Dobrý deň,
mám nasledovný problém. Skorej ho má otec. Otec je aktívny taxikár a je zadlžený po strop, (dokonca dom našej babky je založený u jednej...) a aktuálne je na tom zle, kedysi chcel všetko rýcho, pôžičkou riešil dlhy, hlúpe investície a podobne. Už ale pol roka mu pomáham požičiavaním veľkej sumy peňazí, keďže je to môj otec a mám stály príjem bez hypoték a podobne. Ale, pokazilo sa mu auto a ešte k tomu čoskoro bude platiť zákon o nových podmienkach, čo sa týka vozidla a on bude odpísaný. Situácia je nasledovná, nemá príjem, mame strháva z platu exekútor a sme zadlžený po mraky. Jediná možnosť je podľa otca aby som si zobral pôžičku 10 000 euro. Ktorou mieni "VRAJ" vyplatiť pôžičky, kúpiť nové auto, dať spraviť staré a podobne. Nechcem sa zadlžiť, lebo poznám krysie preteky a viem, že to bude iba horšie a neverím mu za roky už ani slovo, čo sa týka financii (skamal toľko krát, až to bolí...) a teraz hodil odpovednosť na mňa, človeka, čo mu chce len dobre a aspoň kus myslí, nasledoval to slovami "Ak mi nepomôžeš, môžem sa ísť od*ebať".
Prosím, dajte aspoň nejaky typ, už som mu radil aby predal niečo z domácnosti, ale vraj 100 e za každý televízor veľkých je dosť málo a vidí pôžičku iba za jedinú možnosť.