Zavrieť

Porady

Kupa HIM v EU s DPH ???

sway sway

sway je offline (nepripojený) sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Zdravim Pohodu!!!

davam do placu pripad - ak ho niekto mal, prosim o konzultaciu:

dali mi do dokladov zauctovat kupu PC v Nemecku, ale pri jeho kupe si ho dali napisat na svoje meno, nie je na doklade v kolonke odberatel ani ICO ani IC DPH, jedna sa o FO. Samozrejme ho kupili a zaplatioli i s DPH - dodavatelove nacionale su OK, a chcu si uplatnit DPH u nas - na vstupe. co s tym? poradi niekto?? vdaka.

Usporiadat
emily emily

emily je offline (nepripojený) emily

U nás na vstupe v žiadnom prípade.
Jozef Mihál Jozef Mihál

Jozef Mihál je offline (nepripojený) Jozef Mihál

Lektor - dane, mzdy a odvody a poslanec NRSR (SaS) ...viac
Ja zdravím Poradu !!!
ricij ricij

ricij je offline (nepripojený) ricij

Rád si uťahujem zo seba a iných ľudí. ...viac
Jozef Mihál
Ja zdravím Poradu !!!
Pán Mihál, šak je piatok poobede...
sway sway

som človek ktorého poteší keď niekomu dobre poradí, a nik mu nemá za zlé, keď sa pýta na "samozrejmosti" a hlavne som žena - žienka ...viac
Dakujem, tak ho dam do HIM vstupnu cenu aj s DPH prepocitane kurzom dna kupy? OK?? dakujem.
sway sway

AJ JAAA!
sway sway

NAJRADSEJ VINKO - dufam nie je problemik? - len ma rozveselila ta spravička.
sway sway

No SUPER !!!- mam parťaka - NAZDRAVIE !, tak idem si teda aj ja "uliať bieleho suchého" a NAZDRAVIČKO CELEJ PORADE - už nevladzem robiť, ale musim, tak čo už.
emily emily

Čo už sa na Vás skoro všetkých prejavuje "piatoček"?
Jozef Mihál Jozef Mihál

No tak, ja už radšej nebudem vyrušovať (patrím k tým štastnejším, ktorým už padla)

ale pripájam sa - NA ZDRAVIE PORADE !

P.S. emily - Po tvrdej celotýždennej práci si zaslúžime, nie ?
ricij ricij

Dík, že padla. A robiť bude kto há? Pripájam sa, NA ZDRAVIE PORADE, JA UŽ SOM VEĽKÝ.
emily emily

No jasné p. Mihál. Aj som už dnes dávala návrh debatovať radšej niekde naživo pri káve a nie cez poradu. Krááááásny víkend.
Jozef Mihál Jozef Mihál

Pardon, nezachytil som, emily, že kde presne na tú kávu ?
ricij ricij

No, kde? Pridávam sa.
anita anita

anita je offline (nepripojený) anita

účtovník, SZČO
Tá káva by bodla aj mne. Ale mám takého tušáka, že ste trošičku od ruky. Alebo ja som od ruky? A k tej kávičke aj lentilku, Ricij?
anita anita

anita je offline (nepripojený) anita

účtovník, SZČO
Hurá, som member!!! Ideme oslavovať?
sway sway

ľudkovia a kde sa to opi....me???? ja som už smutna a vidim že sa super bavite, dajte radu kde beriete ten ELAN?????? caute
emily emily

Tým, že som zapriala krásny víkend, som to včera zabalila v práci aj na porade, ale vidím, že vy ste ešte pokračovali v komunikácii o mne bezo mňa.

To p. Mihal: S Vami by ta káva potrebovala dlhšiu prípravu, keďže ste v Bratislave a ja na ďalekom východe.

To ricij: V Tvojom prípade by to bolo jednoduché, ale kde, nemám predstavu. Strašne málo chodím do mesta na kávu, takže nepoznám "krčmy".

To Anita: Galanta je fakt pre mňa od ruky.

To sway: Tebe neviem nič navrhnúť, lebo neviem odkiaľ si.
accad accad

accad je offline (nepripojený) accad

Vrátim sa k pôvodnej otázke:
nakoľko doklad o kúpe PC v Nemecku je vystavený na FO - neregistrovaného plátcu DPH v SR, tak z tohto dokladu si nemôže uplatniť vrátenie DPH v Nemecku a do výdavkov ako FO si ho zaradí v Sk prepočtom kurz NBS v deň nákupu. Potom už len treba sledovať § 7 zákona o DPH - povinnosť registrácie vyplývajúcej z tohto § ( celková hodnota tovaru bez dane nadobudnutého z iných členských štátov dosiahne v kalendárnom roku 420000 Sk).
ricij ricij

anita
Tá káva by bodla aj mne. Ale mám takého tušáka, že ste trošičku od ruky. Alebo ja som od ruky? A k tej kávičke aj lentilku, Ricij?
Pravdaže, hneď ako Emily navrhne Prešov alebo Košice. Môžme ísť aj do Popradu, tam sa k nám pridá aj Zuzka so svojím Ričim.
ZuzanaA ZuzanaA

ZuzanaA je offline (nepripojený) ZuzanaA

Čauko ricij, tak si tu čítam a naďabím náhodou na teba. Jasné, prídte všetci do Popradu, pojdeme na prechádzku s mojim Ričinkom. Možno nám aj nasneží :-)
Načítať ďalšie

Sleduj porady, ktoré by vás mohli zaujímať