Zdieľajte s nami link na články z iných webov. Komentáre k linku budú zoradené podľa počtu hlasov, môžete využiť aj filter komentárov a zobraziť len komentáre od členov ktorých na Porade sledujete.
až teraz si objavil?
nie,nedala.aj keby bola zadarmo.
to je týranie zvierat,veľké svinstvo........a ešte nejakí debili sa budú tváriť,že oni na to majú.....
taikohej az teraz. Nebolo to tak vzdy, niekedy zbierali tie zrnka po lese, preto ta cena. Nevedel som, ze to teraz robia takto brutalne
0|
kopretinkaani som nekukala to video,viem,ako to robia......
0|
taikominule som bol u akupuncturistu a tam sa jden cinan chvalil, ze chodi na Bali na polievku z korytnacky. Su tam nejake velmi vzacne korytnacky, prisne chranene, ale pytliaci ich lovia a predavaju za velike prachy. A on sa tym chvalil a ked som mu povedal nieco, tak hovori, ze "ale ked to je taka lahodka". Som ho skoro zadusil tam
0|
kopretinkaa vieš,čo je ešte pochúťka pre číňanov? mozog z opice......živej......
Menej reklamy? Zaregistrujte sa! - Žiadne vyskakovacie reklamy!
Porada je založená na aktívnej spolupráci členov. Aktívnym zapájaním sa naučíte viac ako keď informácie prijímate len pasívne. Spolu vieme viac!
PeggynkaVidíš,na to som nepomyslela;ale idem na to logicky,vajíčka sú v "neopréne" a tu to nemá pre mňa logiku.Ak tvrdia,že sa do zrnka nedostane nič,aký má význam,že tá káva je špecifická,keď prejde tráviacim traktom?
taikoja som kostol, mne chutila velice, ale ked ma niekto kvoli mojej kave trpiet, tak dakujem.
S tym marketingom mas asi pravdu. Ta cena je asi odvtedy, ked po lese zbierali rucne tie vykadene zrnka
taikonieeeeee Ty asi myslis cigoriu.
To je taka kava, co jej plody cibetky zozeru, potom nestravene zrnka vykadia, potom sa pozbiera, umyje ocisti, poprazi, pomelie, zaleje a pije. Draha ako fras. Len teraz tie cibetky drzia v hroznych podmienkach kvoli tej kave.
0|
alaya1jaaaj, uz viem, ja som zle precitala pardon Viem, ze je draha, este dobre, ze ja ziadnu kavu nepijem
0|
taikoja kavu rad, len nesmie kvoli nej nik trpiet.
1|
korelamal si pre istotu ešte priložiť cibetky.
a čo si sa ju rozhodol propagovať?
iné produkty sa papajú, prečo nie, však je to ošetrené.
0|
PeggynkaLebo až teraz zistil,že trpia.Ja som si tiež myslela,že to zbierajú po lese a oni ich do klietok dali.
2|
korelačo sa dá na tomto svete zneužiť, tak sa zneužije. nie každý sa však ženie za mamonom.
mala by sa v tom prípade znížiť tá exkluzívna cena.
0|
taikopresne. Otrasne. A davaju im len tu kavu jest a tym im odopieraju ine ziviny. By som to nakopal niekam. Takto zvierata trapit. Mozem sa na taku kavu vy... nech je akakolvek
3|
PeggynkaTo by zase bol väčší dopyt,keby sa znížila cena.Nech tých 66€ za 100g nechajú.
Dal! Vraj je to jedna z najkvalitnejších káv....
A tí, čo - bŕŕŕŕ - že z druhého konca - zrnká sú už fermentované a i tak sú *** šupky, ale vnútro je OK!
Zdieľaj a komentuj zaujímavé články z internetu. Čítaj len svojich obľúbených komentátorov podľa vlastného výberu (filtruj len sledovaných) alebo najlepšie komentáre podľa hlasovania. Chceš tu sledovať zaujímavé komentáre?