa uškrnula tiež, sadla si a počkala ako sa patrí
Eulalia Eulalia

Eulalia je offline (nepripojený) Eulalia

Ivana Š
Áno, áno, všetci sme sa tam ukradomky chechtali do dlane, a pani sa uškrnula tiež, sadla si a počkala ako sa patrí
No prosím, a že dospelí vychovávajú deti . Priznávam, že vďaka jednému takémuto chlapčekovi, chodím cez prechody zásadne len na zelenú:p . Zapamätala som si túto lekciu asi spred 20 rokov na celý život.
ALDA ALDA

ALDA je offline (nepripojený) ALDA

stará mama, matka, manželka
Vnúčik mi v stredu zobral mobil a zahlásil, že mi ho vráti, ak mu dám živý mobil. Pretože som nevedela, aký je to mobil bolo mi vysvetlené: To nie je detský, ale ozajstný, ale pokazený. Ja si ho opravím. Argumentovala som tým, že nepozná ešte všetky písmenká a ked pôjde do školy sa všetko doučí a až potom môže mať taký mobil, mi odpovedal, že potom si ho opraví. Mali sme dva mobily /pretože aj pre Sášku, na ktorú nikdy nezabudne-dvojča/ tak ich dostali, nosili ich so sebou tri dni a včera malý zahlásil, že už to všetko pozná a chce, aby mu ho ocko nabil, keď som sa spýtala, čo to znamená, tak zahlásil: Babi /skratka babičky/, mobil musíš nabiť a dať kartu aby fungoval, nevieš to a máš živý mobil.
Naposledy upravil ALDA : 13.01.07 at 12:43
Melnick Melnick

Melnick je offline (nepripojený) Melnick

človek čo opustil Poradu.
ALDA
Vnúčik mi v stredu zobral mobil a zahlásil, že mi ho vráti, ak mu dám živý mobil. Pretože som nevedela, aký je to mobil bolo mi vysvetlené: To nie je detský, ale ozajstný, ale pokazený. Ja si ho opravím. Argumentovala som tým, že nepozná ešte všetky písmenká a ked pôjde do školy sa všetko doučí a až potom môže mať taký mobil, mi odpovedal, že potom si ho opraví. Mali sme dva mobily /pretože aj pre Sášku, na ktorú nikdy nezabudne-dvojča/ tak ich dostali, nosili ich so sebou tri dni a včera malý zahlásil, že už to všetko pozná a chce, aby mu ho ocko nabil, keď som sa spýtala, čo to znamená, tak zahlásil: Babi, mobil musíš nabiť a dať kartu aby fungoval, nevieš to a máš živý mobil.
Vidíš Alda,Tí čo nevedia majú a Tí čo vedia nemajú. Definícia Tvojho vnúčika. Ja vzorec dosadím :
účtovníci vedia -nemajú /milóny/
špekulanti nevedia - majú /milióny/
Marianna01 Marianna01

Marianna01 je offline (nepripojený) Marianna01

Náš naozaj šikovný a múdry šesťročný syn včera pri pomoci tatovi v pivnici zabodoval. Manžel mu hovoril, že je to veľmi ťažká robota (tá synova pomoc), že sa s tým veľa natrápi. Malý na to - áno tato, je to veľmi trápne!
kukučka kukučka

kukučka je offline (nepripojený) kukučka

Mám tu dnes bratové vnúčatá a pred spaním som chcela aby upratali hračky. Na otázku, že macík plače a kto pôjde s ním do doktora, odpovedal malý 2 r. že havo a väčšia 8 r. Havo nemá vodičák!
LubicaN LubicaN

LubicaN je offline (nepripojený) LubicaN

...na Vianoce pri pečení druhej dávky medovníkov mi pomáhala mladšia dcérka. Vyvaľkala som cesto, vykrajovala, malá pomáhala potierať vajíčkom, zdobila orechami... Keď som dávala plech do rúry, ukazujem jej, aha aká je tu krásna hviezdička s chvostom - nevieš ako sa volá? Ona na to pohotovo: Viem! Komédia!
judita1971 judita1971

judita1971 je offline (nepripojený) judita1971

Domov som kúpila červené pomaranče, jeden som očistila a dala synovi, ten raz odkusol a vrátil mi ho s tým, že ich nechce. Na otázku prečo mi odpovedal, že on zbité pomaranče nechce. Pýtam sa ho aké zbité? On na to ? Mami ty to nevidíš, veď také sú zbité až krvácajú!
Ivana Š Ivana Š

