Nádherné stránky!!! 

Včera som sa tu uchechtávala vari do pol druhej v noci, a to som prišla len po 20. stranu...
Ako dobre, že si to zapisujete – lebo ja som si nezapisovala, a teraz mi je to veľmi ľúto, lebo už vidím, že na svoju pamäť sa nemôžem spoľahnúť... A tých milých príhod a zábavných situácií bolo určite tiež veľa, veď tie nevinné, čisté a úprimné detské dušičky sú si veľmi podobné v každom čase i priestore – aj nám sa napr. stala príhoda, ktorú som čítala kdesi tu na tých prvých 20 stranách: bolo to už véééľmi dávno (vtedy som ešte sama bola dieťa) – keď bola u nás na návšteve susedovie asi 4-ročná Zuzka, stále si pýtala „zlé ryby“ a my sme vôbec nevedeli, čo to vlastne chce, až kým sme si nespomenuli, že sme jej deň predtým ponúkli ribizľový kompót, a "ribi zle" jej zrejme veľmi zachutili...
Nuž, pri vnúčatách si to už budem všetko poctivo zapisovať a už teraz sa teším, ako mi vnúčik povie
(ako som kdesi čítala), keď si večer vyberiem zuby a dám ich na noc do pohára: „No, babička, a teraz si vyber aj očká!“

Zimama