Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
Predpokladám, že áno, len pre istotu sa pýtam, aby som si ušetril čas a peniaze ak náhodou netreba. Zaujímalo by ma tiež, či treba aj niekde nahlasovať túto "skutočnosť". Adresa domu sa bude používať len preto, lebo je to potrebné. Na prevádzku svojej sro budem potrebovať iba pc, takže neplánujem uplatňovanie nákladov spojených s "prevádzkou" domu.
Ďakujem za odpovede.
Naposledy upravil Peter 18 : 23.09.13 at 16:35
Pravidlá a tipy
Každý móže napísať len 1 odpoveď. Neskor mozete svoju odpoveď vylepšiť.
Odpoveď má priniesť riešenie na otázku, vyvarujte sa hodnotenia otázky.
Ak potrebujete v otázke niečo upresniť, najskôr sa spýtajte na podrobnosti.
Koncept slúži na uloženie rozpracovanej odpovede, koncept sa zobrazuje len Vám, až kým ho nezverejníte. Ak máte podobnú otázku, založte Novú otázku alebo Súvisiacu otázku.
❤ Buďte priateľskí ❤
Sme súčasťou jednej komunity, ktorá si chce vzájomne pomáhať, rozdieľnosť je vítaná ak neubližuje!
Peter 18Predpokladám, že tým "platným" listom vlastníctva je myslené nie starší ako 3 mesiace. Alebo sa mýlim? Stačí hocijakého dátumu? A čo je myslené nájomnou zmluvou všetkých vlastníkov? Vlastníkmi sú otec a mama a nikto iný s tým nemá nič spoločné predpokladám. V dome ešte bývam ja a moja žena ale nie sme nikde vedení ako nájomníci či vlastníci. Samozrejme trvalú adresu máme na tej adrese. To však určite nevytvára nejaké spoluvlastníctvo.