Andrej sa na mňa v pondelok ráno tak smutne pozrel
a zahlásil: "Maminka, musím ísť do školy? Nemôžem zostať doma pekne ležkať?"
Mirka D Mirka D

Mirka D je offline (nepripojený) Mirka D

Môj 5 ročný syn mal v škôlke nejaké jednodňové bolenie brucha.
Pani učiteľka nám rozprávala, čo sa to stalo.
Povedal: "nejaký som znechutený" a hneď sa chúďa povracal....
marči marči

marči je offline (nepripojený) marči

Dnes sa ma moja dcérka - 4 ročná pýtala: "Maminka, ja som znamenie špión ???" (škorpión)
fimka fimka

fimka je offline (nepripojený) fimka

Kamarátkin synátor Miško (3,5 ročný) sa prejavil ako čisto technické dieťa 21. storočia.
Zobrali ho rodičia do lunaparku, kde si výdatne zajazdil na "lunaparkových autíčkach". Dostal hŕbu žetónov, ktoré vsúval do autíčka, aby jazdilo. Jeden žetón - jedna jazda. Takto to pokračovalo niekoľkokrát za sebou, až ho to prestalo baviť. Prestal teda jazdiť a išiel sa poobzerať po niečom zábavnejšom. Uvidel poníkov a bolo rozhodnuté. Mal však smolu: poníkovi, na ktorého ho vysadili, sa nechcelo ani pohnúť. Takže kým ostatné deti jazdili, jeho poník vytrvalo stál. V tom si Miško spomenul na žetóny, ktoré mu zostali vo vrecku, jeden vytiahol zdvihol ho smerom k mojej kamarátke a na plné hrdlo zakričal: "Mami, kam mu to mám strčiť?"
Marianna01 Marianna01

Marianna01 je offline (nepripojený) Marianna01

Môj 3,5 ročný syn rozlišuje skoré ráno a neskoré ráno. Ak je už úplne svetlo, nie je to obyčajné ráno ale VEĽKÉ ráno. Takže v sobotu, či chcem, či nie musím vstať, lebo vonku je už predsa veľké ráno!
Danta Danta

Danta je offline (nepripojený) Danta

Pridam nieco aj ja. Ked mal moj bratranec asi 4 roky nevedel povedat r. Tak mu hovorili povedz r ako ryba a on na to r ako kompot No ale hlavne, ze sa to naucil
anmary anmary

anmary je offline (nepripojený) anmary

V súvislosti so zvieratkami tu mám jednu príhodu. V lete sme boli so synom v ZOO. Keďže sme usúdili, že na jazdu na ťave je ešte malý /2,5/ tak sme sa rozhodli že ho na nej iba odfotíme. Zaplatili sme, posadili malého na ťavu a v tom sa on otočí a hovorí manželovi: "Tatino, potlač ma!"
badília badília

badília je offline (nepripojený) badília

Moj synovec sa ako 2,5 rocny vyjadroval recou ako z inej planety, ... no, mozno minimalne z Finska. Bis znamenalo autobus, kaň bolo koleso a gňa bolo dolu! Takze ked s nim isla jehp mamka okolo autobusu, ktoremu sofer vymienal koleso, maly zahlasil: Bis kaň gňa! Vedel sa pritom tvarit tak bohorovne a zlostit sa ked mu niekto nerozumel ze az! Mal taky bohaty slovnik vo svojom style, ze sme sa bali ci je v poriadku. Ale prichodom do skolky bol ihned ochotny rozpravat normalne. Nemal tam uz mamku prekladatelku, ktora mu jedina rozumela, tak musel...
Este spomeniem svoju dceru (dnes ma uz 13), ktorej najvacsi problem robilo slovo papagaj. Ona hovorila: kap-kap-gaj...
ZEvina ZEvina

ZEvina je offline (nepripojený) ZEvina

šťastná babička dvoch vnučiek (od 21.9.2009 už troch) ...viac
Mal taky bohaty slovnik vo svojom style, ze sme sa bali ci je v poriadku. Ale prichodom do skolky bol ihned ochotny rozpravat normalne. Nemal tam uz mamku prekladatelku, ktora mu jedina rozumela, tak musel...

Môjmu mladšiemu synovi zasa robil tlmočníka starší syn, ktorý jediný mu rozumel, čo mi doteraz nejde do hlavy
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať