Itus
Chcela by som si kupit mikrovlnku...Ocenila by som nejake odporucania. Uvazujem o funkcii teplovzdusnej rury (v mikrovlnke)...Co myslite oplati sa to? Ci je to zbytocnost, ktoru vobec nevyuzijem? Ide mi hlavne o to, ze pecivo skladujem v chladnicke, a potom ho zohrievam v obycajnej rure, ale to ju mam zapnutu aj 15-20 min. kym sa pecivo zohreje. Rodicia maju obyc. mikrovlnku, a ked si v nej zohrejem pecivo, tak je ako guma....
Môj názor je taký, že pokiaľ máš dobrú rúru aj s teplovzdušným ohrevom, tak kupovať mikrovlnku s teplovzdušnou rúrou je zbytočne drahé. Aby si to kupovala len kvôli tomu pečivu, by si musela byť veľký labužník.
Ak by si nemala trúbu s teplovzdušným ohrevom, tak by si mohla uvažovať o takej mikrovlnke. My máme pečivo v mrazáku a keď potrebujeme, tak hodíme do mikrovlnky na rozmrazovanie cca 1-2 minúty. Po zmrazení alebo 2 dňoch skladovania v chladničke z toho čerstvé pečivo aj tak nebudeš mať.
Skôr by som Ti poradil mikrovlnku s grilom a prípadne funkciou Crisp. Ak mám staršie pečivo, dáme do mikrovlnky, zapneme gril na 5 minút a opečie nám to do chrumkava. Treba to potom hneď zjesť, lebo o pol hodinu to bude suché.
Ale ak si ochotná vraziť do toho toľké peniaze, a vieš, že využiješ všetky funkcie, tak Ti v tom nič nebráni.