Nechcem Ti pokazit naladu pred dovolenkou, lebo veď si mohla čítať, že je dosť ľudí, ktorým sa tam páči, ale ja som prišla domov dosť sklamaná. Hotel je nie pre "strednenáročných" ako to vraveli v CK, ale pre úplne nenáročných. Strava tiež dosť o ničom, ešte nikdy som nezažila (a to som už bola na viacerých miestach), aby na raňajky nebola káva. Absolútne žiadne ovocie
ani zelenina. Každé ráno to isté na "švédskom stole", takže ten posledný deň mi už bolo zle len z myšlienky, že čo si zase vyberiem. Najponižujúce (aspoň pre mňa), ale bolo to, že jedlo si môžeš nabrať len po tom, čo sa preukážeš kartičkou a odkrúžkujú ti izbu. Radím tiež chodiť z izby stále spolu jesť, lebo potom už nedostaneš, lebo tá izba je už odkrúžkovaná. Na večeru bol celkom dobrý výber, len ti radím chodiť buď o 18.45, alebo 19.40, lebo keď sa tam navalia ľudia pozerajú ti do taniera či si náhodou nezoberieš ten kúsok mäsa, ktorý si on vyhliadol. Za zákusok sú schopný ťa zabiť, naberú si plný tanier a potom tam polovicu nechajú. Všetko to tam vyzerá, ako keby tam čas zastal pred 89-tym rokom a bol by tam ešte stále hlboký socializmus. Príroda je fakt nádherná aj more krásne aj čisté, ale okolie je už o to špinavšie, všade smetie, smrad. Ceny sú dobré, ale služby o ničom. Minulý rok som bola v Bulharsku na Slnečnom pobreží a poradili mi, že Čierna hora je na takej istej úrovni, ale nedá sa to ani porovnať. Čierna hora bude na úrovni Bulharska tak približne o 10 rokov. Ale toto sú len moje dojmy a zážitky, každý má iné nároky, každému sa páči niečo iné a videla som na vlastné oči, že tam bolo dosť veľa spokojných ľudí. Ešte čosi ma napadlo, ak by si išla s dieťaťom nedovolia mu hrabať sa v piesku aj keď máš zaplatené ležadlá so slnečníkom za 5 EUR.