Zavrieť

Porady

Pred rozvodom

Mam 2 deti -18 a 16rokov .Nie som zamestnana -mladši syn zťp -poberam opatrovne . V manželstve nastal važny problem -rozvod .Dnes mi manžel oznamil ,že zajtrajšim dňom sa mam odsťahovať -dava odpojiť elektrinu,plyn ,vodu -som s tejto situacie dosť zufala - dom v ktorom byvame sme postavili za manželstva (požička ) ako mam postupovať ? čo mam robiť ? O rozvod som ešte nepodala .
Naposledy upravil Lenka Grznarova : 30.06.13 at 17:21
3 komentárov     zbaliť
kopretinka nemôže ťa len tak vyhodiť z domu počas manželstva a ani po rozvode.Je to aj tvoj majetok.
Lenka Grznarova Moj prijem je iba opatrovne -5 rokov mi nedal ani cent -mame požičky a poplatky (plyn ,elektrina ,voda ) . vyhraža sa že prestane platiť a dom zoberie exekutor
misoft Keď zoberie, tak zoberie, ale zoberie aj JEMU! A bude mať tiež veľké guľové.....
Pravidlá a tipy
  • Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
  • Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
  • Odpoveď má byť viac o faktoch ako o názoroch.
Dalšie pravidla a tipy
    Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
    Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte.
    Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
    ❤ Buďte priateľskí ❤
    Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
    Usporiadať podľa času

Xanti je offline (nepripojený) Xanti

Xanti
    Lenka,
    na tvojom mieste idem zajtra na UP, aby ti pomohli spísať žiadosť o výživné na deti a o manželské výživné na teba ... a treba to podať na súd. Ak si myslí manžel, to je jednoduché vyhodiť niekoho z domu, kt. je aj jeho vlastníctvom tak je na omyle.
    A kedže sa staráš o postihnuté dieťa nemôžeš sa zamestnať tak by mohol súd aj na teba určiť nejaké výživné. Potom mng. bude platiť tebe a ty z toho aspon čiastočne poplatíš energie aby ťa neodpojili a aby si nemala dlžoby ...
    misoft a + predbežné opatrenie na pobyt - už nebude môcť kvákať, že vyhodí a podobne. Skúsi - poruší predbežné opatrenie - draho zaplatí (možno ani gate mu nezostanú!)

pepsikova je offline (nepripojený) pepsikova

...originál... pepsikova
    http://www.porada.sk/search.php?searchid=628802

..keby si prečítala tieto témy, bola by si múdrejšia--dokonca veľmi múdra!..lebo by si sa dočítala, že to nejde len tak mirnix-dirnix, ako si chlap povie, že odpojí energie!..
    3 komentáre - rozbaľ     zbaliť
    kopretinka pepsi,mne ten link nejde.......
    lujza.j ani mne...
    pepsikova ...ak zadáš do vyhladávania otázku ""ako pred rozvodom", tak ti vyhodí 284 tém, kde sa len v prvých 10. dočíta,na čo všetko má právo..je to len o vyhladávaní..
      zbaliť

buchač je offline (nepripojený) buchač

Nedávaj otázky, na ktoré nechceš počuť odpoveď... ...viac buchač
    Najbližší rozvodový súd a následne súd , ktorý rozhodne o vysporiadaní BSM ....

Kto iný ???

Dav je offline (nepripojený) Dav

Dav
    V prvom rade na sociálke požiadať o spísanie návrhu na zverenie detí do tvojej starostlivosti,a podať na súde, potom požiadať o výživné na deti a seba,aj pred rozvodom, a ako tretie podať žiadosť o rozvod.Prípadne podať návrh ešte na rozdelenie BSM za trvania manželstva. Urob to takto po častiach, keby si všetko riešila iba v rozvodovom konaní, mohlo by sa to pekne dlho naťahovať.

Porady, ktoré by vás mohli zaujímať

Prihláste sa a sledujte len tie Porady, ktoré Vás zaujímajú.