jar88
Ja na tento smer myslenia nie som stavaný. Mne to rozum nepustí korela.
Pre mňa je číslo číslom a neprikladám mu žiadnu inú vlastnosť.
No a čo sa týka tej karmy, rôznych reinkarnácií, iných životov a podobne, to je zrejme len akýsi únik od skutočnosti.
Chápem a rešpektujem. Tiež som svojho času netušila akou cestou sa k tomu raz prepracujem. Regres funguje, sami psychológovia nevedia ako, ale funguje. Na Poradu chodil jeden pán s nickom psycholog, aj ním bol, mal výborné príspevky a sám vykonával regresnú terapiu. Cez regres sa dá odstrániť veľa ľudských neduhov, dg., bloky a pod.
Keď som pravidelne roky počúvala Nočnú pyramídu, vtedy ešte od polnoci do druhej hod. rannej, tak ľudia ako Igor Kapišinský a iní ľudia zo SAV-ky a pod., tak či ako hostia relácie alebo volajúci, vždy pri takýchto a podobných témach vehementne oponovali. Treba zažiť, potom vyvracať akúkoľvek neexistenciu niečoho.
Keď brat chodil na EF, mala som desať, hlavne počas Gvozdiaka (neviem ako sa píše) mi povedal zopár vecí z kvantovej fyziky, podnes si ich pamätám. Zaujímavé bolo, že v tom istom čase taktiež nezávisle na ňom mi vysvetľoval princíp niečoho otec. Keď rekapitulujem svoju životnú cestu, všetko má svoj význam pre budúcnosť, ja to vnímam ako určitý predvoj.
Ale prejdime radšej na inú tému.