Zavrieť

Porady

Nezavislé spravodajstvo

taiko taiko

taiko je offline (nepripojený) taiko

Som, kto som
Kde má človek brať informácie v čase, keď každý denník, či televízia niekomu patrí a slúži? Existuje ešte nejaké nezávislé spravodajstvo, ktoré by nebolo nikomu poplatné? Čo čítate, pozeráte, odkiaľ čerpáte infomácie o tom, čo sa deje okolo vás?
Usporiadat
buchač buchač

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac
Taiko ...Ty si jeden normálny člen ...takže je Ti aj jasné , že tie spravodajské média všetkých typov niekomu určite patria .

Ja osobne si pozriem viac zdrojov a urobím si ten obraz .
Markantný príklad sú TV Narkóza a TV GRC ...
Obe uvedú šot o tom istom , no nie je to to isté .
Narkóza v podstate komentuje nejakú udalosť a GRC za každú cenu hľadá v tej udalosti nejakú senzáciu .

Keď si vezmeme nejaké tie iné zdroje , hlavne z netu - nezávislé , tak tam sú tie infa zkreslené , tendenčné ...pohľad jednotlivca na udalosť , ktorú nevidel alebo nezažil , takže je to info o ničom .

Ale najlepšie je z každého rožka troška , podumať nad informáciami a potom si utvoriť ten názor ...
Samozrejme jedná sa o skutočnosti a informácie , ktorým ten jednotlivec rozumie aspoň trochu ...
Nemôžem predsa zaujať stanovisko k výbuchu atómky v Fukušime a meditovať , mudrovať a či vyjadrovať " fundovaný " názor k tejto tématike , ak tomu rozumiem jak hus pivu ....
Nie som predsa 88jaroušek ...
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
taiko taiko

Som, kto som
no vsak hej, o tom bola aj otazecka. Mozno trosku naivna ale predsa. Dufal som, ze niekto niekde robi poctivu zurnalistiku a ze len ja som na to dosial nenadabil. Minule som nasiel http://www.ginn.sk/. Aj ked zatial info len z jedneho sudka a jednostranne zamerane vyzera to zaujimavo, len este to musim dlhsie sledovat, ze co sa z toho vykluje. Na otvaranie oci by to mohlo byt dobre, kym sa z toho nejaka skryta pohnutka nevykluje. Zatial som tam objavil len platene pravne poradenstvo, co by vo vseobecnosti nevadilo
lujza.j lujza.j

lujza.j je offline (nepripojený) lujza.j

Ja zo spravodajstva grciam.....
taiko taiko

Som, kto som
ved prave, preto som sa pytal, ze kto ake zdroje informacii pouziva, aby nemusel grcat a prave naopak sa nieco dozvedel.
FilipMinarik FilipMinarik

FilipMinarik je offline (nepripojený) FilipMinarik

AC24
Hlas Ruska
CzechFreePress

Rozne aj zahranicne skupiny na FB a porovnavam s klasickymi mediami ako sme.sk, pravda.sk, hnonline.sk

NIe vsetko su seriozne informacie, ale aspon je to dobry start na hladanie dalej ak nieco zaujme.
taiko taiko

Som, kto som
Ten hlas Ruska mi bije do oci trosku, bude potrebne preverit.

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať